FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidi ovog Ronaldo minut se namješta ja konto sad kad ubije pauka on nani štrik pokido
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- skullcrusher
- Kontakt:
Ne moze brate ne moze, dzaba najbolji igraci ako neka ko da poslozi sve i objasni sta trebaju raditi... ovo je bas bas uzasnoscudetto89 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:49Koji im je **** pobjedili jednu, i opet po starom?!
Igrajte ba !!!!!
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- napoleon72
- Kontakt:
Renan i Kyeremeh su slabija verzija Cezara i Emersona
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nema dala al nemaš ni centralnog veznog... imaš dvije 10ke mustafic i avram. Šta si dobio? Ništa.ajdohordas je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:48Bacili Dala na klupu, danas Kyeremeh njegovu ulogu preuzeo.
Oca mi nikad dva dobra sastavit
Razlog? Čovjek na klupi se gubi ko abdest
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
45 min patnje
mrtvo skroz igramo, velez jos gori
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Prazan gol da im daš fulali bi 9/10 šansi. Mi ćemo dat gol jedino ako napravimo još 9 zicera.
U suštini nastavak derbija od proslog kola,mi nesto krenuli oni nam razbili malo tempo nekim sitnicama i tu nam je kraj,nabijanje stopera/golmana i to je cijela igra.Po zemlji ništa nemozemo odigrati,ni š od šanse napravit.
Ok raduje me što smo cvrsti to je neki evidentan napredak,ali brine me sto nikako ne ulazimo u šanse.
Ok raduje me što smo cvrsti to je neki evidentan napredak,ali brine me sto nikako ne ulazimo u šanse.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 mar 2023, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bili smo bolji od Veleža ali tanko je ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne rade presing, daleko stoje jedni od drugih, vezna linija ne postoji, tankosava.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bolje je ljudi na terminu dogovore kako će igrati nego ovi naši.
Barem je obrana na nivou.
Obrana top
Obrana top
-
- Kontakt:
Ova sezona ide u zaborav nikad gora, mozda i najgora koliko ja pratim za ove 34 god
Iduce dok se ova ekipa uigra, i pocnu ginuti kao ekipa svinjskog , koja su za ovu ligu svemirski brod , mozemo se boriti za nesto tipa titula ili sl, do tada nista .
Iduce dok se ova ekipa uigra, i pocnu ginuti kao ekipa svinjskog , koja su za ovu ligu svemirski brod , mozemo se boriti za nesto tipa titula ili sl, do tada nista .
04.10.2009 !
Jedini Balta zaslužuje prolaznu ocjenu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Stalno nabijanje na Ziljkica ocigledno pokazuje da nemamo nikakvu taktiku i da nemamo plan u igri. Igramo na kvalitet par individualaca to je to. Odron.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nije dobro ali nije ni loše prvo poluvrijeme, bilo je prilika i da je jedna ušla drugačije bi pričali. Velez nema apsolutno nikakvu igru, dok mi dominiramo, doduše jalovo ali opet držimo igru. Vjerujem da možemo doći do gola u drugom.
Zadnja izmjena: kenoHZ, dana/u 12 mar 2023, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jos 45min i zasluzen bod uzimamo 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Užas. Al još gore je što si od 2 miliona profesionalnih fudbalera Brazilaca najlošijeg, jedini gori su oni što su već bili kod tebe iz Vijetnama, odakle već.
Igru sa ovim igračima na terenu, a pogotovo pod ovim trenerom ne možeš ni dobiti ni očekivati. Griješi se na dodavanjima na 4-5 metara, zabijaju se igrači jedan u drugog, nabijaju se lopte. Izbi nabi, što rekoše.pojedinici. Jedino što možeš primjetiti želju dvojice-trojice igrača i to je to, i Baltu koji divljačkim antinogometnim startovima diže publiku na nogu.
Igru sa ovim igračima na terenu, a pogotovo pod ovim trenerom ne možeš ni dobiti ni očekivati. Griješi se na dodavanjima na 4-5 metara, zabijaju se igrači jedan u drugog, nabijaju se lopte. Izbi nabi, što rekoše.pojedinici. Jedino što možeš primjetiti želju dvojice-trojice igrača i to je to, i Baltu koji divljačkim antinogometnim startovima diže publiku na nogu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, convict35, laznokrilo, mnon46 i 32 gosta.