Promasio zicer

Ali je malo nakon ulaska dao savrsenu loptu Nelsonu koja je morala biti "pre-assist" da ju je ovaj samo gurnuo u sredinu, ali je zastao i napad je propao.
Sve u svemu odlicna partija. Mislio sam da ce biti bojazljiviji na lopti al jok
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Promasio zicer
Žao mi je, žaliću još više.....
Kladionice i malo vrsniji strucnjaci ne misle tako ,Arsenal je prvi favorit za osvajanje EL samo je pitanje koliko ce Arteta se tome posvetiti ili ce ipak ici all in na liguarmando je napisao/la: ↑12 mar 2023, 23:43Žao mi je, žaliću još više.....
Biće prilike naredne sezone, uvjeren sam da će to negdje uzeti danak. Konstantnost se stiče godinama, na Arsenalu je da to potvrdi ili demantuje.
Niste ni u ligi evrope favoriti
Tu više vidim Mančester, Juventus ili Leverkusen.
armando je napisao/la: ↑13 mar 2023, 00:11Pa baš zbog toga
Osigurana lp, borba za titulu, ovo takmičenje dođe kao višak
Manchesteru treba kao potvrda ako izvise u borbi top4
Za Juve je to jedina šansa da i sljedeće sezone budu učesnici lige prvaka, kao i za leverkusen, recimo kao repektabilnu ekipu.
To je što se tiče motiva i logike, ali po trenutnom stanju i jeste zasluženo prvi favorit
Ja nisam pogledao utakmice u tom takmicenju do sada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:20Ne isplati se uopste razmisljati o EL. Banana ekipice pokusavaju spasiti sezonu nebitnim trofejem.
Jedina vrijednost ovog takmicenja jeste direktni ulaz u LS, kao sto vec rekoh, spasavanje sezone i hvatanje za slamku.
Zaista se premalo hvale njegove partije ove sezone. Strašno je koliko je napredovao za godinu dana.Gabriel Magalhães has become the first defender to score 10 Premier League goals across the last three seasons.
Arteta stalno ponavlja utakmica po utakmica ti brate ode daleko ,kad god smo tako racunali dobro smo se zayebali(everton ,city ,brendford)Brokula je napisao/la: ↑13 mar 2023, 14:08City ne igra ovaj vikend, ako pobijedimo možemo se odlijepit na +8, a kolo nakon toga Arsenal igra sa Leedsom dok City igra sa Liverpoolom. Hipotetički kad bi Liverpool pobijedio, može se otić na +11
Malo maštanja, al definitivno bi bilo dobro imati neku buffer zonu sa poenima prije brutalnog Aprila
Lažeš svaku! Čim se na forumu služiš lažima mogu misliti kakav si u privatnom životu.Justin je napisao/la: ↑13 mar 2023, 15:06Ja nisam pogledao utakmice u tom takmicenju do sada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:20Ne isplati se uopste razmisljati o EL. Banana ekipice pokusavaju spasiti sezonu nebitnim trofejem.
Jedina vrijednost ovog takmicenja jeste direktni ulaz u LS, kao sto vec rekoh, spasavanje sezone i hvatanje za slamku.
Ma nek osvoje ako treba, samo da se titula provoza sjevernim Londonom.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:22Valjalo bi nam pravo da City veceras prodje. Sto se mene tice da odu sve do finala.
Treba imati mu.da i znanja da igras kup takmicenja. To kod Guardiole i karinasa iz Manchestera ne postoji. Oni ce kao i uvijek all in na Ligu i glumatati i eksperimentisati u LS, ispasti u polufinalima.Profesor je napisao/la: ↑14 mar 2023, 21:01Ma nek osvoje ako treba, samo da se titula provoza sjevernim Londonom.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2023, 20:22Valjalo bi nam pravo da City veceras prodje. Sto se mene tice da odu sve do finala.
29 bodova do kraja laganih, remi sa Cityjem i Lpoolom, ostalo pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, gigglessmoke, Invincibles14 i 18 gostiju.