FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponizava Zeljinu djecu i legendu Aru.3 greske u sastavu tj Drina Hamo i Ara.Bod ko kuca a poraz vrlo lako.
-
- Kontakt:
Zeljeznicar ale
-
- Kontakt:
Hulahopka u velikoj dilemi; da li da gleda svoje pitare ili zelju pa da moze srati ovdje po temi 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Pa otvorila ti se šansa dok je trener Edis,nije moj dedo bio otvorio sansu pa Mulalic preuzeo. O čemu ba pišete. Gluposti valjate samo. Ko da je to igrica,pobjediti ovo,pobjediti ono. Tako olako pišete ko da je igrica u pitanju. Samo.dokazujete da uopće ne znate šta znači baviti se sportom.Argentina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 14:11Apsolutno sve tacno i ja se slazem. Problem.ljudima, a i meni je bilo sto su nam se stvari otvorili i uz uzas uzasa, mogli smo vise.Ejnur je napisao/la: ↑12 mar 2023, 12:29Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Za pljuvanje samo jedne osobe treba sagledati stanje iz svih uglova,ovde su neki cak pisali i za Aru kao ponizava ga Edis sa 5minuta u derbiju,a evo na kraju se pokazalo da mu je i tih 5 minuta previse s obzirom kako se ponasa i bruka klub.
Nije bas da nam se svi guraju da budu treneri ako ode Mulalic.
Danas po pobjedu aBd.
Prije sezone ovo bi sve uzeli, ali kad ti se otvori Leotar kuci, Siroki kuci, Sloboda u gostima, pitaei prvi derbi, onda smo mogli glat imati 6-7 bodova vise. Jedino sko 3 boda Zrinjslom uzeli nezasluzeno. Tu je Edis fula, jer to su tekme koje je morao dobiti.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 12 mar 2023, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Derbi odigran kukavicki da se ne bi izgubio kako bi mula sacuvao svoju poziciju.
Nesto imam los osjecaj da danas necemo uzeti 3 boda. A kad razmislim, sjetim se da nismo ni igrali dobro od pocetka proljetnog dijela.
Ova 3 boda su nam bas bitna da ostanemo u igri za prva 3 mjesta. A dalje cemo kako nam se poslozi raspored.
Naprijed plavi!
Nesto imam los osjecaj da danas necemo uzeti 3 boda. A kad razmislim, sjetim se da nismo ni igrali dobro od pocetka proljetnog dijela.
Ova 3 boda su nam bas bitna da ostanemo u igri za prva 3 mjesta. A dalje cemo kako nam se poslozi raspored.
Naprijed plavi!
Izjednaci Posusje.
Hajmo mi po 3 boda, to je najbitnije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Opet se siroki izvuko. Tako od pocetka sezone kupe bodove.
Sto se nas tice kakvo god stanje u svlacionici niko ne smije namjerno kiksati od igraca jer platu dobijaju da igraju a ne da se ko tetkice ponasaju.
Sto se nas tice kakvo god stanje u svlacionici niko ne smije namjerno kiksati od igraca jer platu dobijaju da igraju a ne da se ko tetkice ponasaju.
Ma ono Posusje je ocajno,Siroki nista bolje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj cirkusa od kluba, mreže poderane stavili
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Tebi ne odgovaram i ne ulazim u rasprave/diskusiji/razgovor, jer si ubleha sa 100 dezinformacija dnevno i jer neargumentovo pises.Hulahopka je napisao/la: ↑12 mar 2023, 14:39ì
Pa otvorila ti se šansa dok je trener Edis,nije moj dedo bio otvorio sansu pa Mulalic preuzeo. O čemu ba pišete. Gluposti valjate samo. Ko da je to igrica,pobjediti ovo,pobjediti ono. Tako olako pišete ko da je igrica u pitanju. Samo.dokazujete da uopće ne znate šta znači baviti se sportom.Argentina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 14:11Apsolutno sve tacno i ja se slazem. Problem.ljudima, a i meni je bilo sto su nam se stvari otvorili i uz uzas uzasa, mogli smo vise.Ejnur je napisao/la: ↑12 mar 2023, 12:29
Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Za pljuvanje samo jedne osobe treba sagledati stanje iz svih uglova,ovde su neki cak pisali i za Aru kao ponizava ga Edis sa 5minuta u derbiju,a evo na kraju se pokazalo da mu je i tih 5 minuta previse s obzirom kako se ponasa i bruka klub.
Nije bas da nam se svi guraju da budu treneri ako ode Mulalic.
Danas po pobjedu aBd.
Prije sezone ovo bi sve uzeli, ali kad ti se otvori Leotar kuci, Siroki kuci, Sloboda u gostima, pitaei prvi derbi, onda smo mogli glat imati 6-7 bodova vise. Jedino sko 3 boda Zrinjslom uzeli nezasluzeno. Tu je Edis fula, jer to su tekme koje je morao dobiti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ja njive majko mila
Teren dobar, ali za slomiti nogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dobro je sto drina ne igra po ovome za ovog su ovi iskusniji
Pa bolji je danas teren, nego što je nama bio protiv Zvijezde
- LegendaIvica
- Kontakt:
Bjese faul nad Hodzicem al eto nek to bude jedina sudijska greska danas.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ovaj golman iz nase omladisnke sto je u Tuzla City branio