Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Where are you going come.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
šta je ovo? Loreen opet nastupa na Eurosongu 

- Felixians4
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ne nego će takmičiti sa novom pjesmom za Švedsku, ali svakako da je euforija
- Felixians4
- Kontakt:
znam. pitaš šta je ovo pa ti kažem, euforija, i opet je među favoritima.matanisunje je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:02ne nego će takmičiti sa novom pjesmom za Švedsku, ali svakako da je euforija
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vazda me interesovalo kako oni u kladionicama izbace kvote i jako često budu u pravu što se tiče pobjednika.
Kako oni znaju kako će raja iz država učesnica Eurosonga glasati putem telefona?
Kako oni znaju kako će raja iz država učesnica Eurosonga glasati putem telefona?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Felixians4
- Kontakt:
najveći hr forum, uz politiku i nogomet najviše komentirani su zabavna glazba i eurosong i tako u svakoj državi se masovno to prati, glasa, svakodnevno svaki detalj okorjeli fanovi zapažaju, po youtube klikovima, komentarima, anketama itd. a i onda prate kako je tko glasao za kog od publike, koje šprance itd.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:44Vazda me interesovalo kako oni u kladionicama izbace kvote i jako često budu u pravu što se tiče pobjednika.
ne odlučuje samo raja, no raju im je možda i lakše predvidjeti
mi se ne takmicimo skoro desetljece i ne kontamo kolika je to masinerija , ma yt imas kanale koji samo prate nastupe i pjesme komentarisu , stvara se hype ljestvice ljudi navijaju upoznavaju nove drzave , to je najgledaniji muzicki show na svijetu samo kod nas je mindset da je to ped.ersko smecekraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:44Vazda me interesovalo kako oni u kladionicama izbace kvote i jako često budu u pravu što se tiče pobjednika.

pogledaj samo sta su hrvati od dore i srbi od nekadasnje beovizije napravili skoro pa festival za izbor pjesme za ESC
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je drago što se ne takmicimo samo radi onog Dejana i Maje. Ljudi o našem trošku čitav svijet obidju ko biva predstavljaju našu pjesmu.Robust je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:08mi se ne takmicimo skoro desetljece i ne kontamo kolika je to masinerija , ma yt imas kanale koji samo prate nastupe i pjesme komentarisu , stvara se hype ljestvice ljudi navijaju upoznavaju nove drzave , to je najgledaniji muzicki show na svijetu samo kod nas je mindset da je to ped.ersko smecekraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:44Vazda me interesovalo kako oni u kladionicama izbace kvote i jako često budu u pravu što se tiče pobjednika.
Kako oni znaju kako će raja iz država učesnica Eurosonga glasati putem telefona?zato i jesmo supak evrope
pogledaj samo sta su hrvati od dore i srbi od nekadasnje beovizije napravili skoro pa festival za izbor pjesme za ESC
Sa druge strane dok se god bude biralo po nacionalnom ključu (B, S, H), a ne najbolji, bolje da i ne idemo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nije Dejan na BHT1, zapravo BiH, odavno.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Opet ti nisu promijenili pelene na vrijeme, pa si nervozan?OldFashioned je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:15Ugini više sa svim svojim nickovima.matanisunje je napisao/la: ↑12 mar 2023, 01:13nadam se da za sedmicu dana gledamo novo Milovo pišanje po četnicima, ako je admin mogao da dozvoli da se piše o izborima kod nas kad su bili u oktobru, zašto ne bi dozvolio pisanje o izborima u CG kad budu, čisto kao jedno izuzeće
Zahebaje li jos nekog aplikacija i prijavljivanje na forum?
Odnosno, desava li se jos nekog da haman svaki put kad udjes u forum, moras da se prijvljujes, premda svaki put kliknem da me zapamti?
Odnosno, desava li se jos nekog da haman svaki put kad udjes u forum, moras da se prijvljujes, premda svaki put kliknem da me zapamti?
Cuo sam da @gefufna ima slicnih problema.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
I meni isto, zadnjih par dana.
Bio je neki update za aplikaciju
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Meni se to i preko browsera dešava.
ja do 2012 imam taj problem

Plus što nikad mi ne prihvati password iako znam da je dobar jer je jednostavan ali uvijek se moram par puta prijaviti
Da, najcesce moram dva puta unijeti podatke, da bi me logovao, rijetko kad iz prve.
Taj bug ima godinama, nece se nikad popraviti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.