bešićDeeWa je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:09A kome je to bosna zapravo donijela nesto u karijeri? Ja ovako kada razmisljam, ne mogu da se sjetim nikoga ko je nesto aman profitirao od nase reprezentacije?
Pa cak ni ovi neki talenti tipa hadzikadunic i ahmedhodzic o kojima se pricalo kao da ce biti svjetske klase.
Reprezentacija ti moze donijeti nesto u karijeri samo ako ce ta reprezentacija biti iole dobra da se progura na euro ili svjetsko prvenstvo. Tamo da te gledaju neki skauti i da fino odigras. Sve ovo ostalo je suplja prica.
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Varg je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:11bešićDeeWa je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:09A kome je to bosna zapravo donijela nesto u karijeri? Ja ovako kada razmisljam, ne mogu da se sjetim nikoga ko je nesto aman profitirao od nase reprezentacije?
Pa cak ni ovi neki talenti tipa hadzikadunic i ahmedhodzic o kojima se pricalo kao da ce biti svjetske klase.
Reprezentacija ti moze donijeti nesto u karijeri samo ako ce ta reprezentacija biti iole dobra da se progura na euro ili svjetsko prvenstvo. Tamo da te gledaju neki skauti i da fino odigras. Sve ovo ostalo je suplja prica.
Besic je ako se ne varam dosao u everton poslije naseg nastupa na svjetskom prvenstvu. Dakle, to se bas i ne racuna. Ja sam i rekao da mogu imati koristi samo ako reprezentacija igra na nekom prvenstvu. I to sto si naveo samo besica iz te generacije da je profitirao pokazuje kako nam tesko i jedan takav nastup moze pomoci. A kamoli jos ovo sadasnje stanje u kojem i ne ucestvujemo ni na kakvim velikim takmicenjima.
Neko je sigurno imao koristi od repke i mimo tih prvenstava, ali sama cinjenica da svako od nas ne moze da se sjeti 5+ igraca kao iz topa koji su u posljednjih 10-15g profitirali od igranja, pokazuje nasu stvarnost.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bh navijaci (na celu s nama s ovog foruma) su i napravili igracinu od ovog lika, odnosno doprinijeli smo da se on takvim umisli. Forsiranje njegovog imena kroz medije, forume, drustvene mreze, te pisanje komentara i privatnih poruka njemu licno ucinilo je da on i njegov kvazimenadzer pomisle da su glavom i bradom Haaland i Raiola.
Ostaviti ga po strani, pa ako se odluci za nas i sam javi tu odluku - super, a ako ne - ni prvi ni zadnji prosjecni fudbaler bez kojeg smo prezivjeli. I Gojak je u tim godinama imao odlicnih utakmica u Dinamu (cak i u LP), pa je poslije otisao u Seriju A, odigrao nekoliko utakmica i ugasio se. Svi smo ocekivali da ce postati neizostavan clan startne postave, a danas ga svi izostavljamo sa spiska. Niko nam ne garantuje ni da se ovaj nece ugasiti, a digli smo hajku oko njega kao da je u najmanju ruku Ozil.
Ostaviti ga po strani, pa ako se odluci za nas i sam javi tu odluku - super, a ako ne - ni prvi ni zadnji prosjecni fudbaler bez kojeg smo prezivjeli. I Gojak je u tim godinama imao odlicnih utakmica u Dinamu (cak i u LP), pa je poslije otisao u Seriju A, odigrao nekoliko utakmica i ugasio se. Svi smo ocekivali da ce postati neizostavan clan startne postave, a danas ga svi izostavljamo sa spiska. Niko nam ne garantuje ni da se ovaj nece ugasiti, a digli smo hajku oko njega kao da je u najmanju ruku Ozil.
Za 5 godina grijač klupe u cvajti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pjanic i Kolasinac su bili pet puta veci potencijali od njega pa se odlucili za nas. Ko ga ****.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Za 2,3 godine Burnic broj 2. Glup je stvarno ako misli da ce ici sad na EP sa Njemackom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Odigra nekad neki dobar pass gdje se vidi da bi mogao biti igrač i da ima to nesto ukoliko uspije nadogradit.
Inače, ne treba veliku hajku na njega jer uopste nije puno do njega. Sto se njega tiče on je bio i neposredno prije onog sastanka nagovijestio da se odlucio za nas ali problem pravi neki menadzer, Bubalo mislim prezime, koji zeli izvuc maximum od ove situacije sa njim da uzme na vremenu i vidi kako ce se razvijati ovih par mjeseci, posebno posle onog razgovora iako mislim da mu na ovaj nacin samo steti karijeri.
Čak i Keln kao klub( ne vrši nikakav pritisak) ali je za to da ode na Euro sa u21 jer ima garantovan poziv.
Malo zabrinjavajuce sto zadnje vrijeme uopce ne zeli pricat o repki ni sa kim čak ni privatno ali valjda bude na dobro.
Inače, ne treba veliku hajku na njega jer uopste nije puno do njega. Sto se njega tiče on je bio i neposredno prije onog sastanka nagovijestio da se odlucio za nas ali problem pravi neki menadzer, Bubalo mislim prezime, koji zeli izvuc maximum od ove situacije sa njim da uzme na vremenu i vidi kako ce se razvijati ovih par mjeseci, posebno posle onog razgovora iako mislim da mu na ovaj nacin samo steti karijeri.
Čak i Keln kao klub( ne vrši nikakav pritisak) ali je za to da ode na Euro sa u21 jer ima garantovan poziv.
Malo zabrinjavajuce sto zadnje vrijeme uopce ne zeli pricat o repki ni sa kim čak ni privatno ali valjda bude na dobro.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
ma.ko ga yebe, ne zaigro on nikad za nas abd
Al zato na tahira treba hajku?Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 mar 2023, 00:50Odigra nekad neki dobar pass gdje se vidi da bi mogao biti igrač i da ima to nesto ukoliko uspije nadogradit.

naprijed rejal
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj momak je uzasne odluke donio u zivotu.
U reprezentaciji, par klizecih, trcis, zagalamis ko Besic i imas kredita 5 godina.
U reprezentaciji, par klizecih, trcis, zagalamis ko Besic i imas kredita 5 godina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Tačno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2023, 14:06Ovaj momak je uzasne odluke donio u zivotu.
Kaže Maldini, klizeći su rezultat greške u lošem postavljanju, pa da moraš ispravljati.
Kod Bošnje samo taj način odbrane postoji.
Ova momcina u svoje doba rekao za medije da zeli da igra za njemacku i da bude kao „podolski 2“…
https://www.transfermarkt.de/denis-omer ... eler/16994
(Dali je huseinbasic poput njega, dzake i burnica ili ipak ne, vrijeme ce pokazati…)
(Dali je huseinbasic poput njega, dzake i burnica ili ipak ne, vrijeme ce pokazati…)
Joj karijereEdinjoBos je napisao/la: ↑11 mar 2023, 19:33Ova momcina u svoje doba rekao za medije da zeli da igra za njemacku i da bude kao „podolski 2“…

Jacu karijeru imaju igraci iz nasih liga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
24marta igra utakmocu U21 Njemacke.ne znam jel na spisku
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekivano na spisku U21 Njemacke za tekme u martu.
Lazovcina, cuj „privatne“ obaveze ima. Znao je svako da laze on i menedzer
Lazovcina, cuj „privatne“ obaveze ima. Znao je svako da laze on i menedzer
Popisam mu se na facu svapsku
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne treba mu nikad više ni ime spomenuti, a kamoli poslati poziv. Želim mu brz poratak u Offenbach Kickers aBd u Regionalnu Ligu. Ljudski otpad i smeće.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.