Po onakvom terenu se dodavati u odbrani nebi ni Maldini.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma biće svega do kraja sezone, jedino je sigurno da će Zrinjski biti prvak i da će Vicina prćija ići u Evropu. Ostalih 10 timova ili se bore za opstanak ili za Evropu, nema sredine jbt.Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:57Ma mi nemamo za čim žaliti ove sezone, možda samo Posušje na Grbavici, nešto smo na mostu dobijali a na ćupriji gubili. Zrinjskog smo ulovili na spavanju i ta tri boda vrlo lako mogu biti ključna.Raonffa je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:40
Statistika je neumoljiva, zadnje tri tekme sa Kosorićem tri cleen sheeta. Ne mora apsolutno značiti da to ima veze sa Kosorićem, niti sa Muftićem ali to je realnost.
Sa druge strane, nije mi jasna tolika pljuvačina po Edisu zbog Kosorića, pa yebem mu eto hoće li Drini propasti karijera ako ostane pet utakmica na klupi? Šta fali da momak malo odmori, doći će opet period kada će igrati od prve minute.
Sa Kosorićem, Cocalićem i Muftićem trenutno imamo ono što želimo - ne primamo golove i to je primarno u ovom momentu.
Ima Edis 1000 mana, svaku utakmicu mene lično iznervira ali fakturisati mu ovo za Kosorića je bezveze stvarno. I od mene mu je veliki plus za Šehića danas, neka malo i Galića na klupi, lik je užasan skoro cijelu sezonu, možda mu bude godilo.
Na dnu tabele je gužva kakva odavno nije bila, tri boda razlike od 7. do 12. mjesta, to znači da više neće biti lakih utakmica.
Napadački potencijal se mora, ali mora, početi koristiti. Samo se bojim da nam to ne poremeti odbranu koja je sve bolja i bolja.
I iskreno prilično me je strah kako ćemo se mi snaći u tom svemu s obzirom na traume u zadnjih 6-7 godina i naše rezultate gdje uvijek pucamo pod pritiskom. Tu smo, blizu Evrope i preko lige i preko Kupa, a opet tako daleko.
Čak me ne bi iznenadilo da je nekako izborimo na terenu i onda ne dobijemo licencu, to bi ono baš bilo u našem stilu zadnjih godina, sve što može otići naopako obično i ode.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
Fuj.
Velika je budućnost pred njimavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:15Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Nevjerovatno. Pa bio je i standardan kad nas je vodio Ivkovic pa smo i tad malo golova primali. I sad evo opet. Ovako oni razmisljaju: hoce pobjedu, ali pod “moranje” da igra Drina. Drina igra mi primimo gol, Mulalic kriv jer gubimo bodove i prijete otkazu. Mulalic stavi Kosorica, mi pobjedimo, opet Mulalic kriv jer ne igra Drina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:15Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 12 mar 2023, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma.nista to ne znači za uhljupe. Trenera otjerati,kakvw su to psihičke nakaze..zeljovolimte je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:56Muftic po meni igrac utakmice. Odbranio je kad je trebalo, tu nas spasio. Ostalo je islo na nasu stranu.
Bravo Zeljo.
A trener u zadnjih 10 utakmice 6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Drzimo se u borbi za Evropu u teskoj situaciji i atmosferi. Ako ce pobjedjivati, nek ga i dalje bojkotuju.
Bravo Zeljo.
-
- Kontakt:
Da kojim slucajem izborimo Evropu, biti ce prica, sta imamo od Evrope kad je Mulalic na klupi, Evropa i Mulalic nikako ne ide zajedno, bruka nas sa trenerkom i stajlingom itd…
-
- Kontakt:
Bas ovo...Hansestadt je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:28Nevjerovatno. Pa bio je i standardan kad nas je vodio Ivkovic pa smo i tad malo golova primali. I sad evo opet. Ovako oni razmisljaju: hoce pobjedu, ali pod “moranje” da igra Drina. Drina igra mi primimo gol, Mulalic kriv jer gubimo bodove i prijete otkazu. Mulalic stavi Kosorica, mi pobjedimo, opet Mulalic kriv jer ne igra Drina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:15Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
Igramo li uopste protiv Zvijezde?
Bitno je da smo poradili na odbrani puno bolje izgleda sada od pocetka proljenog djela a napad imamo jak samo malo jos da poradi na zavrsnici i to je to ide na bolje nek se odbrana malo dozvala bitno je bash to nam je slabija strana.
Tuzilastvo istrazuje brku a sebija proslavila danasnju pobjedu na svome privatnom profilu
eto malo neke info da skrenemo misli s igraca,trenera i terena dosta smo ih stisli na foumu nek se opuste malo al nedajmo se nafurati borba se nastavlja 
Tuzilastvo istrazuje brku a sebija proslavila danasnju pobjedu na svome privatnom profilu
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 12 mar 2023, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:09Muftic
Sehic Kosoric Cocalic Jasarevic
Hodzic Mekic
Drljo Stilic Santos
Krpic
0:1![]()

- dubioza144
- Kontakt:
Bio bi red da Hodza pocinje od prve kad vec ne znamo koristit Krpica i kad nemamo akcije neke za Krpu, vise ce nam Hodza pomoc u fazi napada
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Krpic se loše kreće, ne otvara se,spor je,hoda,zato imamo problema s napadom. Uskoro bi i on trebao na klupu.
-
- Kontakt:
One je van forme imalo se akcija al fula go s 5 metaradubioza144 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:48Bio bi red da Hodza pocinje od prve kad vec ne znamo koristit Krpica i kad nemamo akcije neke za Krpu, vise ce nam Hodza pomoc u fazi napada
Danas lopta ide na njeg on je gleda i ceka
Dok slogin stoper pogide za nju
Po informacijama koje imam iz UO Zvijezde, utakmica će biti odigrana.
Rodjeni su pitarske picke!
Ma pusti ovog frustriranog Juventina, rijetko toksičan lik, nejebica valjda utiče na kognitivne sposobnosti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:15Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
I Siroki kuci kad smo u nadoknadi primili, to mi je gore nego Posušje.Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:57Ma mi nemamo za čim žaliti ove sezone, možda samo Posušje na Grbavici, nešto smo na mostu dobijali a na ćupriji gubili. Zrinjskog smo ulovili na spavanju i ta tri boda vrlo lako mogu biti ključna.Raonffa je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:40
Statistika je neumoljiva, zadnje tri tekme sa Kosorićem tri cleen sheeta. Ne mora apsolutno značiti da to ima veze sa Kosorićem, niti sa Muftićem ali to je realnost.
Sa druge strane, nije mi jasna tolika pljuvačina po Edisu zbog Kosorića, pa yebem mu eto hoće li Drini propasti karijera ako ostane pet utakmica na klupi? Šta fali da momak malo odmori, doći će opet period kada će igrati od prve minute.
Sa Kosorićem, Cocalićem i Muftićem trenutno imamo ono što želimo - ne primamo golove i to je primarno u ovom momentu.
Ima Edis 1000 mana, svaku utakmicu mene lično iznervira ali fakturisati mu ovo za Kosorića je bezveze stvarno. I od mene mu je veliki plus za Šehića danas, neka malo i Galića na klupi, lik je užasan skoro cijelu sezonu, možda mu bude godilo.
Na dnu tabele je gužva kakva odavno nije bila, tri boda razlike od 7. do 12. mjesta, to znači da više neće biti lakih utakmica.
Napadački potencijal se mora, ali mora, početi koristiti. Samo se bojim da nam to ne poremeti odbranu koja je sve bolja i bolja.
Uhljupe vrijeme ti je.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sve je u pravu momak.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:37Bas ovo...Hansestadt je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:28Nevjerovatno. Pa bio je i standardan kad nas je vodio Ivkovic pa smo i tad malo golova primali. I sad evo opet. Ovako oni razmisljaju: hoce pobjedu, ali pod “moranje” da igra Drina. Drina igra mi primimo gol, Mulalic kriv jer gubimo bodove i prijete otkazu. Mulalic stavi Kosorica, mi pobjedimo, opet Mulalic kriv jer ne igra Drina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:15Ja ne mogu da vjerujem da se i dalje pljuje po Kosoriću nakon 3. cleansheeta.
Fuj.
Mulaliću možemo naći 100. mana za ovu sadašnju igru, ali treba i čestitati kad je ubacio Muftića i Kosorića i time tri utakmice nismo primili gol.
Koliko je to do Kosorića, Muftića to ne možemo znati. Ali činjenica koja je najbitnija je ta da smo uvezali 3 cleansheeta nakon tih izmjena.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Krajina1999, pinki i 32 gosta.