Sve to radi židovski lobi
Premijer liga BiH - aktuelno
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
scudetto89
- Kontakt:
Kurci se balavac **** ti zastavu koju volis !!!
04.10.2009 !
Kud ih ne izbacišmo iz lige 2000.tih godina kad su bili na ivici ispadanja,a imali smo priliku.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 11 mar 2023, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Upumpavanje prljavog novca ko zna kakvog porijekla, sudijska protekcija(kad se desilo da je Zrinjski osakacen kartonima ili da je recimo Bilbija propustio derbi zbog kartona?) i kvalitetan roster. Bas pravi bh. Dinamo iz Mamiceve ere. Jel na ovo mislis
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 mar 2023, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Zrinjski pa deset mjesta prazno. Ljudi su Real za ovu ligu, i ako preko ljeta ovako nastave, uci ce sigurno u grupe lige konferencija.
Stanje redovno, tri boda i pijaĆari na haparatima.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jadan Igman, opet iduce kolo igraju protiv Zrinjskog 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ode nam ovaj u Osijek.
Ovaj mi Rendulic izgleda kao puno bolji covjek i pedagog,Jakir je malo bio bahat i prgav plus sa svakim se svadjao
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- kolezeljovac
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:02
Upumpavanje prljavog novca ko zna kakvog porijekla, sudijska protekcija(kad se desilo da je Zrinjski osakacen kartonima ili da je recimo Bilbija propustio derbi zbog kartona?) i kvalitetan roster. Bas pravi bh. Dinamo iz Mamiceve ere. Jel na ovo mislis![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Rendulic je vjerovatno i dosao kao preporuka baš Jakirovica,citao sam neki intervju gdje kaze da Rendulic,Jakirovic i Zoran Zekic imaju zajednicku whatsap grupu i da tu njih trojica komuniciraju,vjerovatno i zbog toga nema nekog odstupanja i pada u igri Zrinjskog ,kao samo je nastavio gdje je ovaj stao,nije doveden neko ko nezna situaciju a još su u kontaktu non stop.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Mostarac1974
- Kontakt:
**** im citava "sugava zemlja "mater u pi cku ustasku.
Samo mir i multietnićka saradnja, a sutra bi te opet u logor poslali...Mostarac1974 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:19Zahvalit trebaju SAFETU ORUČEVIĆU.On je bio da se ostave u ligi.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Tuzlaci definitivno digli ruke od Slobode. Ocekivao sam minimalno 3 hiljade ljudi danas, po ovim slikama daj Boze da je bilo vise od hiljade.
- Antipolitika3
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nema odstupanja jer je uveden PROFESIONALIZAM zadnje dvije i pol godine.miky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:17Rendulic je vjerovatno i dosao kao preporuka baš Jakirovica,citao sam neki intervju gdje kaze da Rendulic,Jakirovic i Zoran Zekic imaju zajednicku whatsap grupu i da tu njih trojica komuniciraju,vjerovatno i zbog toga nema nekog odstupanja i pada u igri Zrinjskog ,kao samo je nastavio gdje je ovaj stao,nije doveden neko ko nezna situaciju a još su u kontaktu non stop.
Igraci koji piju,drogiraju,kurvaju se i nemaju radne navike dobiju raskid ugovora .
Traze se gladni momci poput Sucica i Ilinkovica koji imaju dodatan rad sa privatnim trenerima ,Bodul im moze biti tata u tehnickom smislu ali ga oni pojedu fizicki kao i svaku sredinu.Gledam Dinu Hasanovica iz Vehleza svako malo po pekarama u Mlinara i Misica se hrani a nas svaki igrac ima tocan raspored i jelovnik cak i na pauzi.Nisu nasi nista bolji od ostalih tehnicki ali jesu za klasu fizicki plus Mamici nam otkrili tajnu dominacije.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zamislite scenario da dva tuzlanska kluba napuste ligu ove godine 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Antipolitika3
- Kontakt:
Steta da oba odu,moze li jedan mostarski?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika uhodi Dinu Hasanovica
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Upravo dolazim kuci sa stadiona pogledaj malo ostale slike bilo je oko 3500 hiljade.... Da je bar ljepse vrijeme bilo bi i vise
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, AvantiBL, boki86, bordobijeli, Bosana, Combattente87, Cwirek, Fudo, Hrammm1921, Ledara, Morgen19, NebeskaSila96, Resolute, WeekendOffender, Zigazaga i 96 gostiju.