Šta mislite koji igrač je najviše puta izgubio loptu i nije u TOP 5 u procentima pasova? Naravno to je projekt kluba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovde se jasno vidi da svaku utakmicu pocinjemo sa igracem manje. Em slina gubi lopte i duele, em nista ne iskreira.
Za ovakvu repku sa Vicom na celu je grijeh igratNazorUso je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:49Moroni obicni !!! Kad smo pisali da je to igranka Saveza. Evo blizu smo da i Hamulica izgubimo, zbog idiotarija iz Sveza. Zbog Jasmina Mesanovica i alla Mesanovica.spezial je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:45Bitno je da mu ovdje yebu mater i zele teske povredeFoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Idi Vladane budi nabolji na svijetu![]()
![]()
Pravi projekat kluba, nastavite da ga gurate, da ga možete prodati u Stupčanicu ako ništa... Tamo gdje treba da bude među najboljim zbog pozicije koju igra, on najgori.
Kazu Vrancic onakotabba77 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:30Pravi projekat kluba, nastavite da ga gurate, da ga možete prodati u Stupčanicu ako ništa... Tamo gdje treba da bude među najboljim zbog pozicije koju igra, on najgori.
Balta defanzivno![]()
Vrančić statistički vrhunski, tek bi trebao u nastavku doći do izražaja.
Mulalić je projekat koji klub treba gurati.
On treba samo da okretni moment motora rasporedjuje na pogonske tockove. Po meni je ovo bilo i vise nego ok za njegovu drugu utakmicu.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:48Problem je sto ljudi u najavi ocekuju od Vrancica 8 golova i 10 asistencija a covjek nije taj tip igraca. Kad je došao pisao sam o tome al smijali mi se kaze on je veznjak koji ce asistirati, potegnut s 30 metara, zabija slobodnjake itd. Volio bi ja da on to radi al cisto sumnjam da ce imati previse golova i asistencija
Pa ok je bio, nije dobar ovim koji ocekuju od njeg neke golove, drblinge i tako nesto spektakularno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:53On treba samo da okretni moment motora rasporedjuje na pogonske tockove. Po meni je ovo bilo i vise nego ok za njegovu drugu utakmicu.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:48Problem je sto ljudi u najavi ocekuju od Vrancica 8 golova i 10 asistencija a covjek nije taj tip igraca. Kad je došao pisao sam o tome al smijali mi se kaze on je veznjak koji ce asistirati, potegnut s 30 metara, zabija slobodnjake itd. Volio bi ja da on to radi al cisto sumnjam da ce imati previse golova i asistencija
Mislim da ce biti pravi dirigent nase igre.
Samo ako okružiti pravim igračima i Vrančić će biti na nivou. Sa Dalom ispred sebe, nece sigurno funkcionisati kako treba.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:48Problem je sto ljudi u najavi ocekuju od Vrancica 8 golova i 10 asistencija a covjek nije taj tip igraca. Kad je došao pisao sam o tome al smijali mi se kaze on je veznjak koji ce asistirati, potegnut s 30 metara, zabija slobodnjake itd. Volio bi ja da on to radi al cisto sumnjam da ce imati previse golova i asistencija
Mogao je Mulalica pozvati komotno. Ali i nas mag mu daje minute tek posle fijaska s Avdijom.
Prema riječima našeg sagovornika (ime poznato redakciji)...FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Svakog dana treba zvati Vicu i vršiti pritisak na njega, ali svakog dana.MortemHz je napisao/la: ↑10 mar 2023, 09:18Totalno pogrešno jer je nemoguće, koga i šta da tužiš? Koševo nije u vlasništvu FK Sarajevo! Da pokušamo uraditi bilo šta od ovoga što si napisao mi bi se izblamirali samo tako. Jedino što neko iz kluba može uraditi je taj pritisak i razgovor. Izvođači radova su krivi za ovo stanje, savezu to nije teško palo, mi se ne pitamo a općina je imala neke sastanke sa savezom ali nema neke fajde.spezial je napisao/la: ↑10 mar 2023, 09:09Jedino gore od ovog sto nam rade je sto mirvic i aylic nisu ni u jednom trenutku podigli glas ni lupili sakom od sto i rekli pa dobro je li dosta vise! Tako da im ocito ovo ne smeta, i nemamo se pravo nista buniti kad nasoj vladajucoj strukturi odgovara ova situacija. Ali znaci nije posteno kriviti vicu i savez, jer je klub dosad mogao tuziti do strazbura ove smecare, naplatiti milion odstete i sam napraviti teren. Sve ostalo je suplja prica i zamazivanje ociju navijacima kojima je ocito jedinim stalo.
Kakav tekst ljudi uzmu za relevantan. Tbjrb i onda ono raspravlja ovdje o necemu. Al necu o Vladanu vise da ne ode tema u tom pravcu..JVVVST je napisao/la: ↑10 mar 2023, 15:47Prema riječima našeg sagovornika (ime poznato redakciji)...FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
treba li citati dalje. Novinarstvo level sp.ortskeovo sam i ja mogao napisati
Procitah do kraja, glupost na glupost.
covjek je rekao na kraju nek se javi savez ili neko da to demantuje. Pa da vidimonokee je napisao/la: ↑10 mar 2023, 16:32Kakav tekst ljudi uzmu za relevantan. Tbjrb i onda ono raspravlja ovdje o necemu. Al necu o Vladanu vise da ne ode tema u tom pravcu..JVVVST je napisao/la: ↑10 mar 2023, 15:47Prema riječima našeg sagovornika (ime poznato redakciji)...FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
treba li citati dalje. Novinarstvo level sp.ortskeovo sam i ja mogao napisati
Procitah do kraja, glupost na glupost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.