A oni duksovi sa grbom Slobode i majice?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
- Sjenjak1919
- Kontakt:
To vjerovatno u prostorijama kluba imaju ko sto @Edin1982 napisa.LaBombonera88 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 11:02A oni duksovi sa grbom Slobode i majice?
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Dobro legendo, hvala!Sjenjak1919 je napisao/la: ↑14 mar 2023, 11:07To vjerovatno u prostorijama kluba imaju ko sto @Edin1982 napisa.
Adnan Jahić nije zaslužio ovakav tretman u Slobodi naslove portala sportske.
Pa **** majku novinar si trebas biti realan, da si pogledao ijednu utakmcu Slobode vidio bi da to ne lici na fudbal ni jedne sekunde, pogledaj tabelu pogledaj bilo šta kako možeš opravdavati ovako loše rezultate..
Pa **** majku novinar si trebas biti realan, da si pogledao ijednu utakmcu Slobode vidio bi da to ne lici na fudbal ni jedne sekunde, pogledaj tabelu pogledaj bilo šta kako možeš opravdavati ovako loše rezultate..
- Beduin
- Kontakt:
Komazec i Bekic bi u nastavku sezone uzimali pare nizasta, zahvaljujuci Jahi, jer nisu fizicki spremni. A zasto nisu spremni pa da pomognu u opstanku? Pa valjda jer ih trener nije spremio i motivisao. A opet je neshvatljiv tretman prema Komazecu koji ni iz cega zna postici gol i morao je imati neke svoje minute.
Odjednom Alic nezamjenjiv. Ma daaj ba. Cijelu sezonu ti sljaka realizacija i najmanje golova postizes, ako smatras da ti ne valjaju napadaci onda si ih se trebao rijesiti i pronaci zamjeme ili ove iskusne znalce pripremiti za nastavak.
Tako da hvala Jaha na svemu, ali Sloboda nije i ne smije biti nikome klub za ucenje pa tako ni tebi.
Odjednom Alic nezamjenjiv. Ma daaj ba. Cijelu sezonu ti sljaka realizacija i najmanje golova postizes, ako smatras da ti ne valjaju napadaci onda si ih se trebao rijesiti i pronaci zamjeme ili ove iskusne znalce pripremiti za nastavak.
Tako da hvala Jaha na svemu, ali Sloboda nije i ne smije biti nikome klub za ucenje pa tako ni tebi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne spori niko da je bilo nekakve organizovane igre, pa "neće" nas go i sl. Ali nikakve organizacije, svako vuče na svoju stranu, niti jedna uigrana i organizovana akcija... Ne znam ko je onda kriv. Svaka čast Jahiću, ali ni u najavi nije bilo igre, a kamo li rezultata. E sada još "stručnjaci" na portalima gdje piše svako tko zna koristiti računar...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa tacno tako nista sa niscim, ne mozes reci ni onu nismo imali srece...meecko je napisao/la: ↑14 mar 2023, 15:02Ne spori niko da je bilo nekakve organizovane igre, pa "neće" nas go i sl. Ali nikakve organizacije, svako vuče na svoju stranu, niti jedna uigrana i organizovana akcija... Ne znam ko je onda kriv. Svaka čast Jahiću, ali ni u najavi nije bilo igre, a kamo li rezultata. E sada još "stručnjaci" na portalima gdje piše svako tko zna koristiti računar...
Nemas sta za pohvalit.
Kakav to tretman treba?DeZerbi je napisao/la: ↑14 mar 2023, 13:50Adnan Jahić nije zaslužio ovakav tretman u Slobodi naslove portala sportske.
Imao je sigurno jaci sastav nego proslih sezona, pa zadnji skoro u ligi. Da je bio iole "normalniji" trener, bili bi sigurno medju prvih 6. Velez nije uopste jaci od nas, a da ne govorim ove dole timove oko nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Kazu da je Slavko blizu dolaska, ja bih bio prezadovoljan s njim.
Fudbaleri Slobode su nakon utakmice s Leotarom dobili dva slobodna dana, a u utorak su se vratili obavezama. Trening je vodio Jahićev prvi saradnik Adnan Osmanhodžić.
On će vjerovatno sjediti na klupi u susretu protiv Veleža, poslije čega dolazi i prva ovogodišnja reprezentativna pauza u kojoj bi Sloboda mogla imenovati novog "coacha".
On će vjerovatno sjediti na klupi u susretu protiv Veleža, poslije čega dolazi i prva ovogodišnja reprezentativna pauza u kojoj bi Sloboda mogla imenovati novog "coacha".
Ima li kakvih informacija bilo kakvih, s kim se pregovara, ko su najverovatnije opcije za trenera ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ako ne može Smajić, može Slavko, ako ima istine u tome. Nismo se baš s njim rastali na lijep način...RollingPaper je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:43Kazu da je Slavko blizu dolaska, ja bih bio prezadovoljan s njim.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imaju vremena, reprezentativna je pauza poslije ovog kola, valjda nađu šta da nije imenom i prezimenom Amar Osim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Znam da je staro zbog toga sam i postavio, pitanje je hoce li covjek opet htjeti saradjivati s nama al vidjet cemo.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:41staro 3 godine, to je riješeno...
https://ntvarena.com/sloboda-isplatila-petrovica/
Nismo ostavili lijep utisak na njega vjerovatno.
Evo sad gledam Velez Sloga, ovaj Vehabovic im je bas jedan od kljucnih igraca, a nema njega i Haskica u nedjelju na utakmici, imaju i 2-3 povrijeđena Anđušić, Bajrić da li će igrati u nedjelju ne zna se.. Nama fali Jusic samo, kontam da bi mogli probat ici na X ili cak pobjeda ako budu odigrali kako znaju... Ja i dalje zalim one bodove sa Grbavice ono smo mogli lako imat X da nije bilo penala ...
Tako da se MORA probat' iskoristit to sto Velezu fale igraci...
Tako da se MORA probat' iskoristit to sto Velezu fale igraci...

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 3 gosta.