Ima, kako nema. Kao što Sebija ima diplomu...Cunami87 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 11:48Nema sta odraditi kad ima papire da je dao,ima i isplate kome su se davale,kao i ljudi koji su dobili novac,pozdrav
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zivi bili pa vidjeli....
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
AminMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2023, 11:36Dabogda svi koji su klub svjesno zakinuli i za marku odlezali bar pet godina. Oni sto su ga nesvjesno zakinuli bar dvije..
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Cunami87 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 12:00AminMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2023, 11:36Dabogda svi koji su klub svjesno zakinuli i za marku odlezali bar pet godina. Oni sto su ga nesvjesno zakinuli bar dvije..
Mnogo si aktivan, gori si od carapice…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
NAJVEĆI KAMATAR I LOPOV KOJI JE KROČIO U ŽELJU!
NAJVEĆI GROBAR ŽELJE !!
NAJVEĆI GROBAR ŽELJE !!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kad se sjetim kako su u medijima Amar Osim i Almir Memic pljuvali Slavku Petrovica zbog licence i tuzbe. Pa se brukali kad se nisu htjeli rukovati sa njim. Samo par godina kasnje nas Almir Memic tuzi zbog cega umalo nismo suspendovani pred Siroki a Amar Osim ucjenjuje i prijeti licencom ako mu ne vratimo novac koji mu ne pripada.
Odma da se zna nisam ni Misketov ni Amarov,nego sam samo Zeljovac.
Mislim da ne trebamo pljuvati sad redom kako to biva kod nas,cim nas neko napusti bio on igrac,trener,clan uprave ili predsjednik mi ga odma maksimalno pljujemo(rijetki su koje nismo popljuvali).
Dobro je sto se ovo pokrenulo na neki veci nivo tj u tuzilastvu,pa bujrum Osim nek iznese svoje dokaze, uprava i ostali svoje i da se to zavrsi vec jednom.
Mislim da ne trebamo pljuvati sad redom kako to biva kod nas,cim nas neko napusti bio on igrac,trener,clan uprave ili predsjednik mi ga odma maksimalno pljujemo(rijetki su koje nismo popljuvali).
Dobro je sto se ovo pokrenulo na neki veci nivo tj u tuzilastvu,pa bujrum Osim nek iznese svoje dokaze, uprava i ostali svoje i da se to zavrsi vec jednom.
- jointunija
- Kontakt:
Opet iz krajnosti u krajnost,otkud pojedincima da Osim ucjenjuje klub?LegendaIvica je napisao/la: ↑11 mar 2023, 12:17Kad se sjetim kako su u medijima Amar Osim i Almir Memic pljuvali Slavku Petrovica zbog licence i tuzbe. Pa se brukali kad se nisu htjeli rukovati sa njim. Samo par godina kasnje nas Almir Memic tuzi zbog cega umalo nismo suspendovani pred Siroki a Amar Osim ucjenjuje i prijeti licencom ako mu ne vratimo novac koji mu ne pripada.
Napisao neko na forumu ili klub objavio?
Otkud ti i ja znamo,jel njemu novac pripada ili ne.
Ako se radi o pozajmnici iz 2013,uvijek se pričalo da nije prošlo kroz dokumentaciju ali da su tada ljudi iz kluba bili svjedoci da je posudio.
Po mom shvatanju mora postojati dokaz da je dotični podigao novac sa svog računa,i na koje je račune uplaćeno odnosno kome.
I najbolje je da se i preko suda riješi,jer drukčije ne može.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Ja navijam za zelju ne za amara, mismovica, memica ili nekog cetvrtog pojedinca
KAMATAR,UBLEHA,LOPOV,ŽELJIN GROBAR !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ima komadic papira koji mu je Siljak potpisao, bez pecata i bilo kakvog protokolisanja.. Slican papiric i Sebija prilozila samo sa ocjenama..
Pročepit će negdje.
Kako te nije stid tako pricati o velikom babuci. On je sinonim za Zelju. Njegov ratnik. Heroj a ne zlocinac.

@igrajlopte 🐦
- Bersaga
- Kontakt:
Gore Cunami piše da imaju papiri za to, mogu zaključiti da je blizak Amaru jer je uvijek tu kad se vrti oko njega a realno ko može znati za to od nas običnih smrtnika. Nikakav hejt Cunami, konstatacija. Ako ima crno na bijelo, isplatiti se mora, nema tu neke mudrosti. Ako nema, poduzeti sve pravne mjere i maksimalno zaštiti klub. Raščistiti ovo za sva vremena i drago mi je da se pomaknulo sa mrtve tačke iako možda nije baš najbolji trenutak za to. Ne zaboraviti i na ostale, ako ima bilo kakvih dokaza da je klubu nanesena šteta, pokrenuti postupke protiv tih lica. Sud nek odlučuje.jointunija je napisao/la: ↑11 mar 2023, 12:45Opet iz krajnosti u krajnost,otkud pojedincima da Osim ucjenjuje klub?LegendaIvica je napisao/la: ↑11 mar 2023, 12:17Kad se sjetim kako su u medijima Amar Osim i Almir Memic pljuvali Slavku Petrovica zbog licence i tuzbe. Pa se brukali kad se nisu htjeli rukovati sa njim. Samo par godina kasnje nas Almir Memic tuzi zbog cega umalo nismo suspendovani pred Siroki a Amar Osim ucjenjuje i prijeti licencom ako mu ne vratimo novac koji mu ne pripada.
Napisao neko na forumu ili klub objavio?
Otkud ti i ja znamo,jel njemu novac pripada ili ne.
Ako se radi o pozajmnici iz 2013,uvijek se pričalo da nije prošlo kroz dokumentaciju ali da su tada ljudi iz kluba bili svjedoci da je posudio.
Po mom shvatanju mora postojati dokaz da je dotični podigao novac sa svog računa,i na koje je račune uplaćeno odnosno kome.
I najbolje je da se i preko suda riješi,jer drukčije ne može.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Da ima crno na bijelo davno bi to bilo prezentovano javnosti.. Sto kolega rece, bas kao Sebija diplomu..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nakon sloge ideme zvijezdi
Nakon zvijezde
Igramo jednu kuci
Jednu u gostima
Pa opet kuci
Sto znaci sloga nam je presudna i pod imperativom je pobjeda
Nakon zvijezde
Igramo jednu kuci
Jednu u gostima
Pa opet kuci
Sto znaci sloga nam je presudna i pod imperativom je pobjeda
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 11 mar 2023, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj ove izbjeglice. Nema pametnija posla u izbjeglištvu šta da radi pa glumi komicara kao nekog. Kakav si ti pacijent izbjeglica.
Kako se aktiviraju pojedini forumasi cim se babuka pocne spominjati. Uskoro ocekujem i glavnog vodju gerile. Nije bio odavno.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 32 gosta.