Krpic i Amoah

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Nije u tome problem, svi znamo da više od Ace nema nekog selameta, međutim Drina je u slobodnom padu.godrina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:40Ok mozda je i imao neku gresku, na klupi ce se poboljsat ? Ovaj sto ga mijenja ne pravi greske ?Valter je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:33I ja se slažem da treba IGRATI, a ne statirati kao u posljednjim utakmicama koje je proveo na terenu.godrina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:09Kakav poraz, ne smijemo to sebi dozvolit. Pobjedom ostat u koraku sa 2 ekipe ispred nas i drzat razliku za ove debile iza.
Drina treba igrat, mi uz evropu pare mozemo zaradit jedino prodajom nasih igraca, to treba da je glavna filozofija kluba. Cak i da je Aco za nijansu bolji igrac Drina mora igrat. Zbog tih stvari moramo prvo i taj prokleti omladinski pogon poboljsat, trenere i uslove i na kraju i trenera prve ekipe.
Široki da u sezonu udje sa u15, opet bi bili dobri.... Ybt led
Mi smobili vrlodobri sto se tice prve polusezone,sve smo na Grbavici nadigrali,nekad bila pobjeda nekad remi,na strani isto solidni bili,sad smo malo losiji sto se tice igre ali ovi likovi ubjedljivo nikakve igre nemaju i opet izvalce bodove na neki nacin,jednom opucali na gol Posusja i povedosekolezeljovac je napisao/la: ↑12 mar 2023, 13:30Široki da u sezonu udje sa u15, opet bi bili dobri.... Ybt led
Slabo ko od igraca je u dobroj formi, ne vidim poentu treniranja strogoce na igracu koji je u vecini utakmica sasvim dobar i od kojeg mozemo imat fine koristi.
Apsolutno sve tacno i ja se slazem. Problem.ljudima, a i meni je bilo sto su nam se stvari otvorili i uz uzas uzasa, mogli smo vise.Ejnur je napisao/la: ↑12 mar 2023, 12:29Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Za pljuvanje samo jedne osobe treba sagledati stanje iz svih uglova,ovde su neki cak pisali i za Aru kao ponizava ga Edis sa 5minuta u derbiju,a evo na kraju se pokazalo da mu je i tih 5 minuta previse s obzirom kako se ponasa i bruka klub.
Nije bas da nam se svi guraju da budu treneri ako ode Mulalic.
Danas po pobjedu aBd.