FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2023, 11:36

RollingPaper je napisao/la:
13 mar 2023, 11:27
Beduin je napisao/la:
13 mar 2023, 11:23
Ne sirimo paniku, nista nije sigurno niti gotovo. Tamam sad ima vremena do 1.4. da se dobro promisli koga dovesti i jel' to rjesenje do kraja sezone ili neko ko ce praviti i uigravati tim i za narednu sezonu.
Bitno da je prvi korak napravljen, a ono najzalosnije je sto opet Uprava nije reagovala, nego se cekalo da sam trener dadne ostavku.
Uprava mora odstupiti na kraju sezone, jer sad nije ni dobar trenutak za to. Ali ici MORAJU.
A gdje ce sad tek su se naučili :D

Ja se plašim da ne dođu gori od njih, pitanje je ima li sposobnih ljudi željnih da preuzmu klub.
To smo govorili brate i poslije Azmira i poslije Macka i tako u krug. Gola borba za opstanak do zadnjeg kola nije i ne smije biti jedina opcija. Svake sezone tako, kao trend, dosta je vise ba.

Nekad se mora presjeci i makar probati nesto novo kad vec ovako ne funkcionise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 mar 2023, 11:40

Mislim da mi il TC sigurno ispadamo ove sezone, ako oni ispadnu onda se sljedece sezone ako bude pameti, volje, zelje, kompromisa itekako moze skupit kvalitetnih i sposobnih ljudi u klubu i jacih sponzora
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 13 mar 2023, 11:40

Mislim da Osim nije opcija,pored Dudica(koji sigurno nece doci za male pare,trazit ce ugovor na minimalno 2-3 godine+nekoga od svojih ljudi kao sto je Trnovac) kandidati su Petrovic,Basic,Pavic ali izgleda i Karacic(bas tesko za Tonia jer je nedavno preuzeo Zv09)

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 13 mar 2023, 11:43

Beduin je napisao/la:
13 mar 2023, 11:36
RollingPaper je napisao/la:
13 mar 2023, 11:27
Beduin je napisao/la:
13 mar 2023, 11:23
Ne sirimo paniku, nista nije sigurno niti gotovo. Tamam sad ima vremena do 1.4. da se dobro promisli koga dovesti i jel' to rjesenje do kraja sezone ili neko ko ce praviti i uigravati tim i za narednu sezonu.
Bitno da je prvi korak napravljen, a ono najzalosnije je sto opet Uprava nije reagovala, nego se cekalo da sam trener dadne ostavku.
Uprava mora odstupiti na kraju sezone, jer sad nije ni dobar trenutak za to. Ali ici MORAJU.
A gdje ce sad tek su se naučili :D

Ja se plašim da ne dođu gori od njih, pitanje je ima li sposobnih ljudi željnih da preuzmu klub.
To smo govorili brate i poslije Azmira i poslije Macka i tako u krug. Gola borba za opstanak do zadnjeg kola nije i ne smije biti jedina opcija. Svake sezone tako, kao trend, dosta je vise ba.

Nekad se mora presjeci i makar probati nesto novo kad vec ovako ne funkcionise.
Sinoc sam gledao neke nase utakmice (priloge) na YouTube iz ranijih sezona, svaki put komentator spominje: "vazna utakmica Slobode u borbi za opstanak" (osim sezone kad smo zavrsili na 2.mjestu).
Smucilo se to bas, da stalno plesemo tu, visimo nad provalijom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 mar 2023, 12:00

"Sloboda je na premijeri novog travnjaka na Tušnju s 2:1 savladala Leotar, a meč je posmatralo 3.550 gledalaca"

Šta mislite je li bilo ovoliko raje u subotu na Tušnju? Ja mislim da nije. Ali, bez obzira na sve, posjeta je bila super kakvi su bili vremenski uvjeti. Da je vrijeme kao danas, bilo bi duplo od onoga što je bilo u subotu.
075

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 13 mar 2023, 12:13

Nez za vas al od svih imena meni je Dudic i Karacic najbolja opcija....
Za Dudica znamo sta je sa Velezom uradio, u Sarajevu ga nije islo, al evo ni Varesanovicu ne ide, tamo ima neki problem oni znaju sta je...
Definitivno drukciji je pritisak bit trener Sarajeva i nas nemojte to poredit ...
A svakako da Dudic ima vise iskustva od Jaheee...

A ako sve opcije propadnu onda zvat Spahica i zavrsit pricu...
Nadam se da ce igraci dobro reagovat na promjenu da nece bit neka mrzovoljnost ovih koji su volili Jahu...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2023, 13:43

Jaoo kombinacija wahaha.

Ode u komsija vjerovatno Milenko. Slutite li sta? 😂 Necemo detaljisati.
A jos za Celicnog gdje bi mogao otici, ALI AKO GA NASI IZ UPRAVE OSTAVE NA MIRU 😂❤️

A tek cifra za Dudica koju smo ponudili i koju je on trazio do kraja sezone, bas je skroman.

075 ❤

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 13 mar 2023, 14:15

Pa ovo je najbolji test da pokazu jesu li sposobni za bilo sta. Nek dovedu dobrog trenera koji ce nas ostavit u ligi i koji ce uz ciljana pojacanja naredne sezone da se bori za gornji dio tabele. Treba nam neko ko ima plan i znanje. Mi mozemo ovdje vazit do sutra, ali zna se do koga je i ko mora da stvori igracima i buducem treneru sve uslove da bi ostvarili zacrtane ciljeve... Nece se niko trudit za kiriki il za nase standardno "dodjem ti"!
RIP PROBISVJET

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 13 mar 2023, 14:26

Beduin je napisao/la:
13 mar 2023, 13:43
Jaoo kombinacija wahaha.

A jos za Celicnog gdje bi mogao otici, ALI AKO GA NASI IZ UPRAVE OSTAVE NA MIRU 😂❤️

A tek cifra za Dudica koju smo ponudili i koju je on trazio do kraja sezone, bas je skroman.
Celicni kod komsija?
Vjerovatno zavalio Dudic cijenu za ovih 10-tak utakmica...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 mar 2023, 15:00

Dudicu bi bilo fer ponuditi neku solidnu platu i bonus za opstanak uz prioritet produzenja saradnje ako opstanemo uz nove uslove. Ako zavali cifru jbg ne treba nam onda sad.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2023, 15:41

Yebi ga, za boljeg trenera valja odrijesit kesu. Nece niko radit za sicu. Mada ne bi me zacudilo da vidim Gradu kao novog trenera
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 13 mar 2023, 16:06

"Adnan Jahić definitivno neće voditi Slobodu u nastavku sezone. Uprava kluba iz “Rudarske 2” prihvatit će Jahićevu ostavku i već u toku dana krenuti u potragu za novim trenerom.

Nekoliko je kandidata koji bi mogli sjesti na “užarenu” trenersku stolicu tima sa Tušnja. Navodno, najveća želja čelnika Slobode je Feđa Dudić!

Osim Dudića, još je nekoliko potencijalnih kandidata. Želja čelnika Slobode je i Toni Karačić koji već neko vrijeme “koketira” sa tuzlanskim premijerligašem, ali obzirom da je nedavno preuzeo ekipu Zvijezde 09, šanse za Karačićev dolazak na Tušanj su nešto manje.

Od stručnjaka koji su radili u domaćem prvenstvu u igri su Nermin Bašić, Slavko Petrović, Boris Pavić, a dio navijača priželjkuje i povratak Admira Smajića sa kojim je Sloboda igrala dopadljivo i kompaktno, ali loša situacija u klubu, prije svega finansijska bila je tada razlog Smajićevog odlaska sa klupe tuzlanskog premijerligaša."

Prije 4h objava!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2023, 19:05

Sve sto se ovdje objavljivalo u zadnja 2 dana oni sklepali u jedan tekst. 😂

De nek levati reknu zasto je Dudic skoro pa nemoguca misija, koliko trazi mjesecnu platu, ako vec imaju info iz prve ruke. 😂 levatcine

075 ❤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 mar 2023, 20:40

Tacno, mamu im yebem. Tekstove pisu na osnovu foruma. Ja etike i qrca :puke:
075

Metalac
Kontakt:

Post Postao/la Metalac » 13 mar 2023, 21:36

Beduin je napisao/la:
Jaoo kombinacija wahaha.

Čitam i nemogu da vjerujem šta ljudi pišu i izmišljaju za DUDIĆA. Sa DUDIČEM sam svaki dan u kontaktu i znam sigurno da niko iz Slobode s njim nije stupio u kontakt niti je on tražio veliki novac. Neznam ßto ljudima treba da izmišljaju i blate čovjeka nez razloga

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 13 mar 2023, 21:38

Ja sam cuo da se stupilo s njim u kontakt i da nije trazio previse koliko se mislilo (informacija od jednog izvora pouzdanog).

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2023, 21:40

Metalac je napisao/la:
13 mar 2023, 21:36
Beduin je napisao/la:
Jaoo kombinacija wahaha.

Čitam i nemogu da vjerujem šta ljudi pišu i izmišljaju za DUDIĆA. Sa DUDIČEM sam svaki dan u kontaktu i znam sigurno da niko iz Slobode s njim nije stupio u kontakt niti je on tražio veliki novac. Neznam ßto ljudima treba da izmišljaju i blate čovjeka nez razloga
Ti lazes ko pas ili Dudic ne zeli da ti ovakve stvari govori.
Da si neko redovan ovdje s nase teme, mozda bih ti i rekao par detalja. A ovako na-aaa.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 mar 2023, 22:20

Izgleda da je Dudić tražena roba, Posušje takođe traži trenera kao i TC

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 mar 2023, 08:56

Znal neko gdje se mogu kupiti dresovi slobode a da nije preko net jer na netu nema velicina, takav sam odgovor dobio…trebaju mi l i xl

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 14 mar 2023, 10:40

hulehule je napisao/la:
14 mar 2023, 08:56
Znal neko gdje se mogu kupiti dresovi slobode a da nije preko net jer na netu nema velicina, takav sam odgovor dobio…trebaju mi l i xl
Vidi kod Mide :)
SLOBODA ILI NIŠTA

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.