FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je sa Hodzicem, jel odbio produziti ugovor znal se
-
- Kontakt:
Da budem iskren, ja ga nisam pljuvao, ali sam imao lose misljenje o njemu. Sto? Pa zato sto se uvjek nadje neki kolovodja koji se prezentira kao upucen pa samo tako nekog etiketira, onda se stvori taj spin, jos neki ljudi pridodaju na pricu iz svojih licni interesa i stvori se nazalost negativna percepcija osobe. A mi naravno upadnemo u taj narativ i prihvatimo ga, ispadnemo glupi. Kao sto sam rekao ufate se neke osobe pa jasu konstantno a Bekric fakticki ni kriv ni duzan, mi ispali budale, sutra ce se neka druga osoba naci da jasu, slicno kao sa Kosoricem ili neko drugi, samo zato sto se ne uklapa u njihovo neko razmisljanje.BosanskaLiga je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:24Baš tako, uvijek se nekome okači zvono bez razloga, kad se samo sjetim kako su Bekrića pljuvali fuj.Hansestadt je napisao/la: ↑09 mar 2023, 15:38Isti navijaci koji sad velicaju Bekrica, su ga prije nekoliko godina zvali "Rumeni" i rugali mu se. I tako nastane taj negativan spiral, uz to se nesto i pridoda zbog nekih drugi interesa, pa obican navijac i pomisli nesto lose o njemu, a ispade da se radi o sasvim korektnoj osobi, jos ima i neko znanje za BiH uslove. Tako se uvjek neka zrtva nadje pa mu se ljudi popnu na ledja i jasu.
prosao mu je davno rodjendan,**** ga menadjer tako kazeBojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Sta je sa Hodzicem, jel odbio produziti ugovor znal se
valjda potpise
-
- Kontakt:
I vi pojedini bas serete i izmisljate toplu vodu...tog istog Malica su svi pljuvali i govorili kako je najgori bek unazad nekoliko godina i da ga se treba rijesiti, sad odjednom ne valja sto je Malic otisao i pravite Marcela od njega.Corcaigh je napisao/la: ↑10 mar 2023, 02:02Klub nam je trenutno bez glave i repa i to je vrlo zabrinjavajuce.
Doveli smo beka od 27 godina a izgubili Malica od 22 godine. Ako to radis onda taj igrac mora biti za dvije klase bolji od mladog igraca, a da ne zaboravimo u kakvoj je situaciji Malic dosao i ostao u klubu.
Za Subasica isto govorili, pljuvali ga da se ko baba vuce po terenu, pa opet ista prica kao sa Malicem kad je otisao.
Beću isto sad svi kritikuju i govore kako je nas najgori veznjak, pa kad ga se klub rijesi, opet ce svi oplesti po klubu zasto su ga se rijesili.
Svi su generali poslije bitke, mijenjate misljenja ko carape...osim Hulahopke, on nikad ne mijenja carape, pa zato iste gluposti iz dana u dan pise
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ima ti i ta mjesta ,milion puta smo dokazali da mi navijaci pojma nemamo i da ne treba slusati nas.Nego ko ce vjerovati da mozemo losijeg igraca dovesti od Malica ali eto i to uspijemo19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 11:23I vi pojedini bas serete i izmisljate toplu vodu...tog istog Malica su svi pljuvali i govorili kako je najgori bek unazad nekoliko godina i da ga se treba rijesiti, sad odjednom ne valja sto je Malic otisao i pravite Marcela od njega.Corcaigh je napisao/la: ↑10 mar 2023, 02:02Klub nam je trenutno bez glave i repa i to je vrlo zabrinjavajuce.
Doveli smo beka od 27 godina a izgubili Malica od 22 godine. Ako to radis onda taj igrac mora biti za dvije klase bolji od mladog igraca, a da ne zaboravimo u kakvoj je situaciji Malic dosao i ostao u klubu.
Za Subasica isto govorili, pljuvali ga da se ko baba vuce po terenu, pa opet ista prica kao sa Malicem kad je otisao.
Beću isto sad svi kritikuju i govore kako je nas najgori veznjak, pa kad ga se klub rijesi, opet ce svi oplesti po klubu zasto su ga se rijesili.
Svi su generali poslije bitke, mijenjate misljenja ko carape...osim Hulahopke, on nikad ne mijenja carape, pa zato iste gluposti iz dana u dan pise

Vjerovatno nista od produzenje ni on ni santos.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Sta je sa Hodzicem, jel odbio produziti ugovor znal se
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Popara pred dolazak Željezničara: Igramo protiv vrhunske ekipe, ali pobjeda nam je neophodna
e cuj vrhunske 

To si mogao replicirati nekom drugom da je isto ovo napisao ali meni nikako. Jedini o kojem sam srao pa se ugrizao za jezik je Gasal. Opcenito jesi u pravu oko toga i vecina ne vidi ili nece da vidi dalje od svog nosa, ali ne svi. Opet, mi smo ovdje navijaci, ima ljudi koji su bili fudbaleri, ima ljudi koji imaju iskustva u sportu, menadzmentu, skautingu, radu sa mladima a tako i onih koji utakmicu pogledaju dvaput godisnje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 11:23I vi pojedini bas serete i izmisljate toplu vodu...tog istog Malica su svi pljuvali i govorili kako je najgori bek unazad nekoliko godina i da ga se treba rijesiti, sad odjednom ne valja sto je Malic otisao i pravite Marcela od njega.Corcaigh je napisao/la: ↑10 mar 2023, 02:02Klub nam je trenutno bez glave i repa i to je vrlo zabrinjavajuce.
Svi su srali o Sehicu kad sam govorio da ga treba zadrzati. Svi su srali o Malicu koji hajde nije neka prevara niti sam rekao da je strasan igrac, ali molim te ponovo procitaj sta sam napisao u poredjenju njega i Jasarevica.
Svi su srali o Subasicu i kad nije odigrao ni minute. Momak je stagnirao 2-3 godine u najbitnijim godinama za razvoj, sta ocekivati poslije od njega.
Svi seru na Acu sad, a niko ne spominje da smo skoro sve golove na proljece primili nakon Cocinih gresaka (na njih se naravno nadoveze Bender i bekovi).
Moj post se odnosio na transfer politiku i sportski segment kluba a ne na igrace kao pojedince. I molim te, ako vec ovako citiras, pa daj bar procitaj prethodne postove te osobe pa skontaj da to mozda nekom drugom treba biti upuceno. A meni ces imati puno pravo citirati ovako nesto u slucaju da nesto u zivotu bude od Muftica, Bece i Hajdarevica.
-
- Kontakt:
Kad sam replicirao, mislio sam generalno na likove koji prvo igrace pljuju, pa kasnije lizu, a ne striktno na tebe, a vala niti pratim ko sta pise, vec govorim opcenito.Corcaigh je napisao/la: ↑10 mar 2023, 14:08To si mogao replicirati nekom drugom da je isto ovo napisao ali meni nikako. Jedini o kojem sam srao pa se ugrizao za jezik je Gasal. Opcenito jesi u pravu oko toga i vecina ne vidi ili nece da vidi dalje od svog nosa, ali ne svi. Opet, mi smo ovdje navijaci, ima ljudi koji su bili fudbaleri, ima ljudi koji imaju iskustva u sportu, menadzmentu, skautingu, radu sa mladima a tako i onih koji utakmicu pogledaju dvaput godisnje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 11:23I vi pojedini bas serete i izmisljate toplu vodu...tog istog Malica su svi pljuvali i govorili kako je najgori bek unazad nekoliko godina i da ga se treba rijesiti, sad odjednom ne valja sto je Malic otisao i pravite Marcela od njega.Corcaigh je napisao/la: ↑10 mar 2023, 02:02Klub nam je trenutno bez glave i repa i to je vrlo zabrinjavajuce.
Svi su srali o Sehicu kad sam govorio da ga treba zadrzati. Svi su srali o Malicu koji hajde nije neka prevara niti sam rekao da je strasan igrac, ali molim te ponovo procitaj sta sam napisao u poredjenju njega i Jasarevica.
Svi su srali o Subasicu i kad nije odigrao ni minute. Momak je stagnirao 2-3 godine u najbitnijim godinama za razvoj, sta ocekivati poslije od njega.
Svi seru na Acu sad, a niko ne spominje da smo skoro sve golove na proljece primili nakon Cocinih gresaka (na njih se naravno nadoveze Bender i bekovi).
Moj post se odnosio na transfer politiku i sportski segment kluba a ne na igrace kao pojedince. I molim te, ako vec ovako citiras, pa daj bar procitaj prethodne postove te osobe pa skontaj da to mozda nekom drugom treba biti upuceno. A meni ces imati puno pravo citirati ovako nesto u slucaju da nesto u zivotu bude od Muftica, Bece i Hajdarevica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

- jointunija
- Kontakt:
Neće Hodža izraditi nema teorije.Samir mu je ko drugi otac.lendra je napisao/la: ↑10 mar 2023, 11:31Vjerovatno nista od produzenje ni on ni santos.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Sta je sa Hodzicem, jel odbio produziti ugovor znal se
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Mislim da je jedini recept za pobjedu prekosutra angažovanje psihologa Remzije 

Zadnja izmjena: braco, dana/u 10 mar 2023, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
a i treba nas nalupati ,**** malu raju bezveze (seremo im se na djetinjstvo)

- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
Samir je napravio gresku sto je rekao da samo sto nisu produzili, vjerovatno je mislio da ce sigurno produziti pa je izjavio bio da ,cim se vrate produzit ce ali izgleda zezno se.lendra je napisao/la: ↑10 mar 2023, 11:31Vjerovatno nista od produzenje ni on ni santos.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:37Sta je sa Hodzicem, jel odbio produziti ugovor znal se
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️