FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Huuuuuuuhhhhhh ni slutio nisam da će se ovako završiti, utakmica koju smo MORALI dobiti, obično ono što nam se dešava je da ovakve utakmice gubimo nekim bezveznim golom protivnika. Danas se za divno čudo desilo OBRNUTO i dalje ne mogu da vjerujem. Definitivno Santos igrač utakmice. Utakmica je takav rak za oči bila zajedno sa terenom ne daj Bože nikome, evo opet nas bergerovim tablicama naredna utakmica spaja sa Slogom kući. Ljudi su realno preloša ekipa i na boljem terenu moramo puno bolje odigrat nego danas. Krpić van forme je evidentno, i dalje šteta što Ara nije spreman jedan od najzaslužnijih za gol majstorski petom izbacuje dva igrača i ostavlja za Štilu koji ponovo asistira ... Ovosezonska razlika između Muftića i Bendera je nikakva, mislim da trebamo nastaviti s Muftićem na golu u nastavku sezone dok nas ide ... 3 vezane utakmice bez primljenog gola uz dvije odlične odbrane danas gdje je spasio gol. Šehić ništa lošiji od Galića, Mekić i Hodžić su danas tanki kao i Drljo, i dalje mi nije jasno kako onako usporimo svaku potencijalnu priliku za go, toliko sam se nervirao da mi je to i dalje nevjerovatno. Sve u svemu VEOMA BITNA POBJEDA za nastavak sezone. Sad ako Bog da eliminisat Zvijezdu za polufinale kupa i okrenuti se ponovo Slogi.
VOLIM TE ŽELJO!
VOLIM TE ŽELJO!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Allahami ako mu ne bi skupili 50.000€... evo glave....Grbavac je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:16Daj akciju za Santosinha **** mu pare vise ,da mu ****.Daj da parimo oci jos godinu barem.Za kakva smo sranja skupljali i nazadluk,daj da skupimo za dušu majstoru.Koliko trazi majstor,10k..evo 13 u redu je!**** te 10000,poseremo ih nas 5 i operemo guzicu za mjesec.
Plata mu 5.000€ i vozi

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

U užasnim uslovima na katastrofalnom terenu bili smo bolje za taj jedan gol,zasluzena pobjeda!
Sehic,Kosoric,Drljo,Mekic losi
Amoah,Santos,Hodzic,Hodzic najbolji
@kolezeljovac sretan rodjendan
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Evo od mene za Santosa dzaba hrana.Remza će mu pravit sta god hoce.Para nemam ali imam dusu.Hajmo akcija Santos odma od sutra.
Ne da bi skupili,nego bi rekorde oborili!Vrijedi zdravlja!Podmladi nas covjek!A lova dodje i ode...
- manijacikonjic87
- Kontakt:
jos jednom se pokazalo da ova ekipa ima ogroman potencijal da napada i titulu ali je nema ko vodit.
bojim se samo da ce ove pobjede koje se izvlace na suhi individualni kvalitet zamazat oci i ostavit "strucnjaka" na klupi..
ubacivanje haračića i drine su siguran sam rezultat pritiska uprave jer da je edis normalan ko što nije drina bi počeo svaku utakmicu obzirom na godine i potencijal koji ima da u buducnosti hajrujemo i od njega koju marku..
na dobrom je putu da napravi haos u svlacionici.. on jednom Štiliću ne može ni vodu donosit a ne da se igra s njim (derbi ulazak u 92oj danas izlazi u 89oj)..
AKO VOLIŠ ŽELJU KAO ŠTO PRIČAŠ ODLAZI NEZNALICO DOK NAS NISI UNIŠTIO !
danas odlicna partija Štile Santosa Hodžića Cocalića.. bravo i za Muftića ali ruku na srce sve one odbrane su išle skoro pa u njega i ništa specijalno se nije potrudio da odbrani..
Kosorić ponovo po ko zna koji put imo 4 5 strašnih ispadanja al hvala Bogu Coca i Šeha ga pokrili svaki put..
bojim se samo da ce ove pobjede koje se izvlace na suhi individualni kvalitet zamazat oci i ostavit "strucnjaka" na klupi..
ubacivanje haračića i drine su siguran sam rezultat pritiska uprave jer da je edis normalan ko što nije drina bi počeo svaku utakmicu obzirom na godine i potencijal koji ima da u buducnosti hajrujemo i od njega koju marku..
na dobrom je putu da napravi haos u svlacionici.. on jednom Štiliću ne može ni vodu donosit a ne da se igra s njim (derbi ulazak u 92oj danas izlazi u 89oj)..
AKO VOLIŠ ŽELJU KAO ŠTO PRIČAŠ ODLAZI NEZNALICO DOK NAS NISI UNIŠTIO !
danas odlicna partija Štile Santosa Hodžića Cocalića.. bravo i za Muftića ali ruku na srce sve one odbrane su išle skoro pa u njega i ništa specijalno se nije potrudio da odbrani..
Kosorić ponovo po ko zna koji put imo 4 5 strašnih ispadanja al hvala Bogu Coca i Šeha ga pokrili svaki put..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Sloga (H)
Leotar (A)
Tuzla (H)
Zrinjski (A)
Široki (H)
Borac (A)
Igman (H)
Velež (H)
Sarajevo (A)
Posušje (H)
Sloboda (A)
Iskreno ne trebamo ništa kalkulisati koliko bodova gdje, od utakmice do utakmice uz kup pa polako, poznavajući nas nije nerealan scenarijo poraza u Trebinju a pobjede u Mostaru ....
Leotar (A)
Tuzla (H)
Zrinjski (A)
Široki (H)
Borac (A)
Igman (H)
Velež (H)
Sarajevo (A)
Posušje (H)
Sloboda (A)
Iskreno ne trebamo ništa kalkulisati koliko bodova gdje, od utakmice do utakmice uz kup pa polako, poznavajući nas nije nerealan scenarijo poraza u Trebinju a pobjede u Mostaru ....
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Izuzetno los raspored, "slabije" ekipe dolaze na Grbavicu gdje ce igrati bolje na nasoj travi, a idemo u goste jacim ekipama..Hilmo123 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:37Sloga (H)
Leotar (A)
Tuzla (H)
Zrinjski (A)
Široki (H)
Borac (A)
Igman (H)
Velež (H)
Sarajevo (A)
Posušje (H)
Sloboda (A)
Ali da, kao i do sad od tekmw do tekme i jedino na misice nesto izvuci mozemo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Veoma važno da maksimalno se posvetimo narednoj utakmici u četvrtak ako se ne varam, u najjačem sastavu i proći u polufinale.... I onda utakmicu po utakmicu... Imamo koliko toliko širine da budemo pametni da dođemo do prva 3 mjesta i same završnice u kupu.... Zamislite samo mirnoće da si 3. i da igraš finale kupa, manje si opterećen i onda možeš na tih 90' min da se fokusirašHilmo123 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:37Sloga (H)
Leotar (A)
Tuzla (H)
Zrinjski (A)
Široki (H)
Borac (A)
Igman (H)
Velež (H)
Sarajevo (A)
Posušje (H)
Sloboda (A)
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- jointunija
- Kontakt:
Kos,Jašar,Santos Štila top
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Šehić zaslužuje da bude ispred Galića
Veoma važna pobjeda na teškom gostovanju gdje se nisu dobro proveli ni bolji timovi (skuplji, kvalitetniji, kako god rečeno) od nas. Sloga nije stvorila šansu, zasluženo smo uzeli tri boda iako se, moram reći standardno, moglo desiti da ostanemo i bez jednog.
Santos strašan, ne znam na koji fazon ga možemo zadržati nakon ove sezone, a i iskreno vala volio bih da momak ode negdje drugo i pokuša napraviti neki iskorak u karijeri s obzirom da ima fin potencijal za nešto više od naše lige.
Žao mi je što Krpić i Ara nisu prošli pripreme, baš je očigledno da nisu dovoljno fizički spremni pogotovo se to kod Krpića vidi jer on igra više. Nadam se eto da će oni kroz utakmice ulaziti u tu formu (to pišem još od Igmana
), pogotovo Ara jer evo danas je ovaj Santosov gol makar 30% njegov iako nije ni zabio ni asistirao.
Santos strašan, ne znam na koji fazon ga možemo zadržati nakon ove sezone, a i iskreno vala volio bih da momak ode negdje drugo i pokuša napraviti neki iskorak u karijeri s obzirom da ima fin potencijal za nešto više od naše lige.
Žao mi je što Krpić i Ara nisu prošli pripreme, baš je očigledno da nisu dovoljno fizički spremni pogotovo se to kod Krpića vidi jer on igra više. Nadam se eto da će oni kroz utakmice ulaziti u tu formu (to pišem još od Igmana

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je raspored
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nadam se da ovi momci mogu izdrzati jos 11 kola i na individualni kvalitet izboriti Evropu. Bila bi premija oteti Evropu Borcu, Sirokom il Veležu.
Optimista sam i ocekujem kuci da ih dobijemo jer igramo na boljem terenu, jer smo fkt bolja ekipa.estufi98 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:11+1kolezeljovac je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:09@Argentina poštujem te brate, ali nisi u pravu... Ovakav teren ne da igru što si napisao gore, pravu sliku protiv Sloge ćemo vidjeti baš naredno kolo na Grbavici....
U kupu bi Ari dao sansu od pocetka.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Btw. sad ce jedan veliki pitar da se odjavi sa svog pravog racuna i prijavi na racun pod korisnickim imenom Hulahopka i da svoje pitarske frustracije nakon poraza pocne iskaljivati pisuci besmislene postove na temi FK Zeljeznicar
Treba biti sretan sto su im svi konkurenti kiksalidrzgemboadislic je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:10Btw. sad ce jedan veliki pitar da se odjavi sa svog pravog racuna i prijavi na racun pod korisnickim imenom Hulahopka i da svoje pitarske frustracije nakon poraza pocne iskaljivati pisuci besmislene postove na temi FK Zeljeznicar
- NerminFatic
- Kontakt:
Bravo, Zeljo, velika pobjeda.
Mislio sam bod ko kuca.
Sad ce nama “Dzenis je posteno dijete” nazad,
valja ga Sablji ugurati negdje.
Na poluvremenu kaze Haris “ona strana terena je manje blatnjava i uzdamo se u Santosa”, sto i bi. Tuga je da mi druge opcije i nemamo. Dajte momku koliko trazi pa da se zaduzimo jos pola miliona. Ha 6 ga 7 miliona, isti ku.rko!

Sad ce nama “Dzenis je posteno dijete” nazad,

Na poluvremenu kaze Haris “ona strana terena je manje blatnjava i uzdamo se u Santosa”, sto i bi. Tuga je da mi druge opcije i nemamo. Dajte momku koliko trazi pa da se zaduzimo jos pola miliona. Ha 6 ga 7 miliona, isti ku.rko!
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 12 mar 2023, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta ti znas uhljupe jedandrzgemboadislic je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:04Nadam se da ovi momci mogu izdrzati jos 11 kola i na individualni kvalitet izboriti Evropu. Bila bi premija oteti Evropu Borcu, Sirokom il Veležu.