NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zabi čovjek u debiju, ali je Ali istrčao kontru svaka čast
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ovaj teren je užasan.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Koja sigurnost u igri ulaskom iskusnih igrača.Feno institucija, svaka lopta ima smisao.
Arezina top pojacanje, bas ono sto nam trebalo. Steta sto onaj gol iz slobodnjaka nije dao. Sve u svemu, jedna rutinska utakmica, fino odigrano bas. Ne zaboravimo da je ovo mosevcu prvi domaci poraz.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dresovi top. Arezina pravo pojacanje. Pas prije njegovog gola odlican, kao i Alijeva reakcija na to.
Ukupno gledano, odlicna kontrola utakmice po losem terenu.
Ukupno gledano, odlicna kontrola utakmice po losem terenu.
Celik!3,2,2.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sve 10, samo po meni Sijerkic i Karalic subza klupe u ovoj ekipi, bar po trenutnoj formi
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta rec cestitke igracima, treneru na zasluzenoj rutinskoj pobijedi i borbi.Teren katastrofa al najbitnija je pobijeda posle loseg pocetka i sad samo utakmicu po utakmicu i cekat kikseve protivnika i odvajat se sve vise i vise na tabeli..
O igracima pojedinacno necu reci osim da je Filip pojacanje odlicno za ovu ligu a to je igrac kad je spreman on je za PL sigurno.30 tek mu godina je,itekako ce on bit pravo pojacanje kako bude vreme bude odmicalo.
Nista sad Zepce 3 boda naravno i pobijedit Bosnu u Visokom i izbacit ih iz igre a Kolinu cekat da sama kiksa negdje a kiksat ce itekako ali ne treba se sa njima oupce zamarat.
O igracima pojedinacno necu reci osim da je Filip pojacanje odlicno za ovu ligu a to je igrac kad je spreman on je za PL sigurno.30 tek mu godina je,itekako ce on bit pravo pojacanje kako bude vreme bude odmicalo.
Nista sad Zepce 3 boda naravno i pobijedit Bosnu u Visokom i izbacit ih iz igre a Kolinu cekat da sama kiksa negdje a kiksat ce itekako ali ne treba se sa njima oupce zamarat.
+1Zenicanin988 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:42Sve 10, samo po meni Sijerkic i Karalic subza klupe u ovoj ekipi, bar po trenutnoj formi
Dodao bih jos Durmisa, trojac u napadu sa puno oscilacija u igri. Medjuseljac na desnoj strani sa Sivcem je pun pogodak, kao vecinu prosle polusezone.
Kakav je igracina Arezina

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cestitke momcima na zalaganju i pristupu igri, po meni krucijalno u narednim utakmicama. Na strani dati 5 golova nije lako. Tek sad bodovi koje je Bosna izgubila dolaze do izrazaja, jos jednom cestitke i sretno sljedeci vikend !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Sijerkic je za klupe a mozda tako i bude kad bude imao bolju konkurenciju, jer mislim da je ovo njegov maksimum i bože moj, ali nije neki golgeter niti napadač budimo realni.Vise veznjaci zabijaju nego on.Mnogi ce morat cipela otrat da dođu blizu Fene jos kolko je covjeku godina.Isto i da se Mahiru približe, kad se sjetim u formi kad je u PL a i sad mu loptu ne mozes uzeti.
Odraditi dobar marketing, pa napuniti kembridz do posljednjeg mjesta

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali u spicu? Pokusati fazon lazne 9 i to.
Ali danas 2 asistencije i gol. Vidi se da je i fizicki jaci, bolje se nosi u duelima sa protivnicima. Tacno je merak gledati ovako nase dijete.
Ali danas 2 asistencije i gol. Vidi se da je i fizicki jaci, bolje se nosi u duelima sa protivnicima. Tacno je merak gledati ovako nase dijete.
Celik!3,2,2.
Ispravka krivog navoda, 3 asistencijeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:43Ali u spicu? Pokusati fazon lazne 9 i to.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ma samo Ali desno, karalic klupa. U drugom kad je presao na tu poziciju ulaskom Arezine predobro odigrao.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:43Ali u spicu? Pokusati fazon lazne 9 i to.
Arezina - Skols
Ali - Zuna - Durmis/Karalic
Da napisem jos Feno danas

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije dirao loptu kod drugog gola.Convicts je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:48Ispravka krivog navoda, 3 asistencijeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:43Ali u spicu? Pokusati fazon lazne 9 i to.
Ali danas 2 asistencije i gol. Vidi se da je i fizicki jaci, bolje se nosi u duelima sa protivnicima. Tacno je merak gledati ovako nase dijete.![]()
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
ČESTITKE NA POBJEDI SVAKA ČAST!!! Ali naš daleko najbolji dragulj u ekipi...Davno sam reko mali če dogurat do Dinama Zagreb! Arežina SUPER TURBO pojačanje,vidi se iz aviona da momak zna! Žuna kad bi igro još 200 godina ni blizu nije kvaliteta Arežine! Šijerkič klupa,sebičan i previše , njegova sebičnost nas je koštala prolaska u KUPu! Ili igraj za ekipu il grij klupu. Teren loš al je bitno da se niko nije povrijedio i da se došlo do ubjedljive pobjede!
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
To je to. Čak od opcija na krilu još imamo i Zukića, Fenu i Huzbašića.Truhlo je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:48Ma samo Ali desno, karalic klupa. U drugom kad je presao na tu poziciju ulaskom Arezine predobro odigrao.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:43Ali u spicu? Pokusati fazon lazne 9 i to.
Arezina - Skols
Ali - Zuna - Durmis/Karalic
Da napisem jos Feno danasNesto mi se cini da se vraca fudbalu, odradio pripreme, igra u gostima
Majstor.
Arežina danas na onom kršu od terena pokazao kakva je igračina. Svaka čast Salkiću i hvala mu na svemu ali Arežina na njegovoj poziciji je minimalno 500x bolji.
Glavni teren ili na plastičnoj podlozi?dinodino2019 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.