Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napoliju ce na kraju biti dovoljno cca 68,69 bodova za titulu, hahaha.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ubaci tu i Bastonia i možemo se za opstanak boritiforgempp je napisao/la: ↑11 mar 2023, 01:08Ima nešto trulo u ovom Interu, previše soliranja, nervoze i grešaka... konstantno.
Imaju par igrača koji su zasićeni (Škriniar, Lautaro, Barella), Škriniar faktički već završio transfer.
Spominje se Scamacca, on bi bio pun pogodak za budućnost Intera, riješit se Lautara, Barelle i Lukakua jer je ovo zadnji voz da se uzmu neki baš ozbiljni novci za njih. Promijenit sistem igre u 4-3-3 jer mi se čini da je ovo baš nekako prevaziđeno sa Lautarom i 9kom, pokretni ko kran.

Titula je izgubljena,, u Ligu Prvaka će svakako ići, tako da jedine bitne utakmice za Inter do kraja sezone su u LP i kupu.
Imam osjećaj da je Inter ove sezone daleko najsporija ekipa s loptom u nogama 
Kad to kažem mislim na neki dobar uzorak ekipa liga petica

Kad to kažem mislim na neki dobar uzorak ekipa liga petica
U kakvoj ligi Juventus ne može da se bori za scudetto,žalosna mnogo žalosna cinjenica za njih
Ubjedljivo najbolji i najširi kadar u Italiji,sa druge strane najlosija i najslabija igra
Ipak postoji klaun koji i od tog najbolkeg i najsireg ucini najtanje i najlosije
Elmas,DiLorenzo izgledaju kao igracine u Napoliju
Sta ti je sistem i kvalitetan trener....
Ubjedljivo najbolji i najširi kadar u Italiji,sa druge strane najlosija i najslabija igra
Ipak postoji klaun koji i od tog najbolkeg i najsireg ucini najtanje i najlosije
Elmas,DiLorenzo izgledaju kao igracine u Napoliju
Sta ti je sistem i kvalitetan trener....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Niti je najbolji niti najsiri, a da vas Max yebe e to stoji 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kolega Juventino živi u zabludi, ili je nostalgičan. Ne znam koji dio tima Juventusa je najbolji u ligi. Golman nije, odbrana (s jednim pravim, kvalitetnim CB-om) sigurno nije, veza teško da je najbolja, jedino napadačka linija, ali pored ovakvog Napolija i to je upitno.
- KenanYildiz
vratiti 15 bodova, a onda podnijeti zahtjev da se prvenstvo proglasi neregularnim i bez prvaka za ovu sezonu

The State council has REJECTED the FIGC’s request to not hand over the ‘Covisoc papers.’ On Monday, the FIGC will have to deliver the papers/letters which have kept secret up until now to Juventus’ lawyers and its members.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa dobro ofanzivni dio ekipe je po imenima super, Chiesa Vlahovic i Di Maria bi trebali biti extra, ali problem je mozda sto su puno utaimica propustili, sredina terena onako, mozda ce to bolje biti sa Pogbom mozda neVoland je napisao/la: ↑11 mar 2023, 13:41Kolega Juventino živi u zabludi, ili je nostalgičan. Ne znam koji dio tima Juventusa je najbolji u ligi. Golman nije, odbrana (s jednim pravim, kvalitetnim CB-om) sigurno nije, veza teško da je najbolja, jedino napadačka linija, ali pored ovakvog Napolija i to je upitno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ako se desi povratak bodova, prvenstvo je definitivno neregularno da sam na mjestu Elkana isao bi do kraja.KenanYildiz je napisao/la: ↑11 mar 2023, 13:51vratiti 15 bodova, a onda podnijeti zahtjev da se prvenstvo proglasi neregularnim i bez prvaka za ovu sezonu![]()
The State council has REJECTED the FIGC’s request to not hand over the ‘Covisoc papers.’ On Monday, the FIGC will have to deliver the papers/letters which have kept secret up until now to Juventus’ lawyers and its members.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kada neko piša po ligi sa veznim redom Elmas, Lobotka, Anguissa, Zelinski nema smisla pričati o rosterima. Mislim, ništa protiv ijednog, ali pricati o nekoj strašnoj inferiornosti na papiru Milana, Intera i Juventusa naspram ovoga je suvišno. Naravno, poklopila se i hemija, rad, predanost, motiv, trenerska vizija, ali ti igrači nisu za toliko bolji od nekih drugih u ova 3 tima.
Da ne govorimo o Kimu koji je dosao iz Fenera, gubitku 3-4 godinama ključna igraca pa i činjenici da npr Raspadori nije nista pokazao itd. Sistem i trener koji podučava fudbalu.

Haman Allegri zna nesto jer prvi put ovo spominje, prije 3 kola je pricao o opstanku.
Da ne govorimo o Kimu koji je dosao iz Fenera, gubitku 3-4 godinama ključna igraca pa i činjenici da npr Raspadori nije nista pokazao itd. Sistem i trener koji podučava fudbalu.
ALLEGRI in conferenza: "Domani per la prima volta possiamo andare secondi in classifica.

Haman Allegri zna nesto jer prvi put ovo spominje, prije 3 kola je pricao o opstanku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
Joj majstora

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dinamo Batumi, Fener gdje ces tu naci ozbiljnog igraca.......
Kvara je nesto najblize Messiju sto smo vidjeli u ovih 15ak godina. Ne poredim ih, mislim najvise na tu lakocu i kontrolu s loptom kad je u trku.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zasluženi crveni .
Samo mi nije jasno zašto VAR nije glavnom sudiji pokazao razlog zašto ga je Kumbulla udario , Berardi ga je prvi udario u mooda i ovaj glupan nasjeo . Trebao je i Berardi bar žuti karton dobiti .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
A na udaranje ovog supka Berrardija ces zatvoriti oci,gamad sudijska.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.