Veležu se svi igraci vracaju u pogon.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Avdija je bas los...Ocekujem propuh citavu utakmicu po desnoj strani.Ja bi stavio Musu taman Avram isao na tribine jer Dal ce svakako igrati.Potrebniji nam je Musa nego Avram 15-20 min
Dal je blindiran kad bi KDB bio u ekipi
Piše i da je Musa povrijeđen. Glavu dajem da ce sutra Dal i Vrsajevic biti nasi najgori igraci isto kao i protiv Zrinjskog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:45Avdija je bas los...Ocekujem propuh citavu utakmicu po desnoj strani.Ja bi stavio Musu taman Avram isao na tribine jer Dal ce svakako igrati.Potrebniji nam je Musa nego Avram 15-20 min
Sa moje strane 1+7 = 8 ( nas 8), da podržimo FKS ljubav najveću.
U zadnjih 13 utakmica u ligi imaju jednu pobjedu - protiv nas u Srebreniku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
Moja greška, pogrešno vidio na stranici. Ali opet je to malo ponižavajućeNirton je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:38U zadnjih 13 utakmica u ligi imaju jednu pobjedu - protiv nas u Srebreniku.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
![]()
Duduk masterclassObjektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
nevidjena katastrofabordobijelisampion je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:06Duduk masterclassObjektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
![]()
Mulalic nema povredu i sutra konkurise za prvih 11
Da smo ublehaša Dudića otjerali odmah nakon te katastrofe 1:5, danas bi bili bolje plasirani na tabeli i još uvijek živi u kupu.Objektivac1946 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:29Mene samo još uvijek zanima kako smo mi primili 5 komada od Siminog Hana? Pa ljudi su od te utakmice sa nama bez pobjede u ligi![]()
![]()
na kuuuurrrcuuu vas nosam
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, riki46, WeekendOffender i 37 gostiju.