pitao bi te ja da se zrinjskom ovo desava. Ljudi mi pritisak samo takav izvrsili da bi se odmah zavrsilo. Nisu dzaba ispred nas 10 godina
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
gdje su oni sto mu majku psuju cetnicku. Psujte balijama u savezu prodanim.FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Idi Vladane budi nabolji na svijetu![]()
Vladan je momak za 10 i ginuo je za bordo dres. Momcino sretno ti i da nam dodjes Reala abd

Bitno je da mu ovdje yebu mater i zele teske povredeFoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/

-
- Kontakt:
Ma ne treba niko da se vraca ali realno ona je makar znala pravila fudbala. A i onaj Dino i Ibrak makar nisu bili naivni. I sad se sjecam koliko se svadjao Dino sa Osimom za smjestaj navijaca na Grbavici. Makar je bio pitar
Moroni obicni !!! Kad smo pisali da je to igranka Saveza. Evo blizu smo da i Hamulica izgubimo, zbog idiotarija iz Sveza. Zbog Jasmina Mesanovica i alla Mesanovica.spezial je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:45Bitno je da mu ovdje yebu mater i zele teske povredeFoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nasa posla. Nekidan Hamulic odbio reprezentaciju, dole milion komentara podrske. "Bravo momak, idi gdje te cijene, yebo te Husarin Mesanovic, tako i treba...". Vladanu sve kontra. Vladan cekao poziv mjesecima, 15 okupljanja neopravdano nije pozivan, i tad pozivani Husarini puleni... Hamulicu ovo prvi put da je izvisio. Jedan ode u zagrljaj Srbiji, drugi Holandiji. Nista bolja drzava vala za prosjecnog bosnjaka... al jedan je Vladan, drugi Said, to je bosnji dovoljno da Vladanu yebe majku cetnicku i priziva neke lomove. Debilizam.FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Sretno Vladane, daBogda se prodao u Bayern.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne mora. Nista ona nije gora nego sto je bila, osim sto su masine zguzvale gornji dio koji se samo skine. Tako da to nije problem sa aspekta funkcionalnosti, samo izgledaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Mora se uraditi atletska staza. Nece se pustiti stadion dok se ne uradi prilaz travnjaku.
Koji model ce se izabrati privremeni ili trajni to cemo tek da vidimo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Svaka čast Kova, izvinjavam se na ruznim rijecima tesko je nevjerovat svim informacijama koje su kruzile tih dana. Plan ovog saveza je ujebat ovu reprezntaciju a i BH fudbal do te mjere da se zgadi svima pa da onda osnuju njihovu repku genocidne tvorevine rs ili sta vec...
Drago mi je da istina izasla za Vladana da se balije izmedju sebe porokaju
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako je tako Vladane oprosti. Ja sam i rekao da se neke mutnje radnje vrse. Ali mi je bilo zao i krivo sto Vladan ode gdje ode. Halali i sretno! Kad cemo uspjeti vise otjerati ove sibicare iz svih sfera nasih zivota?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Hoce li sad dosta pojedinaca koji su ovdje izasrali, sve to da polizu?
- napoleon72
- Kontakt:
Al kako se tako ne drzite svog stava i mijenjate misljenje iz dana u dan?
Sutra ce ovako za Mirzu bit, nek dobije naredne tri tekme i bice "ma znali smo mi da si se ti salio s onim izjavama, a neka i Dala, uzet cemo milion na njemu. Mirza Varesanovic jedan je od nas".

Sutra ce ovako za Mirzu bit, nek dobije naredne tri tekme i bice "ma znali smo mi da si se ti salio s onim izjavama, a neka i Dala, uzet cemo milion na njemu. Mirza Varesanovic jedan je od nas".

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
E,jbgJavierBosnia je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:51TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Mora se uraditi atletska staza. Nece se pustiti stadion dok se ne uradi prilaz travnjaku.
Ne mora. Nista ona nije gora nego sto je bila, osim sto su masine zguzvale gornji dio koji se samo skine. Tako da to nije problem sa aspekta funkcionalnosti, samo izgleda
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Sretno Vladanu u karijeri i da se sto bolje proda da i mi sta zaradimo i da te pare potrosimo domacinski i racionalno za promjenuFoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Koji ce nam K atletska svakako. Zguliti unisteni dio tartana, i postaviti neku adekvatnu podlogu. Podlogu u bordo boji koju ces brendirati grbom kluba , grada, natpisom FKSarajevo i 1946.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:51Ne mora. Nista ona nije gora nego sto je bila, osim sto su masine zguzvale gornji dio koji se samo skine. Tako da to nije problem sa aspekta funkcionalnosti, samo izgledaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Mora se uraditi atletska staza. Nece se pustiti stadion dok se ne uradi prilaz travnjaku.
I deset puta ce biti bolje nego atletska staza.
Samo je pitanje koliko je love ta podloga. Cak ni to ne moze biti jeftino nikako.
Poslije toga smrkovima ocistis stolice od prasine i prljavstine, ofarbas stepenice i idemo.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nešto se spominjalo da bi Općina Centar mogla to finansirati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tako i Vladan da je izabrao lupam Poljsku pisali bi "sretno majstore nismo te zasluzili"napoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:50Ma nasa posla. Nekidan Hamulic odbio reprezentaciju, dole milion komentara podrske. "Bravo momak, idi gdje te cijene, yebo te Husarin Mesanovic, tako i treba...". Vladanu sve kontra. Vladan cekao poziv mjesecima, 15 okupljanja neopravdano nije pozivan, i tad pozivani Husarini puleni... Hamulicu ovo prvi put da je izvisio. Jedan ode u zagrljaj Srbiji, drugi Holandiji. Nista bolja drzava vala za prosjecnog bosnjaka... al jedan je Vladan, drugi Said, to je bosnji dovoljno da Vladanu yebe majku cetnicku i priziva neke lomove. Debilizam.FoSte95 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:32https://sp.ortske.ba/ekskluzivno-otkriv ... dbacen-je/
Sretno Vladane, daBogda se prodao u Bayern.
Pusti dijasporce iskompleksirane,ne mogu spavati od Srbije.
Vladan nije iz Sarajeva ali je ginuo za ovaj dres ko da se rodio 5 min od stadiona i odrastao ovdje.Toliko uspjeha nam je donio odbranama,a tek treba na ljeto da donese ozbiljne pare i promovise klub
Ko god je radi vicine prcije prizeljkivao momku neke lomove za mene nije istinski navijac klub.Takvi ce se najvise nasladjivati kad nam na ljeto donese milion eura.Tad ce bit dobar Vladan
Vladane mogu ti se samo sageti,sretno aBd da doguras do Reala i vratis nam se jednog dana

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najvise mi je zao sto su se tek tako rijesili ikica. Djeluje kao dobar momak i pravi sportista, a umjesto njega su doveli ovog crnca koji zasad ni ne igra. Ne kontam fakat
A šta se to vi zgoržavate nad rajom koja mrzi i ima nešto protiv onih koji su počinili 10 genocida nad nama, koji na svakom koraku narušavaju naš integritet i imaju aspiraciie prema pola naše teritorije? Ili ste plićaci teški ili djeca. Da je Bog d'o naša svijest na još većem nivou, pa da sve prekinemo sa njima i stavimo ih na mjesto koje im i pripada. Tako bi možda sačuvali našu djecu od onoga čemu dobre komšije sanjaju svaki dan.
Ovo govorim u kontekstu reakcije obične raje, a klošare iz Saveza i sa bilo kojih pozicija kojima je Bošnjašto posmatra kao pokriće za kriminal nabijem nogicom. Niti su takvi moji niti sam ja njihov.
Ovo govorim u kontekstu reakcije obične raje, a klošare iz Saveza i sa bilo kojih pozicija kojima je Bošnjašto posmatra kao pokriće za kriminal nabijem nogicom. Niti su takvi moji niti sam ja njihov.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 20 gostiju.