Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ko ce ga zabiti kad nemaju špica, ni na klupi...nešto Kuyt pokušava.miky_hz je napisao/la:Samo se nadam da ovi nemaju u planu da prenose produzetke,eventualno nek se ukljuce na penale ako budumandraX je napisao/la:mislite li vi go davat'?![]()
Zabijajte ba
Evo slobodnjaka, hajdeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
a u qrac
Kuyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
a u qrac
Kuyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
- The DocTOR!!
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Liverpool ole ole .
naprijed..pobijedite spartak 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- neutralan__
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Kuyt zabija 100%

Jedva !
Bez obzira na prolazak nisam zadovoljan.I dalje vi govorite da se Kuyt proda,čovjek je sa jednom nogom(i to lijevom) bolji od N'Goga.Najviše su me razočarali N'Gog(nisam očekivao od njega da će riješiti utakmicu već da bar pogađa iz dobrih prilika,a imao je 3 večeras) te Coela koji je van sebe.
Wilson je odigrao solidno nije imao neku zapaženiju ulogu ali treba tu još dosta treninga,šteta za Aggera koji se ponovo povrijedio baš nema sreće.Taman se ustalio u početnoj postavi i nova povreda(za nadati se da nije ozbiljno).
Meireles je opet bio ključ na sredini,ne može čovjek sve sam.Uglavnom protiv narednog protivnika(Brage/Lecha) će se morati dosta više namučiti.Ukoliko budu pružili partiju kao u ovom dvomeču uslijediće expresna eliminacija.

Bez obzira na prolazak nisam zadovoljan.I dalje vi govorite da se Kuyt proda,čovjek je sa jednom nogom(i to lijevom) bolji od N'Goga.Najviše su me razočarali N'Gog(nisam očekivao od njega da će riješiti utakmicu već da bar pogađa iz dobrih prilika,a imao je 3 večeras) te Coela koji je van sebe.
Wilson je odigrao solidno nije imao neku zapaženiju ulogu ali treba tu još dosta treninga,šteta za Aggera koji se ponovo povrijedio baš nema sreće.Taman se ustalio u početnoj postavi i nova povreda(za nadati se da nije ozbiljno).

Meireles je opet bio ključ na sredini,ne može čovjek sve sam.Uglavnom protiv narednog protivnika(Brage/Lecha) će se morati dosta više namučiti.Ukoliko budu pružili partiju kao u ovom dvomeču uslijediće expresna eliminacija.

FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Meni je samo smiješno što su ovdje nabili oni kojima na kladionici treba Liverpool.
Mogu slobodno reći da nešto slično i očekivao,jednu tvrdu utakmicu koja bi mogla lahko otići na produžetke.Ipak,uz dosta sreće dali smo taj gol.Jao šta N'gog radi,ne mogu da vjerujem!
Najprije je profulao 3-4 stopostotne prilike,da bi u 92.minuti skinuo Joe Colu loptu sa noge!
Kakav degen!
Imali smo sreće velike,zaista.Bitan je prolazak i očekujem dvoboj sa Štilićevom ekipom u 1/8 finala.

Mogu slobodno reći da nešto slično i očekivao,jednu tvrdu utakmicu koja bi mogla lahko otići na produžetke.Ipak,uz dosta sreće dali smo taj gol.Jao šta N'gog radi,ne mogu da vjerujem!
Najprije je profulao 3-4 stopostotne prilike,da bi u 92.minuti skinuo Joe Colu loptu sa noge!

Kakav degen!
Imali smo sreće velike,zaista.Bitan je prolazak i očekujem dvoboj sa Štilićevom ekipom u 1/8 finala.
You'll never walk alone.
Dj za pobjedu
bravo bravo
Keli je dosta izmoren , momku je potreban odmor
bravo bravo
Keli je dosta izmoren , momku je potreban odmor
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Igra koja testira zivce navijacima
veoma lose, ako se ovako nastavi bice tesko posto ima duplo jacih ekipa od sparte
P.S. N'koga uvaliti nekom za lepe pare.

P.S. N'koga uvaliti nekom za lepe pare.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- reds_forever
- Kontakt:
Na jedvite jade prodjosmo, ali et...nek nas je sreca malo posluzila
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
E vidiš to i jeste najveći problem...Sasha L.F.C. je napisao/la:P.S. N'koga uvaliti nekom za lepe pare.

FK Pjetlovi
- kumkalesic
- Kontakt:
Sad je najvaznije da smo prosli, ostalo polako....nadam se da povreda Aggera nije ozbiljnija i da ce biti spreman za duel sa Unitedom...sad se dobro spremiti za utakmicu na Upton Parku, nadam se sa kapetanom u prvom sastavu, jer bey njega nikako nije dobro...
Joint_fc
ma dobro ja da smo ikako prosli pola tima nam nije igralo... ovaj ngog ne moze sam igrati u napadu nikako... jedino mozda u barceloni pa da ga hrane loptama
ja sam ga na manageru valenciji prodao za skoro 6 miliona pa eto mozda bude i u RL tako...

You are someone else I am still right here
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čini se da ćemo igrati sa Bragom.
Mogu reći da mi se to i sviđa.Lech je slična ekipa Sparti;čvrsta i igra na malo golova.
Mogu reći da mi se to i sviđa.Lech je slična ekipa Sparti;čvrsta i igra na malo golova.
You'll never walk alone.
Svejedno mi je,ja sam igrao na kladionici da će Lech proći i tu sam po svemu sudeći zglajzo.volimliverpool je napisao/la:Čini se da ćemo igrati sa Bragom.

FK Pjetlovi
A Braga je ofanzivna?volimliverpool je napisao/la:Čini se da ćemo igrati sa Bragom.

Sto se tice same tekme,ocekivao sam vise,ali Liverpool jednostavno nema kreacije na sredini,i igraca u centralnom delu koji moze da napravi prevagu kada nema Stevena tu.Gol dat nakon jedne greske odbrane Sparte,gde mi je neshvatljivo da Kuyt skoci izmedju Repke i Vaceka.
Licno mi je drago da je Liverpool prosao,jer moze vise da ponudi od Sparte,a i sada im je poprilicno otvoren zreb jer je Braga za evropske okvire poprilicno smesna ekipa,meni cak nije jasno ni kako su uspeli da izbace Lecha,bar za sada,no jedan gol Lecha sve menja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nije toliko ofanzivna,ali nije ni toliko defanzivna koliko je Lech tako da ...

You'll never walk alone.
Gde bre nije defanzivna kao Lech,to je mozda i najdefanzivnija ekipa koja je ostala u takmicenju,pa Partizan bi njih izdominirao da ima iole krstene bekove jer defanzivno pokrivaju sredinu,a po stranama se pravi dar mar sa ozbiljnim krilima i bekovima.volimliverpool je napisao/la:Nije toliko ofanzivna,ali nije ni toliko defanzivna koliko je Lech tako da ...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.