Ovo drugo je fakat tačno, Jokić i da osvoji 3. mvp bez prstena na kraju ove sezone neće niko a reć isto kao i da Dončić ništa ne uradi sa Kyriem
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A sto ne spominju Grka, jest da je vec osvojio, no svaka sezona je prica za sebe, evo i ove godine je prvi na Istoku, no njeg izostavljaju. Luka je opravdan jer ima 24 godine. Za Jokica i postoji pritisak, da izadje sa zapada ili bust. Ne vidim potrebu svega toga ali eto. Svaka cast Redick-uBosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:25Ovo drugo je fakat tačno, Jokić i da osvoji 3. mvp bez prstena na kraju ove sezone neće niko a reć isto kao i da Dončić ništa ne uradi sa Kyriem
pricat ce isti oni sto i sad pricaju, Jokic je gotivan kao osoba, i zato ga ne peglaju ko neke igrace prije koji su se zamjerili novinarima vjerovatno...ako ne dodje do finala zapada, podbaci on, logicno da ga treba pritisnuti ali po meni prvo treba da leti Malone pa onda ponoviti sezonu s istom ekipomBosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:25Ovo drugo je fakat tačno, Jokić i da osvoji 3. mvp bez prstena na kraju ove sezone neće niko a reć isto kao i da Dončić ništa ne uradi sa Kyriem
Ma Perkins idiot nek mu je JJ onako odbrusio jer drugačije ne možeš glupanima, yebote na kraju sve ispadne rasizam yebo ih on više, NBA liga crnaca i opet nadje se devil ko Perkins da nesta sere
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Stepha poslije suta mogu ubit al faul dobije svaki deseti put
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
aj ti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali ali on se popravio
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidim silne milione je stavio u dobru svrhu, lijepa dekoracija 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ostavi se ti kosarke. Covjek ne ide pod kos i normalno da nece imat puno bacanja. I ovo sto dobije mu je previse.
Warriorsi jedva dobise Buckse bez Giannisa. Jasno je kako bi se proveli u finalu prosle godine da Zeleni nisu sve zajebali.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dominacija Moranta van parketa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Morant je ovaj Papa Doc, fake gangster
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 mar 2023, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
Stephen Curry had 16 points with 1:55 left in the 4th quarter. He finished with 36 points
Pronašao formulu za Jrue Holidaya, usto blokada kojom je potvrđen overtime
Tko zna kada je bila ovako izjednačena liga
Jer su svi jednako losi.Felixians4 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:28Stephen Curry had 16 points with 1:55 left in the 4th quarter. He finished with 36 points
Kvalitet je negledljiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.