FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Mi smo ostali u 1998. pa nasi kad se vrate govore istukli nas na terenu i jos nas sudija pokrao.
Nikad nismo otisli u goste da dobijemo osim onu sezonu kada smo bili 2.
Mi uvijek odemo sa upisanim porazom i to je jedini problem jer imamo kompleks male ekipe.
Nikad nismo otisli u goste da dobijemo osim onu sezonu kada smo bili 2.
Mi uvijek odemo sa upisanim porazom i to je jedini problem jer imamo kompleks male ekipe.
Vec nas vidim protiv Zeljeznicara kako sazivamo sve redom da dodju na Tusanj jer moramo pobijediti i da se druga 2 rezultata poklope
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
I opet ce nam neko drugi kriv. Imas trenera, koji trunke trenerskog znanja nema, svako drugi mu kriv, samo on nije. Imas upravu koja je ocigledno zalutala tu gdje jeste, pa sve to podrzavaju i njima je sve ovo ok.
Volim tebe, više od sebe
Najjači je čelični, ide neka seljačka spika tipa borba, hrabrost, u kost, gazi, udri, a onda čim damo gol, povlačenje kao najveće pič.ketine, alibiji svih mogućih i nemogućih vrsta, plač, kuknjava, cmizdrenje. FUJ!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nećemo ispasti, hrabro i jako ba, hebo paniku i strah, nije ovdje niko Real Madrid. Molite se za novog trenera i to je to. Mada mislim da i ovaj čak može ostati.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kažem ja maloprije, nećemo ispasti, ali bit će mučno gledati nas sa debilom na klupi...simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:45Nećemo ispasti, hrabro i jako ba, hebo paniku i strah, nije ovdje niko Real Madrid. Molite se za novog trenera i to je to. Mada mislim da i ovaj čak može ostati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
**** je kada u covjeku proradi inat, mrznja, bijes i td.simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2023, 17:45Nećemo ispasti, hrabro i jako ba, hebo paniku i strah, nije ovdje niko Real Madrid. Molite se za novog trenera i to je to. Mada mislim da i ovaj čak može ostati.
Ja bi sada potpisao kantonalnu samo da Jahic ode, i da mu zabrane bavljenje ovim poslom dozivotno.
Neka ide da se uci u FK Spreca, nabijem ga na ku rc.
Jedino je pozitivno sto je cijela liga ko qarina teska, cak i ovi sto se za Europu bore, nije nikakvo cudo ako neko od nas sto se borimo za opstanak dobije Veleza, Sirokog, Sarajevo ili Zeljeznicar. Borca guraju sudije a Zrinjski je opet liga za sebe.
A tek su losi ovi sto se s njima borimo za opstanak, juce smo mi losi bili ali Leotar jos gori, a Slogu kod kuce spasavale sudije od poraza iako jesu bolji ljudi bili.
Tako da jbg imamo sanse, na nama je, imamo i igrace, samo je trener rupetina a znamo svi da trener vise znaci od igraca narocito u ovim situacijama.
Nekih 10ak bodova nam je dosta za opstanak.
A tek su losi ovi sto se s njima borimo za opstanak, juce smo mi losi bili ali Leotar jos gori, a Slogu kod kuce spasavale sudije od poraza iako jesu bolji ljudi bili.
Tako da jbg imamo sanse, na nama je, imamo i igrace, samo je trener rupetina a znamo svi da trener vise znaci od igraca narocito u ovim situacijama.
Nekih 10ak bodova nam je dosta za opstanak.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Blago vama kad ste tako optimisticni. Ja samo ne znam, uz ovaj raspored, koje bi to dvije ekipe mogle biti ispod nas na kraju. Jedna i mozda, al dvije slabo
Volim tebe, više od sebe
Ove tri tekme će biti u 7 dana, u tyebinju igramo u srijedu...
27. kolo Sloboda - Sloga D.
28. kolo Leotar - Sloboda
29. kolo Sloboda - ssh
27. kolo Sloboda - Sloga D.
28. kolo Leotar - Sloboda
29. kolo Sloboda - ssh
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da nemamo pi.čketinu na klupi, već sad bi trebali se spremati za borbu za sva tri boda u vrapčićima, a debil će ići na bod, i na kraju izgubiti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prije je sigurnije da cemo trehnut Sarajevo ili Veleza,Zelju imamo vise sanse nego ove tri utakmice.
Tri utakmice u kojima se ide "na noz"za svaki bod,...Bice gutavo.
Za razliku od normalnog razmisljanja kad se boris za opstanak da su ti glavne utakmice protiv konkurenata kuci, ovdje mislim da se ne smijemo u to uzdati jer nam jedino dolaze TC s kojim nemamo dobar skor ni iskustvo gdje ih sudije guraju, i Sloga. A i da obje dobijemo je apsolutno nedovoljno u smislu opstanka.
Velez u gostima ili Posusje u gostima nisu neka razlika da se dobiju. Tako da svaku utakmicu, osim mozda eto Zrinjskog u Mostaru, ici na pobjedu/bodove jer nam zivot znace.
U zavisnosti od situacije, ne srljati po ta 3 boda zato jer nam itekako svaki bod znaci po trenutnoj tabeli. Tako da ne trebamo na svaku ici na pobjedu pa sta bude jer nije pocetak prvenstva. Ako se utakmica otvori u nasu korist, naravno da treba iskoristiti priliku.
Velez u gostima ili Posusje u gostima nisu neka razlika da se dobiju. Tako da svaku utakmicu, osim mozda eto Zrinjskog u Mostaru, ici na pobjedu/bodove jer nam zivot znace.
U zavisnosti od situacije, ne srljati po ta 3 boda zato jer nam itekako svaki bod znaci po trenutnoj tabeli. Tako da ne trebamo na svaku ici na pobjedu pa sta bude jer nije pocetak prvenstva. Ako se utakmica otvori u nasu korist, naravno da treba iskoristiti priliku.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Prošle sezone nakon 22 kola:
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... ound_id=22
Osvojili smo samo 2 boda više nego ove, ali smo imali čak 8 bodova više od zone ispadanja, sad samo bod...
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... ound_id=22
Osvojili smo samo 2 boda više nego ove, ali smo imali čak 8 bodova više od zone ispadanja, sad samo bod...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 12 mar 2023, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zrinjski SLO
Slo posusje
Siroki slo
Slo igman
Borac slo
Slo sloga
Zelj slo
Slo leo
Vel slo
Slo tc
Sar slo
Ovo bi bio raspored da smo ostali zadnji definitivno mislim da je ovaj sad bolji... A mi smo svakako govorili da nema sanse da izvucemo bodove u prvom dijelu sezone pa smo pobijedili Sarajevo u Banovicima a u Zenici x .....
Tako da nista nije nemoguce... Ne vjerujem u nase ispadanje jer mi imamo bolju ekipu od ovih ostalih npr leotara sloge itd ...
Samo da se sve slozi i uspjet cemo vjerujem u to
Slo posusje
Siroki slo
Slo igman
Borac slo
Slo sloga
Zelj slo
Slo leo
Vel slo
Slo tc
Sar slo
Ovo bi bio raspored da smo ostali zadnji definitivno mislim da je ovaj sad bolji... A mi smo svakako govorili da nema sanse da izvucemo bodove u prvom dijelu sezone pa smo pobijedili Sarajevo u Banovicima a u Zenici x .....
Tako da nista nije nemoguce... Ne vjerujem u nase ispadanje jer mi imamo bolju ekipu od ovih ostalih npr leotara sloge itd ...
Samo da se sve slozi i uspjet cemo vjerujem u to
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prošle godine smo u zadnjih 11 kola osvojili samo 8 bodova, od kojih u zadnje dvije domaće tekme 4

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

23. 21.03.22. NK Široki B. - FK Sloboda 1 : 0
24. 02.04.22. FK Radnik B. - FK Sloboda 2 : 1
25. 10.04.22. FK Sloboda - FK Velež 1 : 2
26. 16.04.22. HŠK Posušje - FK Sloboda 0 : 0
27. 23.04.22. FK Sloboda - FK Leotar 1 : 0
28. 30.04.22. FK Rudar P. - FK Sloboda 1 : 0
29. 06.05.22. FK Sloboda - HŠK Zrinjski 0 : 2
30. 11.05.22. FK ssh - FK Sloboda 4 : 1
31. 15.05.22. FK Sloboda - FK Borac 2 : 1
32. 22.05.22. FK Sarajevo - FK Sloboda 1 : 0
33. 29.05.22. FK Sloboda - FK Željkan 1 : 1
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U gostima 0-1-5 uz gol razliku 2/9.Sky9 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:17![]()
23. 21.03.22. NK Široki B. - FK Sloboda 1 : 0
24. 02.04.22. FK Radnik B. - FK Sloboda 2 : 1
25. 10.04.22. FK Sloboda - FK Velež 1 : 2
26. 16.04.22. HŠK Posušje - FK Sloboda 0 : 0
27. 23.04.22. FK Sloboda - FK Leotar 1 : 0
28. 30.04.22. FK Rudar P. - FK Sloboda 1 : 0
29. 06.05.22. FK Sloboda - HŠK Zrinjski 0 : 2
30. 11.05.22. FK ssh - FK Sloboda 4 : 1
31. 15.05.22. FK Sloboda - FK Borac 2 : 1
32. 22.05.22. FK Sarajevo - FK Sloboda 1 : 0
33. 29.05.22. FK Sloboda - FK Željkan 1 : 1

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.