FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GeriOldman
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 22:31

HAJDE SAD
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 10 mar 2023, 22:33

Kakav idiot ovaj Dumfries
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 22:33

Kako si glup boktejebo jel moguće
1921

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 10 mar 2023, 22:37

Bezveze se nerviramo ovdje.
Par utakmica sam pisao ovdje da je smijesno, al onda mi pisu gdje sam kad pobjedjujemo. Naravno, jednu pobjedimo jednu izgubimo. Svaka utakmica odbrana nam lufta i sramoti se. Ni golman nam nije standardan a kamoli stoperi. Jedino ko je siguran je Mikitarijan u prvoj postavi.
Naprosto, nije da nema kvalitete u ekipi vec i ono sto nam valja mi to ne eksploatisemo. Prosle godine dok je bilo vode u usima od Contea, nesto smo i mogli, a sad sto duze je ovaj debil na klupi, sve nam je gore.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 22:42

Ovaj dimarco je katastrofa. Na koju foru je nezamjenjiv boga pitaj
1921

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 22:44

Idi lautaro u **** materinu mrtvu
1921

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 10 mar 2023, 22:47

Na ljeto dovesti Nzolu u špic. Odličan igrač..
Realizacija nam je užasna.. 27 udaraca i zabiješ jedan go iz penala..

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 10 mar 2023, 22:51

Eto konte strucnjak osvajo ligu sa juventusom i interom kad je konkurencija bila goli kur.. a ovaj je jos gori od kontea sto je najzalosnije

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 22:54

tiffoso je napisao/la:
10 mar 2023, 22:37
Par utakmica sam pisao ovdje da je smijesno, al onda mi pisu gdje sam kad pobjedjujemo. Naravno, jednu pobjedimo jednu izgubimo. Svaka utakmica odbrana nam lufta i sramoti se. Ni golman nam nije standardan a kamoli stoperi. Jedino ko je siguran je Mikitarijan u prvoj postavi.
Naprosto, nije da nema kvalitete u ekipi vec i ono sto nam valja mi to ne eksploatisemo. Prosle godine dok je bilo vode u usima od Contea, nesto smo i mogli, a sad sto duze je ovaj debil na klupi, sve nam je gore.
Ti ne odustaješ od prevare contea jelde. Presmiješan si iskreno. Taj isti conte je imao sve, a konkurencija se sama pobjeđivala i opet je jedva uzeo. Evo vidimo ga sa totenhamom, a i Europa mu je baš jak cv :lol:
1921

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 10 mar 2023, 22:57

Ovaj lautaro nekad nesto i pogodi a dzeko i lukaku nemogu iz igre olimpijski bazen pogodit uzasna forma i jednog i drugog

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 10 mar 2023, 23:02

GeriOldman je napisao/la:
10 mar 2023, 22:54
tiffoso je napisao/la:
Ti ne odustaješ od prevare contea jelde. Presmiješan si iskreno. Taj isti conte je imao sve, a konkurencija se sama pobjeđivala i opet je jedva uzeo. Evo vidimo ga sa totenhamom, a i Europa mu je baš jak cv :lol:
Covjek je uzeo ligu. Al evo ja sam prvi kukao na njegovu prvu sezonu ali kad sam sumirao mislim da smo je dobro odradili, a drugu sezonu smo razvalili. Conte je igrao sa Ashley Youngom na lijevom boku, Galjardinijem dok se nije doveo proper Veznjak za Barelu i Broza, odbrana nam je bila beton spram ovog danas,

Evo vidimo Inzaghija, sa ovakvom igrom i sarenilom, ostaje nam borba za LP, a ako juventusu vrate bodove, bice bas bas tesko je izboriti iskreno. Sto se tice Porta, sacekat cemo drugu utakmicu da prodje, pa vidjet cemo sta ce da bude.

Razlika je druze sto svi ovi trenutni igraci bi uz Contea bili 30% bolji, i imali bi ono najvaznije, pobjednicki mentalitet ! To ovaj debil na klupi moze samo da sanja.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 10 mar 2023, 23:08

Konte je imo srecu da je imo perisica hakimija i lukakua koji je tad fizicki predominantan svaka utakmica se igrala na istu taktiku napravi prostor po strani za perisica i hamija i svi su znali kako konte igra al jednostavno ta dva beka su bila predominantna za bilo koju ekipu u seria a i ako uspiju zatvorit jednog uvjek ostane druga strana prazna tako da je ta seria a vise zasluga igraca nego njega i odbrana nam je bila zategnutija jer su protivnici protiv nas vise bili fokusirani na odbranu da zastite bokove nego da napadaju npr izac naprjed i ostavit jednom hakmiju il perisicu prosotor je pucanje samom sebi u nogu kolko smo golova dali na kontru nabij u for hakmiju i prazno polje ispred njega

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 10 mar 2023, 23:08

Sreća pa se ostarilo, vise me ove stvari i ne dotiču previše. Al šteta što se propustio De Zerbie, ostatak talijanstine je veoma nekvalitetan i nema ni potencijala za sta više. A teško će se odlučiti za stranca trenera. Ocekujem narednih par godina pad kvaliteta iz godine u godinu. Teško vrijeme je pred nama
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 10 mar 2023, 23:31

ElPrincipe je napisao/la:
10 mar 2023, 23:08
Konte je imo srecu da je imo perisica hakimija i lukakua koji je tad fizicki predominantan svaka utakmica se igrala na istu taktiku napravi prostor po strani za perisica i hamija i svi su znali kako konte igra al jednostavno ta dva beka su bila predominantna za bilo koju ekipu u seria a i ako uspiju zatvorit jednog uvjek ostane druga strana prazna tako da je ta seria a vise zasluga igraca nego njega i odbrana nam je bila zategnutija jer su protivnici protiv nas vise bili fokusirani na odbranu da zastite bokove nego da napadaju npr izac naprjed i ostavit jednom hakmiju il perisicu prosotor je pucanje samom sebi u nogu kolko smo golova dali na kontru nabij u for hakmiju i prazno polje ispred njega
Aj se sad sad saberi. Kazes na kontru smo zabijali golove a nisu se protiv nas otvarali ? Kazes bili protiv nas fokusirani na odbranu a mi na kontre davali mnostvo golova ?
Mi smo se vecinom i branili, defanzivno igrali cvrsto i nije bilo otvaranja rupcaga u odbrani ( pogledaj samo utakmicu protiv Atalante kuci, ili Sassuolo kuci u sezoni kad smo prvaci bili) a onda idealne kontre, naravno, zato i jesmo imali seriju od 11 pobjeda od po 1 razlike samo.
Manite se ovih pokusaja igre na sitno, a nemamo igrace za takvo nesto. Mi smo ekipa osrednja, nista bolja od Lazia ove sezone, mozemo svakog dobiti a mozemo i od svakoga izgubiti, a sve to u dvije sezone otkako smo postali prvaci. Ok otislo je par igraca ali i doslo je. Neka se nas mag pita zasto stalno neko drugi starta.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 10 mar 2023, 23:32

Monza
Sampdoria
Empoli
Bologna
Spezia

2 boda od mogucih 15..ako ovo nije za otkaza onda ne znam sta je

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 10 mar 2023, 23:41

tiffoso je napisao/la:
10 mar 2023, 23:02
GeriOldman je napisao/la:
10 mar 2023, 22:54
tiffoso je napisao/la:
Covjek je uzeo ligu. Al evo ja sam prvi kukao na njegovu prvu sezonu ali kad sam sumirao mislim da smo je dobro odradili, a drugu sezonu smo razvalili. Conte je igrao sa Ashley Youngom na lijevom boku, Galjardinijem dok se nije doveo proper Veznjak za Barelu i Broza, odbrana nam je bila beton spram ovog danas,

Evo vidimo Inzaghija, sa ovakvom igrom i sarenilom, ostaje nam borba za LP, a ako juventusu vrate bodove, bice bas bas tesko je izboriti iskreno. Sto se tice Porta, sacekat cemo drugu utakmicu da prodje, pa vidjet cemo sta ce da bude.

Razlika je druze sto svi ovi trenutni igraci bi uz Contea bili 30% bolji, i imali bi ono najvaznije, pobjednicki mentalitet ! To ovaj debil na klupi moze samo da sanja.
Kako te nije stid lagati? Pa nije conte bio prije 15 godina. Čuj imao gagliardinija. Imao je on Eriksena, al birao gagliardinija, pa kad se opametio ili popustio pod pritiskom i stavio Eriksena, tad je i došao rezultat. Imao hakimija, ovaj darmiana. Imao Perišića ovaj dimarca debila. Imao lukakua u životnoj formi, ovaj ima lukakua sa parkinsom i Džeku od 50 godina.

Jedino što je conte imao jako je odbrana i tu dijelim mišljenje s tobom.
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 mar 2023, 00:02

arminz je napisao/la:
10 mar 2023, 23:32
Monza
Sampdoria
Empoli
Bologna
Spezia

2 boda od mogucih 15..ako ovo nije za otkaza onda ne znam sta je
ima i ovo
Only Cremonese and Salernitana (26) have conceded more goals than Inter (24) this season

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 11 mar 2023, 01:58

tiffoso je napisao/la:
10 mar 2023, 23:31
ElPrincipe je napisao/la:
10 mar 2023, 23:08
Aj se sad sad saberi. Kazes na kontru smo zabijali golove a nisu se protiv nas otvarali ? Kazes bili protiv nas fokusirani na odbranu a mi na kontre davali mnostvo golova ?
Mi smo se vecinom i branili, defanzivno igrali cvrsto i nije bilo otvaranja rupcaga u odbrani ( pogledaj samo utakmicu protiv Atalante kuci, ili Sassuolo kuci u sezoni kad smo prvaci bili) a onda idealne kontre, naravno, zato i jesmo imali seriju od 11 pobjeda od po 1 razlike samo.
Manite se ovih pokusaja igre na sitno, a nemamo igrace za takvo nesto. Mi smo ekipa osrednja, nista bolja od Lazia ove sezone, mozemo svakog dobiti a mozemo i od svakoga izgubiti, a sve to u dvije sezone otkako smo postali prvaci. Ok otislo je par igraca ali i doslo je. Neka se nas mag pita zasto stalno neko drugi starta.
:D evo sabro sam napiso sam kontradiktornost sto jest jest al i sam znas o cemu pricam i konte nije imo plan b kad dodje do 60 70 min a 0:0 izgubi se ko papuca na hadzu a ovo za kontre sam mislio na to ako se povede rano pa se protivnik otvori onda sljedi debakl u reziji perisic hakmi a lukaku je bio u takvoj formi da je mogo trojicu nosit na ledjima nije ovo vise ni l od lukakua sva mu se igra svodi na primi i odlozi loptu prvom do sebe.
Ne branim Inzagija da se razumijemo odron al nemoj mi ni ovog ukivat u zvijezde ono sto je on uradio isto bi i inzagi da je bio na njegovom mjestu jedino po cemu se razlikuju je da je konte prgavij ima veci autoritet u svlacionici ovaj nema definitivno ni to.
Nama definitivno sa ovakvom vlasnickom strukturom bez ulaganje sljede sezone borbe za lp plasmani u evropa ligu sve ono sto je inzagi radio i sa laciom ni sljedecu sezonu mi necemo ozbiljnog transfera napravit opet ce bit neke posudbe sa pravima otkupa tipa belanova dovodjenje igraca kojima su ugovori istekli tipa miki,vec se smoling spominje kao zamjena za skrinjara i sta ces ti tu ocekivat borbu za prvaka jedini igraci koji trenutno vrijede necemu u ovom interu su skrinjar(otiso djaba),bastoni,barela i lautaro koji mogu otic za neke velike pare ovo sve ostalo nebi bilo ni rezerva a kamoli starteri u vecini velikih klubova

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.