Sta se desilo tamo pa traze odlazak Zeljkovica,AvantiBL ili ko vec zna"Uprava napolje", orilo se stadionom Borca nekoliko minuta.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sjenjak1919
- Kontakt:
PrekiniOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:23UPOZNAJTE NAJGORI FUDBALSKI KLUB NA SVIJETU
Kroz bogatu historiju fudbala mnogi klubovi su bili predmet rasprave oko toga koji je najbolji klub svih vremena. Ali, rijetko kada ćemo čuti rasprave o najgorem klubu na svijetu, a vjerujte kandidata za to ima mnogo.
SLOBODA ILI NIŠTA
Nemoj ih imaju i oni zvijezdu, nisu **** prodane.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:23UPOZNAJTE NAJGORI FUDBALSKI KLUB NA SVIJETU
Kroz bogatu historiju fudbala mnogi klubovi su bili predmet rasprave oko toga koji je najbolji klub svih vremena. Ali, rijetko kada ćemo čuti rasprave o najgorem klubu na svijetu, a vjerujte kandidata za to ima mnogo.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Treba li kome bodova povoljno?
Nama očigledno ne trebaju niti ce trebati pa za uhar sta dogovoriti.
Nama očigledno ne trebaju niti ce trebati pa za uhar sta dogovoriti.
kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11![]()
![]()
![]()
Ode nam ovaj u Osijek.![]()
Ovaj mi Rendulic izgleda kao puno bolji covjek i pedagog,Jakir je malo bio bahat i prgav plus sa svakim se svadjao![]()
Jakirovic je meni bolji ali hajd vrijeme ce pokazati. Znas li slucajno koji igraci su dosli iskljucivo na zahtjev rendulica otkako je on tu?
NEMA NAZAD
Znaš li onu narodnu, "sjaši kurta da uzjaši murta"...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ovim tempom, igrace se Federalna u Siminom Hanu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Antipolitika3
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:14kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11![]()
![]()
![]()
Ovaj mi Rendulic izgleda kao puno bolji covjek i pedagog,Jakir je malo bio bahat i prgav plus sa svakim se svadjao![]()
![]()
Jakirovic je meni bolji ali hajd vrijeme ce pokazati. Znas li slucajno koji igraci su dosli iskljucivo na zahtjev rendulica otkako je on tu?
Ivancic i Kis a Ismailgecia su doveli Amir i Sula jer je protiv nas u Tirani bio dobar i pod BB u uzvratu .Ovaj mali iz Dinama je na posudbi Vukotic crnogorac .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Bošnjaković prevara teška.
Danas rezultati očekivani.
Danas rezultati očekivani.
Pitam jer kod nas koje god trenersko ime dodje, njemu vec ekipa sastavljena, a pripreme odradjene, odmah izgovori.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:23holyman je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:14kakav osijek, ni oni ne mogu nasem amidzi i ismiru pariratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:11
![]()
![]()
![]()
![]()
Ivancic i Kis a Ismailgecia su doveli Amir i Sula jer je protiv nas u Tirani bio dobar i pod BB u uzvratu .Ovaj mali iz Dinama je na posudbi Vukotic crnogorac .
Onaj kis je strasan, nekako ga svugdje ima, jos kad gledas utakmicu svakih 40 sekundi komentator govori kis kis
NEMA NAZAD
Žao mi je Tuzle,ako ispadnu,a Sloboda ostane volio bih da Azmir uloži keš u Slobodu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ne moze brate nazor nista.... Eno pogledaj PSG, pare imaju,zvijezda do zvijezde al kad nemaju taj mentalitet nemaju...
Tako i ovdje, nazor su nastali iz inata Husica.... Nemaju navijaca, evo sad su i u rezultatskoj krizi a imaju i pare i igrace i cist racun, nema dugova nigdje al nije sve u parama...
Sloboda je u **** al zna se zasto , zato sto je odma uz Zelju po dugovima, doduse po dugovima Celik je ispred ova dva kluba...
Ne moze nista nazor. I moja Sloboda se cupa evo godinama do kad ce pitanje je, ali barem imamo historiju, tradiciju, navijace kojih je zadnje vrijeme manje nego prije al to je zbog toga sto nema rezultata...
Uglavnom neke stvari ne idu nazor..
A sad ko ce ispast, to cemo vidjet uglavnom sretno svima haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
worchester
- Kontakt:
Odavno bezvoljnija ekipa nije dosla na gradski.
Skup folera koji je dosao na izlet u BL i samo cekao da sudija svira kraj a imali su sve preduslove da odigraju korektno.
Dzigi je doktor fudbala,piscevic isto dobar a slovenac iako ima koju kilu viska pokazao da je bolji od predragovica.
Mrkaic pokazao da je manje zlo od lukica.
Zakljucak,borac puno bolji,pobjeda cista kao suza.
Nije mi jasno da Irfan H. grije klupu u tuzli!?
Parole sa sjevera mislim da nisu neka maskarada a uprava je vjerovatno namirisala sta ce se desiti danas pa su juce brze bolje sazvali upravni odbor i plasirali ono saopstenje. Kontam da ovo nije neka saradnja i foliranje na relaciji navijaci uprava da se radi u dogovoru. Vrijeme ce pokazati....
Skup folera koji je dosao na izlet u BL i samo cekao da sudija svira kraj a imali su sve preduslove da odigraju korektno.
Dzigi je doktor fudbala,piscevic isto dobar a slovenac iako ima koju kilu viska pokazao da je bolji od predragovica.
Mrkaic pokazao da je manje zlo od lukica.
Zakljucak,borac puno bolji,pobjeda cista kao suza.
Nije mi jasno da Irfan H. grije klupu u tuzli!?
Parole sa sjevera mislim da nisu neka maskarada a uprava je vjerovatno namirisala sta ce se desiti danas pa su juce brze bolje sazvali upravni odbor i plasirali ono saopstenje. Kontam da ovo nije neka saradnja i foliranje na relaciji navijaci uprava da se radi u dogovoru. Vrijeme ce pokazati....
Situacija u Tuzla city-u nije bajna.
Navodno Husić ima problema, ali ne bih detaljisao.
Neće umrijeti od gladi, ali je u finansijskoj krizi.
Tuzla je neočekivano ozbiljan kandidat za ispadanje.
Navodno Husić ima problema, ali ne bih detaljisao.
Neće umrijeti od gladi, ali je u finansijskoj krizi.
Tuzla je neočekivano ozbiljan kandidat za ispadanje.
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 11 mar 2023, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RollingPaper
- Kontakt:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
“**** te lajkovi dodji da zagrmis”
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
pič.kalu stavlja sliku dok su momci još ulazili prije meča. Bravo pič.kalu, je.bo te tata amaw amaw osim osim 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 82 gosta.