Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jel realno kakvo sudjenje...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odjednom Sampdoria sposobna dati dva gola za minut
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Auu, šta je ovo 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
#maxout
Covjek je primio 2 gola u minuti od zadnje ekipe lige koja je do tada dala 9 golova u sezoni.
Pri tome je već remizirao s njima u prvom dijelu sezone.
Covjek je primio 2 gola u minuti od zadnje ekipe lige koja je do tada dala 9 golova u sezoni.

Pri tome je već remizirao s njima u prvom dijelu sezone.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vlahović ili je opasno grohnuo ili jednostavno ne može kod Allegrija bolje od ovoga. Puno novca za njega kojeg on do sad nije opravdao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Igračima kao što je on treba kreativniji vezni red, Juve to nema.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Godina 2023 a Allegri i dalje se oslanja na Cuadrada.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav pad za penal i kakav promašaj Srbijanskog Kalinića
Cak je i Rabiot mislio da ce mu ponisiti gol zbog igranja rukom, ali nema od toga nista 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Penal ko suza, cojk dobio po nozi momacki...cemu komentarisanje?Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 22:14Kakav pad za penal i kakav promašaj Srbijanskog Kalinića
Zasto ne komanetarises zuti karton fagioliu?
zahladnilo u torinu brrr -11
u prevodu: rekao je za cetalja da je glup ko ****Juventus, Di Canio duro su Vlahovic: "Anche stasera male male, non ha intelligenza calcistica"
- OldFashioned
- Kontakt:
A što je četalj ?
Pa nije to njima uvreda, jesi ikad pročitao da im je krivo kad ih se tako nazove?
Di Canio riga vatru i po Vlahoviću i po Allegriju. Kako on kaže, Vlahović u lošoj formi i nema fudbalsku inteligenciju da to preokrene, a Allegri je kriv što ga forsira.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne bih da generaliziram, treba malo vidike proširiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.