Krpic i Amoah
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- dubioza144
- Kontakt:
Noćas nesto lijepo treba da se desi..
Il pobjeda il otkaz Edisu
Il pobjeda il otkaz Edisu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Za pljuvanje samo jedne osobe treba sagledati stanje iz svih uglova,ovde su neki cak pisali i za Aru kao ponizava ga Edis sa 5minuta u derbiju,a evo na kraju se pokazalo da mu je i tih 5 minuta previse s obzirom kako se ponasa i bruka klub.
Nije bas da nam se svi guraju da budu treneri ako ode Mulalic.
Danas po pobjedu aBd.
Koda gledam da ce nas vrli trener izvest sljedeci sastav
Muftic
Jasarevic,Kosoric,Cocalic,Sehic
Hodzic,Mekic
Santos,Stilic,Drljo
Krpic
Muftic
Jasarevic,Kosoric,Cocalic,Sehic
Hodzic,Mekic
Santos,Stilic,Drljo
Krpic
Nije u tome problem, svi znamo da više od Ace nema nekog selameta, međutim Drina je u slobodnom padu.godrina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:40Ok mozda je i imao neku gresku, na klupi ce se poboljsat ? Ovaj sto ga mijenja ne pravi greske ?Valter je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:33I ja se slažem da treba IGRATI, a ne statirati kao u posljednjim utakmicama koje je proveo na terenu.godrina je napisao/la: ↑12 mar 2023, 10:09Kakav poraz, ne smijemo to sebi dozvolit. Pobjedom ostat u koraku sa 2 ekipe ispred nas i drzat razliku za ove debile iza.
Drina treba igrat, mi uz evropu pare mozemo zaradit jedino prodajom nasih igraca, to treba da je glavna filozofija kluba. Cak i da je Aco za nijansu bolji igrac Drina mora igrat. Zbog tih stvari moramo prvo i taj prokleti omladinski pogon poboljsat, trenere i uslove i na kraju i trenera prve ekipe.
Bit ce tesko, ali pobjeda se mora ostvariti. Danas 3 boda plus neki prijateljski x u ostala 2 susreta bi nas znacajno priblizila Evropi. Hajde Željoo
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ko prenosi danas?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
E ybg vodi listica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Široki da u sezonu udje sa u15, opet bi bili dobri.... Ybt led
Široki ovo neće pobjediti ptice znaju
Mi smobili vrlodobri sto se tice prve polusezone,sve smo na Grbavici nadigrali,nekad bila pobjeda nekad remi,na strani isto solidni bili,sad smo malo losiji sto se tice igre ali ovi likovi ubjedljivo nikakve igre nemaju i opet izvalce bodove na neki nacin,jednom opucali na gol Posusja i povedosekolezeljovac je napisao/la: ↑12 mar 2023, 13:30Široki da u sezonu udje sa u15, opet bi bili dobri.... Ybt led
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Slabo ko od igraca je u dobroj formi, ne vidim poentu treniranja strogoce na igracu koji je u vecini utakmica sasvim dobar i od kojeg mozemo imat fine koristi.
Necemo vise o tome. Sad hajc za pobjedu
Opet Drina klupiran....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Super sastav sve osim Ace, bolje da Drinu forsira... Hvala Bogu i Štila i Hodžić junior su tu.... Hajmo dajte nam bar jednu utakmicu više da ne strepim u ovoj godini
Apsolutno sve tacno i ja se slazem. Problem.ljudima, a i meni je bilo sto su nam se stvari otvorili i uz uzas uzasa, mogli smo vise.Ejnur je napisao/la: ↑12 mar 2023, 12:29Ovo je prvi put da se slazem sa carapicom,fakat pretjeruje ovde dosta raje sa pljuvanjem Mulalica. Vidim gore se potegla prica za Bekrica i Kosorica da su ostali u klubu kad niko nije htio,onda se isto moze rece i sa Mulalica da je dosao u klub kad niko nije htio. Moze se razgovarati o kvalitetima Mulalica al one pripreme u Konjicu su smijsne kao i prijateljske utakmice koje smo odigrali,ko je bio dole na pripremnim utakmicama zna o cemu pricam.
Za pljuvanje samo jedne osobe treba sagledati stanje iz svih uglova,ovde su neki cak pisali i za Aru kao ponizava ga Edis sa 5minuta u derbiju,a evo na kraju se pokazalo da mu je i tih 5 minuta previse s obzirom kako se ponasa i bruka klub.
Nije bas da nam se svi guraju da budu treneri ako ode Mulalic.
Danas po pobjedu aBd.
Prije sezone ovo bi sve uzeli, ali kad ti se otvori Leotar kuci, Siroki kuci, Sloboda u gostima, pitaei prvi derbi, onda smo mogli glat imati 6-7 bodova vise. Jedino sko 3 boda Zrinjslom uzeli nezasluzeno. Tu je Edis fula, jer to su tekme koje je morao dobiti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Dadose igraci Posusja drugi zuti ovom iz Sirokog. Izjednacit ce, moramo dobit ovo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Oj, neko se slaze sa debilom hulahopkom. E i ovo da docekam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.