Ma nek smo sa Željom na Grbavici, da i mi iz Sarajeva malo gledamo kako Rođeni deru Štrumpfove...vakat je da im održimo lekciju u dolini ćupova...Forza Rođeni...Cernica22 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:08Steta sto nije Zeljo kuci. Bit ce ovo dobro.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:04Velez Sloboda
Sloga Velez
Velez Leotar
Tc Velez
Velez Zrinjski
Siroki Velez
Velez Borac
Zeljeznicar Velez
Velez Igman
Velez Sarajevo
Posusje Velez
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Pametnom taktikom je Feja nadigrao zalizanog Mirzu...a jesu krenuli po penal i na kraju dobiše autogol...Svaka čast svim igračima, ali Osmo je zaslužio desetku danas...Bogdanovica na klupu iduće 3 utakmice...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Nanica na gol protiv Sloge
- SuperPippo
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega on i sikalo igraju, ne zna se ko je gori a imas na klupi igraca mozes birati sta hoces. Pljuvao se Blagojevic danas uradio vise za 20min nego svi ovi. Haskicu svaka cast ali on poslije 50min ne moze potrcati a na klupi ti i Hadzic i Wallace.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:17Mozda je Dejanovic los u odbrani ali je zato jos gori u napadu
Svaka cast Osmanu danas, pokazao da je klasa. Sarajevo da je bio bolji teren 3 bi dali bez pola muke.
-
- Kontakt:
Sad gledam raspored ako sam upravu Sarajevo,Željo i Široki idu Borcu, Leotar u i komšijama u goste a mi sa njima igramo kući.
Ekstra raspored
Ekstra raspored
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
NEDIM JUSUFBEGOVIC !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Dejanovic igra jer boljeg desnog beka nemamo, ne znam sta je vise s Karamarkom da vidimo od cega je napravljen. Sikalo pogubljen totalno i non stop prvi Laus izlazi umjesto da izbacis Sikala a Lausa stavis na prirodnu poziciju.SuperPippo je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:41Ne znam na osnovu cega on i sikalo igraju, ne zna se ko je gori a imas na klupi igraca mozes birati sta hoces. Pljuvao se Blagojevic danas uradio vise za 20min nego svi ovi. Haskicu svaka cast ali on poslije 50min ne moze potrcati a na klupi ti i Hadzic i Wallace.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:17Mozda je Dejanovic los u odbrani ali je zato jos gori u napadu
Svaka cast Osmanu danas, pokazao da je klasa. Sarajevo da je bio bolji teren 3 bi dali bez pola muke.
Sto se Haskica tice ne mozes od njega ocekivati da ti 90 min zuji po terenu, nije dobio nijednu upotrebljivu loptu a vec 3 sedmice zaredom igra 90 min srijeda-subota. Mislim da ce mu pauza protiv Slobode dobro doci da napuni baterije plus pauza za vrijeme repke.
-
- Kontakt:
Hoce li Raphael Lea'i biti registrovan do Slobode?
Ne vjerujem, vjerovatno poslije pauze...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Na kraju sezone ćemo imati više bodova, nego na kraju prošle sezone.
Ovu sezonu ćemo završiti sa 55-56 bodova.
Ovu sezonu ćemo završiti sa 55-56 bodova.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Je li Zeljkovic stoper ili vezni, gdje su oni znalci 

Zeljkec je sve osim stoper 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Tacno.. Feja je takticki odlican do sada sem Svinja kad im je po meni dao previse prostora u duelima , tu je moralo ici se na noz na rubu zutog kartona, a ne da primaju loptu i namjestaju se po 5 sekundi.
Tu je po meni podbacio obzirom na nasu inferiornost u samom startu na terenu zbog desetkovanja ekipe.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- crveniratnik
- Kontakt:
Ne znamo 3 pasa odigrati, ni protiv Zrinjskog ni protiv Sarajeva. Ovo je sramota. Sve i da se plasiramo u Evropu, biće blamaža. Zadnje dvije utakmice ništa bolje od igre pod Osimom. Ako ovako nastavimo, nema ovdje budućnosti Feja.
Mazi nas i sreća za sada, do kada ne znam.
Mazi nas i sreća za sada, do kada ne znam.

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Ovdje je bila rasprava ima 1-2 god, rekao sam da je Velez dosta izgubio sto igra stopera a ne veznog igraca jer trci kao malo ko u ligi.
Ovdje sam dobio od par kolega kritiku da je on stoper i nista vise. Sta ima stoper, pogubi se, kiksa, ne moze se iskazati gdje je najjaci a to je svaka utakmica 10+km trke.
Nedim preporodio ekipu. Steta prvog dijela sezone, sto Gabele, sto ocajnih predstava pod Osimom.
Ovdje sam dobio od par kolega kritiku da je on stoper i nista vise. Sta ima stoper, pogubi se, kiksa, ne moze se iskazati gdje je najjaci a to je svaka utakmica 10+km trke.
Nedim preporodio ekipu. Steta prvog dijela sezone, sto Gabele, sto ocajnih predstava pod Osimom.
-
- Kontakt:
Samo silom prilika igra stopera i nadam se da ce sto prije nazad na zadnjeg veznom. Protiv Zrinjskog npr treba njega i Hasanovica staviti ispred odbrane u formaciji 4-2-3-1 kada nam treba malo cvrstoce i muda.Neutral je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:38Ovdje je bila rasprava ima 1-2 god, rekao sam da je Velez dosta izgubio sto igra stopera a ne veznog igraca jer trci kao malo ko u ligi.
Ne igramo ni sada bajno ali bodovi su tu i to je ono sto se pamti.
Bodovi su tu liga amaterska, Sarajevo dokaz da Bosanac čovjek i sa markom i sa milion nista napravit neće jer ne zna. Velez ide opet u Evropu
-
- Kontakt:
Halilović i Anđušić su mozak ove ekipe tehnički i za kreaciju napada.
Neće Dino ili Zeljković organizovati napada kad realno ne znaju.Lauš nešto pokušava, nekako je nervozan ali mislim da je uvijek takav,Šikalo se malo pogubio i to je ta naša veza.
Dino i Zeljković definitivno trebaju igrati zajedno ispred njih Halilović,Anđušić,Lauš, Walaca,Šikalo,Rafa zavisi od utakmice i protivnika.
Domić do sada stvarno korektan momak mogao bi uz Antu bit dobro pojačanje.
Definitivno najveći problem do sad je taj desni bek,al valjda će se i tu poboljšati sa Muminovićem i Karamarkom.
Ovo za sreću pa samo nas je danas sreća pogurala.
Posušje,Sloga,Tuzla ,Borac čiste pobjede ko suza derbi zijanili kako smo imali sreće onda
Neće Dino ili Zeljković organizovati napada kad realno ne znaju.Lauš nešto pokušava, nekako je nervozan ali mislim da je uvijek takav,Šikalo se malo pogubio i to je ta naša veza.
Dino i Zeljković definitivno trebaju igrati zajedno ispred njih Halilović,Anđušić,Lauš, Walaca,Šikalo,Rafa zavisi od utakmice i protivnika.
Domić do sada stvarno korektan momak mogao bi uz Antu bit dobro pojačanje.
Definitivno najveći problem do sad je taj desni bek,al valjda će se i tu poboljšati sa Muminovićem i Karamarkom.
Ovo za sreću pa samo nas je danas sreća pogurala.
Posušje,Sloga,Tuzla ,Borac čiste pobjede ko suza derbi zijanili kako smo imali sreće onda
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.