FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raspored trećeg dijela sezone:
23. kolo:
Željezničar - Sloga
24. kolo:
Leotar - Željezničar
25. kolo:
Željezničar - Tuzla City
26. kolo:
Zrinjski - Željezničar
27. kolo:
Željezničar - Široki Brijeg
Realno bolji raspored nismo mogli dobit
23. kolo:
Željezničar - Sloga
24. kolo:
Leotar - Željezničar
25. kolo:
Željezničar - Tuzla City
26. kolo:
Zrinjski - Željezničar
27. kolo:
Željezničar - Široki Brijeg
Realno bolji raspored nismo mogli dobit
-
- Kontakt:
Buraz od 11 temi dva gostovanja ebena Banja Luka i MostarPririsak je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:44Izuzetno los raspored, "slabije" ekipe dolaze na Grbavicu gdje ce igrati bolje na nasoj travi, a idemo u goste jacim ekipama..Hilmo123 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:37Sloga (H)
Leotar (A)
Tuzla (H)
Zrinjski (A)
Široki (H)
Borac (A)
Igman (H)
Velež (H)
Sarajevo (A)
Posušje (H)
Sloboda (A)
Iskreno ne trebamo ništa kalkulisati koliko bodova gdje, od utakmice do utakmice uz kup pa polako, poznavajući nas nije nerealan scenarijo poraza u Trebinju a pobjede u Mostaru ....
Ali da, kao i do sad od tekmw do tekme i jedino na misice nesto izvuci mozemo.
Pitare pikam ko domacu i to je to
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 12 mar 2023, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba pretjerivati raja,Sehic je los,Galic isto los,Galic za nijansu bolji,na Sehicu se danas vidjelo da je igrac PLFBIH
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Cetvrtak nas dijeli do polufinala kupa
Joj ljepote na temi, nigdje stručnjaka, fudbalskih eksperata, samo Željovci.
Jedna od najvažnijih pobjeda ove sezone, izgleda da nam ove oranice nešto gode.
Prva tri kola nastavka su nam najvažnija, 7, pa i svih 9 bodova moraju biti imperativ, jer su tri naredne paklene i sigurno ćemo već tada znati na čemu smo.
Odoh sad natenane isčitati temu pitara, da uživam k'o čo'ek.
Jedna od najvažnijih pobjeda ove sezone, izgleda da nam ove oranice nešto gode.

Prva tri kola nastavka su nam najvažnija, 7, pa i svih 9 bodova moraju biti imperativ, jer su tri naredne paklene i sigurno ćemo već tada znati na čemu smo.
Odoh sad natenane isčitati temu pitara, da uživam k'o čo'ek.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Edise 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Realnost je da smo s Kosoricem dobili cvrstinu nazad, evo vec treci cleen sheet zaredom. A sa Arom na terenu mozemo dobiti svakoga, samo da je spreman. Krpic totalno van forme.
U cetvrtak zapeti najjace da nas ne uspiju iznenaditi nikako (a nafurat ce se oni).
Kad je pauza u prvenstvu?
Kad je pauza u prvenstvu?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Hulahopki pitaru je Edis mega trener zato sto ga poredi sa svojim viršla varešanovićem
Statistika je neumoljiva, zadnje tri tekme sa Kosorićem tri cleen sheeta. Ne mora apsolutno značiti da to ima veze sa Kosorićem, niti sa Muftićem ali to je realnost.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:26Realnost je da smo s Kosoricem dobili cvrstinu nazad, evo vec treci cleen sheet zaredom. A sa Arom na terenu mozemo dobiti svakoga, samo da je spreman. Krpic totalno van forme.
Sa druge strane, nije mi jasna tolika pljuvačina po Edisu zbog Kosorića, pa yebem mu eto hoće li Drini propasti karijera ako ostane pet utakmica na klupi? Šta fali da momak malo odmori, doći će opet period kada će igrati od prve minute.
Sa Kosorićem, Cocalićem i Muftićem trenutno imamo ono što želimo - ne primamo golove i to je primarno u ovom momentu.
Ima Edis 1000 mana, svaku utakmicu mene lično iznervira ali fakturisati mu ovo za Kosorića je bezveze stvarno. I od mene mu je veliki plus za Šehića danas, neka malo i Galića na klupi, lik je užasan skoro cijelu sezonu, možda mu bude godilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Idemo dalje ljudi ne padamo to je bitno
Nekad nemamo nikakvu igru
Ali nemaju je ni nasi protivnici jer im to nedozvoljavamo
Sljedecu kup pa sloga kuci dvije vrlo vazne utakmice
Nekad nemamo nikakvu igru
Ali nemaju je ni nasi protivnici jer im to nedozvoljavamo
Sljedecu kup pa sloga kuci dvije vrlo vazne utakmice
- Bersaga
- Kontakt:
Teška, zaslužena i slatka pobjeda, bravo momci. Santos igrač utakmice. Završnica nam škripi, Drljo i Amoah su morali bolje u nekoliko situacija, Suljo neupotrebljiv, ne može ga interpol naći. Ledžero se malo poigrao, pokazao klasu kod gola
Obezbjediti polufinale kupa, pobijediti Slogu za vikend i rahat otići na pauzu. Bilo bi više nego zadovoljavajuće za ovaj dio. Odbrana zategnuta, sređivati napad. Pohvale za Muftića, fino odrađena utakmica.
@kole sretan rođendan, sve najbolje.

Obezbjediti polufinale kupa, pobijediti Slogu za vikend i rahat otići na pauzu. Bilo bi više nego zadovoljavajuće za ovaj dio. Odbrana zategnuta, sređivati napad. Pohvale za Muftića, fino odrađena utakmica.
@kole sretan rođendan, sve najbolje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Muftic po meni igrac utakmice. Odbranio je kad je trebalo, tu nas spasio. Ostalo je islo na nasu stranu.
Bravo Zeljo.
A trener u zadnjih 10 utakmice 6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Drzimo se u borbi za Evropu u teskoj situaciji i atmosferi. Ako ce pobjedjivati, nek ga i dalje bojkotuju.
Bravo Zeljo.
Bravo Zeljo.
A trener u zadnjih 10 utakmice 6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Drzimo se u borbi za Evropu u teskoj situaciji i atmosferi. Ako ce pobjedjivati, nek ga i dalje bojkotuju.
Bravo Zeljo.
Ma mi nemamo za čim žaliti ove sezone, možda samo Posušje na Grbavici, nešto smo na mostu dobijali a na ćupriji gubili. Zrinjskog smo ulovili na spavanju i ta tri boda vrlo lako mogu biti ključna.Raonffa je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:40
Statistika je neumoljiva, zadnje tri tekme sa Kosorićem tri cleen sheeta. Ne mora apsolutno značiti da to ima veze sa Kosorićem, niti sa Muftićem ali to je realnost.
Sa druge strane, nije mi jasna tolika pljuvačina po Edisu zbog Kosorića, pa yebem mu eto hoće li Drini propasti karijera ako ostane pet utakmica na klupi? Šta fali da momak malo odmori, doći će opet period kada će igrati od prve minute.
Sa Kosorićem, Cocalićem i Muftićem trenutno imamo ono što želimo - ne primamo golove i to je primarno u ovom momentu.
Ima Edis 1000 mana, svaku utakmicu mene lično iznervira ali fakturisati mu ovo za Kosorića je bezveze stvarno. I od mene mu je veliki plus za Šehića danas, neka malo i Galića na klupi, lik je užasan skoro cijelu sezonu, možda mu bude godilo.
Na dnu tabele je gužva kakva odavno nije bila, tri boda razlike od 7. do 12. mjesta, to znači da više neće biti lakih utakmica.
Napadački potencijal se mora, ali mora, početi koristiti. Samo se bojim da nam to ne poremeti odbranu koja je sve bolja i bolja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo jos Coci objasnit da svaka lopta koju dobije u noge ne mora bit nabijena naprijed i dobri smo
Ž
Ž

Jos 5 pobjeda protiv Sloge ne treba zavarati nikoga da Kosoric koji zavrsava karijeru bude ispred malog Drine
Proci kup,pobjedit Slogu i aBd sa dobrim raspolozenjem u ramazan i pratit repku
Proci kup,pobjedit Slogu i aBd sa dobrim raspolozenjem u ramazan i pratit repku
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Uvjek smo bili majstori na oranicama, nekako se uvjek bolje snalazimo. Danas driblinzi prolaze na onakom terenu, a na Grbavici slabo skroz. Tesko da sa ovakvom igrom mozemo parirati Velezu i Zrinjskom po dobrim podlogama.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 15 gostiju.