Da cujem idealni tim Borac-Zeljo za tu utakmicu!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel to raja nece na jug zbog onog sto je prodao trans, kako ja znam da imaju dvije grupe koje su se zavadile i sad mi obicni i iskreni bez interesni navijaci naseg kluba moramo trpiti neka njihova sranja, ma ko im hebe majku, sve bi ja to pendrekom po ledjima pa da vidimo kome ce se kurchiti...VOLIM TE ZELJOever je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Ajde pustite se tih prica!! NE IDITE NA JUG OVO ONO!!! To sto oni imaju izmedu sebe ostavit ce ispred stadiona. Ako misle da prave sranja, onda stvarno im je bolje da vise nikada ne dolaze na Zelju!! Jer ocigleno nisu tu zbog Zelje vec zbog neke njihove furke!!!Zárate je napisao/la:Ako dolazite ne idite na Jug, iz sigurnosnih razloga, svi na sjever.
Puno,ali bas puno raje sa Grbavice nece ici na jug sutra,eto zivi bili pa vidjeli..Ako lazem,sutra se brisem sa ovog cudaRaspitajte se slobodno
I meni je zao,a bas sam se nameracio da odem...
To je moj profesor ( Pravni Fakultet) Zdravko Grebo.Adnel je napisao/la:ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
slobode opaska autorubistrikboy je napisao/la:Bravo za savez![]()
Ma gdje bi dopustili da snijeg ugrozi regularnost sampionataZadnji put smo po ovakom snijegu igrali sa Posusjem cini mi se Karic zabio za konacnih 1-0.
onda ce biti gusto bice 0:3 ,,,,Elegant je napisao/la:Sta se sekirate, pa nije ni Amar lud da ih pusti da igraju po ovom kjametu.
Nece se igrati sutra 100%, bez obzira na odluku.
Zabranjeno je diskutovati na temu "navijaci" na forumu, jedino da ti neko posalje porukom.juveboy je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti ovo vezano za transparent i kakve podjele medju navijacima ne razumijem, i da se ne ide na jug ? moze objasnjenje i na PM, unaprijed hvala ! Forza Zeljo aLe !
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, Levin, Paromlinac i 43 gosta.