Sts ti znas o babuki ne znas kako izgleda stadion,ti dosao izbjeglica da trabunjas o stvarima kojima nemaš pojma. Idi skupljam plastične flaša pametnije ti je..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izvinjavammse na upadu. Maloprije vam prolazim pored stadiona, pa stvarno je ono bruka kako izgleda sa sjeverne strane, prava cerga fuj. A za naš da ne govorim. Bruka i sramota ovog grada na sta nam lice stadioni. Fuj fujeva
- Bersaga
- Kontakt:
Vi nemate svoj stadion, pozdrav komšija.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Sutra zeznuta utakmica. Sloga u Modriči ima samo 2 poraza ove sezone, a samo Zrinjski, Borac i Široki imaju manje domaćih poraza od njih. U Modriči ove sezone su dobili Zrinjski, pitare, Velež i uzeli bod Širokom i Borcu. Dakle kući su neporaženi protiv svih ovih jačih ekipa.
Teren će vjerovatno biti loš s obzirom da ga i oni izorali neki dan kad je snijeg bio u onoj kup utakmici s Veležom gdje su izgubili 0:3. U toj utakmici je Velež dao ja mislim 2 gola iz ubačaja, a s obzirom na teren, teško da će biti puno drugačijih načina za zabiti gol sutra.
Sa centaršutevima smo na "vi" i nadam se da će taj segment sutra biti malo bolji jer apsolutno i Krpić pati zbog toga, a Krpić bi nam baš trebao biti sutra uzdanica na onakvom terenu. Mislim da bi i sutra Drljo trebao početi upravo zbog ubačaja jer rijetke šanse na derbiju su uprave kreirane od strane Drlje tj. nakon njegovih centaršuteva u 2. minuti za Santosa i onaj u drugom poluvremenu iz kornera za Cocalića kad su naši tražiili da je lopta prešla gol liniju.
A kad smo već kod toga, upravo smo i na Grbavici dobili Slogu iz prekida tj. nakon centaršuta Štilića na Hodžića. Mislim da je i trener Sloge ove sedmice na pressici ukazao da se moraju paziti naših prekida.
Teren će vjerovatno biti loš s obzirom da ga i oni izorali neki dan kad je snijeg bio u onoj kup utakmici s Veležom gdje su izgubili 0:3. U toj utakmici je Velež dao ja mislim 2 gola iz ubačaja, a s obzirom na teren, teško da će biti puno drugačijih načina za zabiti gol sutra.
Sa centaršutevima smo na "vi" i nadam se da će taj segment sutra biti malo bolji jer apsolutno i Krpić pati zbog toga, a Krpić bi nam baš trebao biti sutra uzdanica na onakvom terenu. Mislim da bi i sutra Drljo trebao početi upravo zbog ubačaja jer rijetke šanse na derbiju su uprave kreirane od strane Drlje tj. nakon njegovih centaršuteva u 2. minuti za Santosa i onaj u drugom poluvremenu iz kornera za Cocalića kad su naši tražiili da je lopta prešla gol liniju.
A kad smo već kod toga, upravo smo i na Grbavici dobili Slogu iz prekida tj. nakon centaršuta Štilića na Hodžića. Mislim da je i trener Sloge ove sedmice na pressici ukazao da se moraju paziti naših prekida.
Hej robi kako ti ono tepaju.Zamisli kad porastes nekad za 5-10 godina,pa abd dobijes djecu,i odvedes ih u Plavi salon da razgledaju pehare,uce istoriju,a ti moras da objasnis kako je 90% tih pehara osvojio jedan Ciko.
Ziv mi bio.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Suska se da je jako losa atmosfera i situacija u svlacionici i da su igraci nezadovoljni edisom i ponasanjem..vidjeti cemo sutra koliko ima istine, al ne ide na dobro nikako gledajuci nase utakmice samo igracki, bez obzira na rezultat..
A koji je razlog? Zašto to sada odjednom, nismo u nekoj očajnoj poziciji..
Suska se...
Svi insajderi a zapravo niko nista ne zna,rekla kazala
Po pobjedu sutra,yebo vas negativa i crnjak vise
Svi insajderi a zapravo niko nista ne zna,rekla kazala
Po pobjedu sutra,yebo vas negativa i crnjak vise
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ja kad vidim slike sa treninga svi se grle i nasmijani
Pa eto napisao je, nezadovoljni su trenerom i ponašanjem, tj. odnosom prema igračima. Uostalom nije tajna da pojedinci pričaju kako pojma nema eto spominje se i to da mu je to Hodžić senior u facu rekao nakon što ga je ovaj prethodno uvrijedio oko njegove fizičke spreme.
Uostalom nije uredu da trener radi podjelu u ekipi, kad neko od iskusnijih pogriješi onda nema problema a kad pogriješi neki drugi igrač, onda idu neka dobacivanja tipa glupane, pojma nemaš, zato i ne igraš/nećeš igrati i tako dalje.
Nadam se da nije istina, ali priča se da je trener izgubio svlačionicu i da postoji podjela u ekipi. Nadam se da nije istina, to ćemo najbolje vidjeti sutra u Modriči. Ako bude istina, UO će morati uraditi neki konkretan potez kako bi se to riješilo.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Znaci trener radi podjelu ako mu nesto igrac kaze u facu samo zato sto je nezadovoljan svojim statusom u ekipi?1921boy je napisao/la: ↑11 mar 2023, 15:41Pa eto napisao je, nezadovoljni su trenerom i ponašanjem, tj. odnosom prema igračima. Uostalom nije tajna da pojedinci pričaju kako pojma nema eto spominje se i to da mu je to Hodžić senior u facu rekao nakon što ga je ovaj prethodno uvrijedio oko njegove fizičke spreme.
Uostalom nije uredu da trener radi podjelu u ekipi, kad neko od iskusnijih pogriješi onda nema problema a kad pogriješi neki drugi igrač, onda idu neka dobacivanja tipa glupane, pojma nemaš, zato i ne igraš/nećeš igrati i tako dalje.
Nadam se da nije istina, ali priča se da je trener izgubio svlačionicu i da postoji podjela u ekipi. Nadam se da nije istina, to ćemo najbolje vidjeti sutra u Modriči. Ako bude istina, UO će morati uraditi neki konkretan potez kako bi se to riješilo.
Nema se sta suskati, vidjelo se to i poslije utakmice sa Slobodom da nesto nije okej. Igraci dodjose pred kop, Krpic i Hodzic se zakacili zbog pjesme. Kako je onaj hadalj dosao, tako je i krenula losija atmosfera medju igracima. Neke stvari se mogu tolerisati u pionirima, ali nikako nekom ko se smatra profesionalnim igracem.
Ko je ikad bio na treningu vjerovatno se ibreti zasto igrsci i dalje trpe Edisa. Idiote, majmune, glupane, zato i ne igras, i slicne price su za kantonalne lige, nikako za najvisi nivo i nikako za ekipu koja se bori za nesto. Edis je davno zasluzio otkaz, al eto, suti i ne talasaj.
Ko je ikad bio na treningu vjerovatno se ibreti zasto igrsci i dalje trpe Edisa. Idiote, majmune, glupane, zato i ne igras, i slicne price su za kantonalne lige, nikako za najvisi nivo i nikako za ekipu koja se bori za nesto. Edis je davno zasluzio otkaz, al eto, suti i ne talasaj.
Ne govorim ja samo o tom slučaju, koliko god neku karijeru napravio, tipa Cocalić, Štilić, ne možeš njima mediti jer su dobri sa tobom i govoriti nema problema kad pogriješe a tamo malom Šehiću govoriš eto zato i ne igraš, onda da ne spominjem seljačke fazone tipa glupane, kretenu, nemaš pojma, ne znaš. Kako god, nije korektno i na tim sitnicama gubiš povjerenje igrača i normalno da će doći vrijeme kad će pući to i kad će prestati puštati da se tako odnosiš prema njima bez obzira što si ti tu šef i što si po hijerarhiji ustrojeniji od njih.Hansestadt je napisao/la: ↑11 mar 2023, 15:53Znaci trener radi podjelu ako mu nesto igrac kaze u facu samo zato sto je nezadovoljan svojim statusom u ekipi?
Rodjeni su pitarske picke!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zamolio bi da se ne objavljuju neprovjerene kao i lažne informacije vezi svlačionice Plavih. Prvo dobro provjerite te svoje informacije "insajderi"!
Sutra po pobjedu! Uz kiks jedne od dvije ekipe(Borac i ŠB) se dodatno možemo vratiti u borbu za 2. i 3. mjesto.
Ovim putem bi iskazao oduševljenje i pohvalu za postupak koji je pokrenut od strane Tužilaštva u vezi slučaja Amar Osim.
Sportski pozdrav
Sutra po pobjedu! Uz kiks jedne od dvije ekipe(Borac i ŠB) se dodatno možemo vratiti u borbu za 2. i 3. mjesto.
Ovim putem bi iskazao oduševljenje i pohvalu za postupak koji je pokrenut od strane Tužilaštva u vezi slučaja Amar Osim.
Sportski pozdrav
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Iskazao bi oduševljenje hahah,kakve hablestine. Da nam ovaj strucnjak iznad nije rekao da s pobjedom se borimo za3 mjesto, mi fakat ne bi znali. Oduševljen sam postom. Sportski pozdrav
Ja sam prije utakmice sa Sarajevom saznao da Štilić i Cocalić nikako ne pričaju sa Mulalićem osim naravno poslovno što moraju. A ono uveđenje Štilića u 92 minuti mi je izgledalo kao totalno ponižavanje...
- jointunija
- Kontakt:
Šehić i Štila počinju!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
A Kosoric ispred Drine jel tako....

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- jointunija
- Kontakt:
Što da ne,frajer bio naš najbolji igrač zadnje dvije tekme.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ne znam sto ljudi toliko pljuju Acu