Jad i čemer smo, Mirza potpuno ubio utakmicu izmjenama u 60oj minuti, na ku.rac ga nabijem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znači do tad imamo novu upravljačku strukturu ?
Šta kažu pola miliona koštaju.napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:45Ma cekaj ti da Kyeremeh i Renan udju.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:43Radi u najmanju ruku istih, ako ne i manjih grešaka su sklonjeni Kanurić i Dizdarević ranije, znamo uništiti golmana. Nikog istrpit. Martinović ko smušen čeka da se lopta odbije od njega i uđe u gol.
Taktika nam je izbij-nabij i padni u 16m, imamo samo danas jedno 4-5 padova u 16m. Bruka i sramota. Strucni štab još jednom pokazao svoje znanje i stručnost, a i "uprava" je pokazala svoje zamisli i namjere sa ovim klubom.
Igrači ništa krivi nisu. Klocevi nisu krivi što su tu dovedeni i preplaćeni, a ovih par pojedinaca bi i pokazalo nešto da imaju i prostora.![]()
Kazem ja sad svi da odu trebat ce nam godinu,dvije da vratimo samo renome koji smo izgubili sa ublehamascudetto89 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 16:50Upisati ovu sezonu kao najgoru u historiji ovog kluba, srozali ste nas da valja , svi nam se smiju **** vam sve svima, mrs ne znam kako ste sirokog dobili, nikako mi nije jasno .
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Haksss i 41 gost.