Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Nije on u nikakvom tripu, nego momak nema kuvveta u sebi. Ima 55kg na 1.7m visine, sto je kriminal za ovaj nivo fudbala. Ne smije ni ulazit u duele, jer ce mu neko koske polomit. Da zna igrat fudbala, zna sigurno, ali bez fizikalija nema sta trazit u EPL, pogotovo u ulozi startera. Ovako da udje, kad pola protivnicke ekipe umre, tu je odlican, te je tako i nabio dosta ove statistike.
Al' fakat, kad ovo pročitam nekakvih 15-ak minuta do kraja utakmice, ne bi me Bog uvjerio da je 3-0 za Arsenal u gostima kod tima koji se vrti oko evropskih pozicija.

Dobili smo, 66 bodova iz 27 utakmica, 21 pobjeda, impresivan fudbal, gol-razlika popravljena, tri igrača sa dvocifrenim brojem golova, pet pobjeda zaredom...i sve to iako smo 12 utakmica igrali bez Jesusa, 7 bez Zinchenka. Chillax.Postao/la Federer17 » 12 mar 2023, 16:56
Opasno me nervira, nevezano za ovu utakmicu. Sav u nekom trip fazonu zvijezde od 200 miliona koja trazi promjenu kluba, lagano trcakara bez ikakve borbe i zelje da nesto napravi. Svaki gubitak lopte 'poprati' barem 5 sekundi kasnijim povratkom nazad u odbranu i pracenjem svog igraca...
Vieira će izaći na dobro. Ljudi su se godinu dana ibretili nad Piresom kad je došao. Trebalo je vremena da se navikne na fizički aspekt Premiershipa, s tim da Pires nije izgledao kao da je bio u logoru.
Nadam se da hoce, iako sam poprilicno skeptican. Kako rekoh, vise me nervira njegov stav poprilicne rezervisanosti i lezerne igre, bez 'grizenja' po terenu i zelje dokazivanja, borbe za prvih 11, nego trenutna nemogucnost igranja na nivou EPL-a. Nesto recimo sto si imao kod Martinellija pretproslu sezonu (ako se ne varam), kad god je usao u igru. Nisu isti tip igraca - ok, ali se mora trgnuti zeli li potvrditi nimalo naivnu cifru koju su platili za njega.
A ne znam sta hocete od momka, desetka klasicna koja radi bas sto mu je opis posla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad god je bio upitan za Fabija, Mikel je rekao da radi jako dobro na treningu. Ne vjerujem da bi mu davao šansu da nije zadovoljan njegovim igrama. Čak je u dva-tri navrata u intervjuima govorio kako mali zaslužuje više šanse nego što je dobio do sada, ne može to biti slučajno. Previše se traži neko žrtveno janje za istresanje frustracija.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Tri put komotnije se osjecam gledajuci Arsenal u gostima nego na Emiratima. Pristup daleko ozbiljniji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma Artetine izjave su cesto poput izjava nekog vrsnog politicarabega_afc je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:24Kad god je bio upitan za Fabija, Mikel je rekao da radi jako dobro na treningu. Ne vjerujem da bi mu davao šansu da nije zadovoljan njegovim igrama. Čak je u dva-tri navrata u intervjuima govorio kako mali zaslužuje više šanse nego što je dobio do sada, ne može to biti slučajno. Previše se traži neko žrtveno janje za istresanje frustracija.

Ako je kritika (prvenstveno za zalaganje) upucena liku koji vise ne igra (u prevodu - ne utice na igru samog tima, koja je veoma cesto fascinantna) nego sto igra (iscekujuci od njega potencijalnog nosioca igre ekipe, uz veliku dozu sumnje da ce ikad doci do toga) istresanje frustracija, onda

Dobili smo 11 utakmica od 14 koje smo igrali vani. Nismo dobili samo United (nije igrao Partey), Southampton (ubio nas Robert Jones nogama i rukama) i Everton (grozna utakmica, totalno zaslužen poraz, complacency level 100, suparnik naložen).
Palace 2-0
Bournemouth 3-0
Brentford 3-0
Leeds 1-0
Chelsea 1-0
Wolves 2-0
Brighton 4-2
Tottenham 2-0
Aston Villa 4-2
Leicester 1-0
Fulham 3-0
Stvarno bih se namučio da odaberem koja je od ovih 11 pobjeda (9 CS-ova) je bila impresivnija. Možda onog septembra nismo shvatali koliko je golemo bilo dobiti Brentford u gostima 3-0, a da nam nisu praktično šutnuli na gol. Ili što nam Chelsea nije napravio šanse 90 minuta i generalno djelovao kao drugorazredni tim u odnosu na nas. Ili što smo Spurse tako slomili u prvih 45 minuta da u onih drugih 45 minuta na teren nije skoro niko morao na teren osim Ramsdalea. Ili, što smo u onakvom lošem periodu, protiv Ville okrenuli utakmicu u kojoj smo dvaput gubili.
(Brighton ne spominjem čisto zato što su bili bez Mac Allistera i Caiceda u toj utakmici.)
Samo Vieira nije lijeva noga od Piresa kad je ovaj došao.
Ma i nije to baš tako. Pitali su ga neki dan isto tako za Tirnija, a odgovorio je da on mora poslati na teren najbolju ekipu koju ima. Nije on baš soft po tom pitanju.Federer17 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:42Ma Artetine izjave su cesto poput izjava nekog vrsnog politicarabega_afc je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:24Kad god je bio upitan za Fabija, Mikel je rekao da radi jako dobro na treningu. Ne vjerujem da bi mu davao šansu da nije zadovoljan njegovim igrama. Čak je u dva-tri navrata u intervjuima govorio kako mali zaslužuje više šanse nego što je dobio do sada, ne može to biti slučajno. Previše se traži neko žrtveno janje za istresanje frustracija.sto ne znaci da je to nesto negativno.
Ako je kritika (prvenstveno za zalaganje) upucena liku koji vise ne igra (u prevodu - ne utice na igru samog tima, koja je veoma cesto fascinantna) nego sto igra (iscekujuci od njega potencijalnog nosioca igre ekipe, uz veliku dozu sumnje da ce ikad doci do toga) istresanje frustracija, onda![]()
Ne mora se ova moja izjava vezati samo za Fabija, nego je općenito kod nas tako na temi. Većina ljudi ima svoje "omiljene" igrače koji se kritikuju i kad ima i kad nema razloga.
Tebi se možda u nekim momentima učini da je lik lijen za odbranu, ja recimo nisam to primijetio. I nisam primijetio da mu recimo nije stalo do neke utakmice.
Druga stvar, glede njegove kilaže, recimo jedan Žoao Mutinjo ima njegovu visinu i 61 kg prema podacima, on je na 58 kg. Mislim da to nije presudna stvar za biti fudbaler.
Samo jako momci
Ko ce na klupu od trojca martineli, jesus, trossard?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam danas stigo gledat..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Neko mora u zavisnosti od protivnika Arteta ce ih rotirati a kada Jesus bude potpuno fit udarna trojka ce biti Martineli,Jesus i Saka,Trosard je ozbiljan igrac i bilo ko od ove trojice da zakaze Trosard moze upasti unutra,ali neka slatke muke konacno imamo igrace koji mogu okrenuti utakmicu kada udju s klupe

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako je vjerovat Arteti, Jesus
- AshburtonG
- Kontakt:
Jesus starta protiv Sportinga milion %.
Trossard i Nelson vjerovatno na krilima, dok je Vieira iza.
Trossard i Nelson vjerovatno na krilima, dok je Vieira iza.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako je izgledao Jesus?
⚜️~⚜️~⚜️
- AshburtonG
- Kontakt:
Kao da je 2 sedmice bio out, a ne 4 mjeseca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.