BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Piric, Sanicanin, Cimirot, Gojak.... Isti onaj kadar s kojim nista nismo uspjeli zadnjih 5 godina
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Zato sto je ocajan u repci. Nesto kao sto je Visca bio. Zapravo je cudno koliko se malo prica protiv njega i onoga sto prikazuje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto i u Milanu igra samo smetalo na terenu, pokriva pozicije koje su trenutno u deficitu ali i to je samo bukvalno krpljenje, a u repci se zahtjeva vise od njega, pogotovo puno vise u igri prema naprijed, vise odgovornosti. Ne igra on ni nesto pretjerano dobro ni u Milanu koliko sam ja to gledao, ali Pioli ga gotivi. Ja sam odavno spustio ocekivanja sto se tice njega, u dresu repke je Hadziahmetovic npr. puno bolji igrac nego on.
-
- Kontakt:
Je li ima rezervni spisak? Mozda koji igrac i otpadne da se moze Hamulic naknadno pozvati?
Tek sam sad vidio da je i Kodro pozvan, onda je rahat mogao pozvati i Hamulica kao 26. igraca.
Tek sam sad vidio da je i Kodro pozvan, onda je rahat mogao pozvati i Hamulica kao 26. igraca.
-
- Kontakt:
Najveci show u ovome svemu je sto Rukfas juce rece da se Zolotic, Barisic i Hamulic moraju jos dokazati, a par minuta kasnije rece da je planirao pozvati cak 2-3 igraca iz plbih, al se boji da bi to bilo malo previse za pocetak...i sta sad mi da ocekujemo od covjeka sa ovakvim razmisljanjem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
To dobijemo kada imamo selektore kojima je zabranjeno da sami razmisljaju, kojima je zabranjeno odgovorit na pitanje novinara ako im koza ne klimne glavom...
I koji dobiju unaprijed pripremljen spisak.
Ova repka je mrtva odavno,
I koji dobiju unaprijed pripremljen spisak.
Ova repka je mrtva odavno,
-
- Kontakt:
Gojak i Kovačević na klupi veceras, ali su zato dobili mjesto u reprezentaciji...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Citav spisak se moze srezat na 12igraca i ostalo bolje mlade dovesti od kojih nesto moze biti kao Barisica Hamulica Sunjica Sarica nego stare penzionere i propale igrace Duljevica Cimirota Gojaka Kovacevica Sanicanina Mesanovic
Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta 2023. godine u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Island koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23.03.2023. sa početkom u 20:45 sati.
Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).
Svaka tribina skuplja za 10km...
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
To su bile cijene kada je interes bio los. Ranije, dok se trazila karta vise, cijene cu bile 40,30,20KM.vozdra je napisao/la: ↑10 mar 2023, 13:47Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta 2023. godine u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Island koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23.03.2023. sa početkom u 20:45 sati.
Ovo im ga dodje nesto na pola puta, strah ih bilo dici na staro.
Znam samo da sam bio u dilemi, ali poslije ovoga sa mesanovicem a izostavljanjem hamulica i menala je presudilo da se ipak preskoci.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ja kontam evo hoću-neću, a baš sam naložen bio i u Portugal da idem.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 13:56To su bile cijene kada je interes bio los. Ranije, dok se trazila karta vise, cijene cu bile 40,30,20KM.
Znam samo da sam bio u dilemi, ali poslije ovoga sa mesanovicem a izostavljanjem hamulica i menala je presudilo da se ipak preskoci.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A ja 25 godina krivim sekretare, selektore, cistacice, loptase za sve nase neuspjehe a ono ti si taj svih ovih godina ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 15:56I ja kontam evo hoću-neću, a baš sam naložen bio i u Portugal da idem.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 13:56To su bile cijene kada je interes bio los. Ranije, dok se trazila karta vise, cijene cu bile 40,30,20KM.
Znam samo da sam bio u dilemi, ali poslije ovoga sa mesanovicem a izostavljanjem hamulica i menala je presudilo da se ipak preskoci.Svaki put kad sam išao izgubili smo, možda sam baksuz za repku
Još prvi dan ramazana, džaba se izgriješit ako šta bude krenulo nizbrdo...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne bi me ništa iznenadilo vjeruj mi, ja i kad sam protiv Kipra išao mi smo uspjeli izgubit

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne mogu samo da shvatim naprimjer situaciju da imas nepovoljan rezultat i da izvadis Dzeku jer ne moze odigrat obje utakmice po 90min umjesto da ubaci Hamulica mlad ulazi vec u Tuluzu u igru zadnje 3 utakmice on ima Prevljaka Kodru i Mesanovica vec sve bezbroj puta ispitana imena bez ikakvog ucinka i efekta Prevljak van forme vec 7mjeseci Kodro nevidljiv na terenu ,a Mesanovic nije mogo u Mariboru se dokazat zalosno sta je Faruk uradio da je Petev sad bi mu psovali od do..
-
- Kontakt:
Kodro i Prevljak su zadnju tekmu zabili po go i oni igrjau na nekom vecem nivou za razliku od Mesanovica koji pored Hamulica nema sta da trazizgembo89 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 21:15Ne mogu samo da shvatim naprimjer situaciju da imas nepovoljan rezultat i da izvadis Dzeku jer ne moze odigrat obje utakmice po 90min umjesto da ubaci Hamulica mlad ulazi vec u Tuluzu u igru zadnje 3 utakmice on ima Prevljaka Kodru i Mesanovica vec sve bezbroj puta ispitana imena bez ikakvog ucinka i efekta Prevljak van forme vec 7mjeseci Kodro nevidljiv na terenu ,a Mesanovic nije mogo u Mariboru se dokazat zalosno sta je Faruk uradio da je Petev sad bi mu psovali od do..
-
- Kontakt:
Evo Bajic dao isto gol, hoce li i njega zvati
Evo Karte uzeo u Sektor B106. Idemooo

- AndreWilliams
- Kontakt:
Vraća nam se ‘repstscija’. Približava se noć, ide novo ludilo. Igra naša svetinja. Malo me brine što smo trenutno u fazi kad sve miriše na blagi raspad sistema, ali šta ko zna, niko ništa ne zna. Krhko je znanje.
Jedno je sigurno, nije ih dugo bilo na okupu, pa su može biti jedni drugima nedostajali. Ne bi bilo prvi put da se forma oživi na reprezentativnom okupljanju. Nadati se da će Kapiten imati svoj dan, da će pogadjati za pobjede i sa dvije startne bi 50% cilj bio ostvaren. Dvije najbitnije utakmice u kvalifikacijama.
Koju je formaciju u trenerskoj karijeri Hadzibegić najčešće koristio?
Jedno je sigurno, nije ih dugo bilo na okupu, pa su može biti jedni drugima nedostajali. Ne bi bilo prvi put da se forma oživi na reprezentativnom okupljanju. Nadati se da će Kapiten imati svoj dan, da će pogadjati za pobjede i sa dvije startne bi 50% cilj bio ostvaren. Dvije najbitnije utakmice u kvalifikacijama.
Koju je formaciju u trenerskoj karijeri Hadzibegić najčešće koristio?