Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
evo ga video:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"Ako i zbog čega ne bih to učinio, ne bih zbog gostovanja večeras. Nisam. Ja sam doživio neugodnost. Ja sam predsjednik Odbora za boračka i invalidska pitanja. Žurio sam na sjednicu, imao sam iPad i iPhone u rukama, ušao sam u lift. U jednom trenutku je taj momak ušao zajedno sa mnom, kojeg skoro ne znam. Znam da sam ga samo jednom komentarisao. Na kraju krajeva, Holiday Inn je sav pod video nadzorom, to se lako može vidjeti i provjeriti."

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ko su ovi pokemoni sad hljeba vam
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ide carina, je l po racunu il po procjeni??
Ima samsung watch 4 povoljno na akciji
Al ako ga obracunaju ko i inace i platim carinu nije mi bas neki poso
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako ti račun bude ispod 300 izbjeći ćeš carinufeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:29Kako ide carina, je l po racunu il po procjeni??
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Mene bi bilo sramota da covjek ne trzne poslije šamara

- numanumaye22
- Kontakt:
Pa zove drotove

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bolje da ga je stocem udario nego samar, gdje ces coj'ka tako poniziti da mu opalis samar. Ovaj sto nije reagovo, ne znam kako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To što se ti ne bi znao kontrolisati u toj situaciji ne znači da drugi ne mogu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa brate imas pravo na samoodbranu, ali ne bih nikad ni pomislio da musku opalim samar, to je de facto ponizinje. Ako si vec odlucio da ga udaris, onda kao muskarci valjda, a ne kao da je on dijete, i u zlu treba imat postovanja za neciju dignityrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:07To što se ti ne bi znao kontrolisati u toj situaciji ne znači da drugi ne mogu![]()
Jedino ispravno gledajuci sa svakog aspekta, jeste uzvratit istom pa cak i vecom silom na ovakav cin ponizvanja.
Nekad se zbog dostojanstva gubila glava.
Naravno danas se to smatra divljastvom, a fol civilizovan nacin je popit pljusku, kontaktirat nadlezne institucije i nastavit dalje. Zbog toga mentaliteta šonje, imamo likove kojima su zatvoreni frizerski saloni za vrijeme pandemije bili najveca briga.
Nekad se zbog dostojanstva gubila glava.
Naravno danas se to smatra divljastvom, a fol civilizovan nacin je popit pljusku, kontaktirat nadlezne institucije i nastavit dalje. Zbog toga mentaliteta šonje, imamo likove kojima su zatvoreni frizerski saloni za vrijeme pandemije bili najveca briga.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa ovaj je uspio udarit šamare koji su ponizili njega samogalemsa je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:11Pa brate imas pravo na samoodbranu, ali ne bih nikad ni pomislio da musku opalim samar, to je de facto ponizinje. Ako si vec odlucio da ga udaris, onda kao muskarci valjda, a ne kao da je on dijete, i u zlu treba imat postovanja za neciju dignityrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:07To što se ti ne bi znao kontrolisati u toj situaciji ne znači da drugi ne mogu![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne doživljavaju taj šamar svi isto, neko će zbog šamara uzeti nož ili pištolj i roknuti te, neko će te prebiti, neko će pobjeći i prijaviti policiji to, poenta je da nije šamar svima isto, sve zavisi od odgoja i moći samokontrole.alemsa je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:11Pa brate imas pravo na samoodbranu, ali ne bih nikad ni pomislio da musku opalim samar, to je de facto ponizinje. Ako si vec odlucio da ga udaris, onda kao muskarci valjda, a ne kao da je on dijete, i u zlu treba imat postovanja za neciju dignityrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:07To što se ti ne bi znao kontrolisati u toj situaciji ne znači da drugi ne mogu![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jeste iz tog aspekta ali s ove druge strane, ima nesto u nama muskima sto je automatski, vjerovatno da datira hiljadama godina, prije su zbog samara na duel isli odma, i znalo se ako coj'ka osamaris da si spreman glavu poturit zato. Stoc, stoc, svi smo mi popili nekad stoc kojeg se i ne shecas, samar nam ima neku drugu dimenzijuRosicky je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:25Pa ovaj je uspio udarit šamare koji su ponizili njega samogalemsa je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:11Pa brate imas pravo na samoodbranu, ali ne bih nikad ni pomislio da musku opalim samar, to je de facto ponizinje. Ako si vec odlucio da ga udaris, onda kao muskarci valjda, a ne kao da je on dijete, i u zlu treba imat postovanja za neciju dignityrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:07
To što se ti ne bi znao kontrolisati u toj situaciji ne znači da drugi ne mogu![]()
![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 15 mar 2023, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Što nije ovom opalio šamar

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa valjda smo evoluirali kao ljudski rod kroz te hiljade godinaalemsa je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:30Jeste iz tog aspekta ali s ove druge strane, ima nesto u nama muskima sto je automatski, vjerovatno da datira hiljadama godina, prije su zbog samara na duel isli odma, i znalo se ako coj'ka osamaris da si spreman glavu poturit zato.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa evolucija je pridonijela tome da konflikte na rješavaš borbom ali postulati reakcije na ponižavanje su oduvijek ostali istirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:32Pa valjda smo evoluirali kao ljudski rod kroz te hiljade godina![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Poenta je da nisu isti kod svih, evo ovaj gore je ubio čovjeka zbog šamara i zbog toga leži u zatvoru, a neko to prijavi policiji i ide dalje, a to i jest dio evolucije, da nismo više primitivni pećinski ljudi nego civilizovani i ne doživljavamo svi te stvari na isti način.Rosicky je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:46Pa evolucija je pridonijela tome da konflikte na rješavaš borbom ali postulati reakcije na ponižavanje su oduvijek ostali istirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:32Pa valjda smo evoluirali kao ljudski rod kroz te hiljade godina![]()
![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.