Ništa tu nije usporilo sve ide svojim dobrim tokom! Imamo ove godine čak 27% više članova nego prošle godine!!!FRLegioen je napisao/la: ↑10 mar 2023, 09:16Ocekivano usporilo!U srijedu je bilo 784RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 mar 2023, 08:46Jesmo li došli do 800? Nije bio update od ponedjeljka.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
::::SAMO ČELIK::::
Re: NK Čelik Zenica
Bosna 1-3 Mošćanica
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ajmo sutra pobjeda i vec lagano da se odvajamo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jos sutra da Famos otkine bod Kolini i puna kapa.
Kad god naši konkurenti kiksaju i mi u istom kolu kiksamo toga se sutra iskreno bojim,nadam se da ce me momci demantirati i da akobogda pobijedimo u Maglaju.
Golmani: Adi Durmo i Emel Mlačo
Odbrana: Eldar Sivac, Aner Mujić, Aladin Isaković, Harun Vardo, Dženan Smajić, Amar Muslić i Muris Behadarević
Sredina: Fenan Salčinović, Selim Žuna, Mahir Mehić, Filip Arežina i Ali Međuseljac
Napad: Edin Durmiš, Emir Karalić, Mirsad Šijerkić, Besim Kolić, Tarik Zukić i Tarik Huzbašić
Zbog bolesti utakmicu propušta Davud Arnautović, a Mahir Karić ima blagu povredu zbog koje trener ne želi da rizikuje.
Odbrana: Eldar Sivac, Aner Mujić, Aladin Isaković, Harun Vardo, Dženan Smajić, Amar Muslić i Muris Behadarević
Sredina: Fenan Salčinović, Selim Žuna, Mahir Mehić, Filip Arežina i Ali Međuseljac
Napad: Edin Durmiš, Emir Karalić, Mirsad Šijerkić, Besim Kolić, Tarik Zukić i Tarik Huzbašić
Zbog bolesti utakmicu propušta Davud Arnautović, a Mahir Karić ima blagu povredu zbog koje trener ne želi da rizikuje.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Danas idealna prilika da se odmaknemo na tabeli, nadam se da ce momci uci kao da su finale, ovaj kiks Bosne se mora iskoristit i ako to uradimo znatno ce mo sebi olaksat proljece. Bice fino vrijeme, nema padavina igramo u komsiluku sve je na nama SRETNO !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Kiksamo danas 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Slijedi nastavak prvenstva. Nek ekipa iz tekme u tekmu dobro oznoji dresove i bice ostvaren cilj koji je klub postavio. Ekipa zasluzuje veliku podrsku.
Klub nastavlja raditi u smjeru svog oporavka, a za neke 2 i po godine klub je od momenta kad mu se predvidjalo gasenje do danas postigao veliki iskorak. Naravno, jos uvijek je na putu do svojih ciljeva i postoji dosta prostor za nadogradnju, ali bitno je da proces konstantno ide u zdravom smjeru svog napretka. Klub zasluzuje veliku podrsku.
Na svima nama kao navijacima i simpatizerima je da postujemo principe clanskog modela kao temelja kluba, te da se nastavimo uclanjivati, dolaziti na utakmice i davati podrsku. Bitno je da svako od nas daje svoj doprinos u skladu sa svojim mogucnostima, jer na taj nacin putem djela svi zajedno cinimo jaku crno-crvenu zajednicu koja predstavlja vjetar u ledja svom klubu! I tako iz sezone u sezonu konstantno biti oslonac klubu da bi lakse dolazio do svojih ciljeva.
Kad klub cuvamo u rangu svoje porodice, srodnih dusa, najboljih prijatelja i onog do cega nam je najvise stalo onda je uvijek prisutna zelja da ga u svakom smislu nosimo do malih i velikih pobjeda. Nasa djela cine tu ljubav i samo kroz djelovanje svih pora nase crno-crvene zajednice i naseg grada klub moze doci do onog nivoa na kojem zasluzuje biti da je konstantno stabilan i igra evropske utakmice. Ipak je glavni cilj i najveci motiv da svi zajedno budemo sretni i nasmijani na svom Bilinom, te da dodatno obogatimo tradiciju naseg kluba u sjecanje na nase pretke i kao ostavstinu za buduce generacije. Kad su sugradjani i sugradjanke, dragi ljudi i nasi drugovi i drugarice sretni zbog svog kluba onda je sve savršeno!
VOLIM TE ČELIK!
SRCE ISPRED I SAMO NAPRIJED! ČELIK JE ZENICA!
Klub nastavlja raditi u smjeru svog oporavka, a za neke 2 i po godine klub je od momenta kad mu se predvidjalo gasenje do danas postigao veliki iskorak. Naravno, jos uvijek je na putu do svojih ciljeva i postoji dosta prostor za nadogradnju, ali bitno je da proces konstantno ide u zdravom smjeru svog napretka. Klub zasluzuje veliku podrsku.
Na svima nama kao navijacima i simpatizerima je da postujemo principe clanskog modela kao temelja kluba, te da se nastavimo uclanjivati, dolaziti na utakmice i davati podrsku. Bitno je da svako od nas daje svoj doprinos u skladu sa svojim mogucnostima, jer na taj nacin putem djela svi zajedno cinimo jaku crno-crvenu zajednicu koja predstavlja vjetar u ledja svom klubu! I tako iz sezone u sezonu konstantno biti oslonac klubu da bi lakse dolazio do svojih ciljeva.
Kad klub cuvamo u rangu svoje porodice, srodnih dusa, najboljih prijatelja i onog do cega nam je najvise stalo onda je uvijek prisutna zelja da ga u svakom smislu nosimo do malih i velikih pobjeda. Nasa djela cine tu ljubav i samo kroz djelovanje svih pora nase crno-crvene zajednice i naseg grada klub moze doci do onog nivoa na kojem zasluzuje biti da je konstantno stabilan i igra evropske utakmice. Ipak je glavni cilj i najveci motiv da svi zajedno budemo sretni i nasmijani na svom Bilinom, te da dodatno obogatimo tradiciju naseg kluba u sjecanje na nase pretke i kao ostavstinu za buduce generacije. Kad su sugradjani i sugradjanke, dragi ljudi i nasi drugovi i drugarice sretni zbog svog kluba onda je sve savršeno!
VOLIM TE ČELIK!
SRCE ISPRED I SAMO NAPRIJED! ČELIK JE ZENICA!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zabi nam lik stvarno dobar gol na otvaranju utakmice, ali evo okrenusmo i sad se lakše diše...
Mirno odigrati drugo poluvrijeme i zabiti još koji za ovjeru prve pozicije
Mirno odigrati drugo poluvrijeme i zabiti još koji za ovjeru prve pozicije
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kolina vodi na prvom poluvremenu. Mi izgledamo solidno. Vodimo što je najbitnije. **** sa seljacima se natezati, **** majku samo leže čim neki kontakt bude.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Arezina usao u drugom pol.
Da i njega vidimo.
Da i njega vidimo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Jedna mi stvar nikako nije jasna, kup utakmica. Zasto Filipa nije uveo zadnjih 30 minuza, covjek je igracina, ma ne znam u kakvoj da je formi, ja sam siguran da bi ga dali da je covjek usao... Znaci morao mu je dati 30 minuta u kupuuu..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.