Kad je reprezentacija u pitanju onda me samo ona interesuje, tad nema Pitar ili neko drugi. Mene samo uspjeh i rezultat interesuje. Da, oštrio je na Hasanu ki.tu, i na svim našim najboljim igračima. I sad čim se desi neki negativan rezultat Džeko će mu biti na tapeti. Ljubomoran na uspješne igrače. Od ovoga boluje i Vaha.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znao si Hadzibegicu da ce se dici buka zbog nepozivanja Saida (neopravdano, ali to je druga prica). ZASTO nisi izasao prije objavljivanja spiska i saopsto OVO i zamolio navijace na strpljenje kao i samog igraca da obavijestis da se ne osjeca izigranim u pm?!

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 mar 2023, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Ako Bog da neće tebe biti na idućem okupljanju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bitno da nas ReX, putem svog sjajnog Twitter profila, obavještava o svemu. Hvala ti, produktu rodoskrvnuća.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BiHSportman
- Kontakt:
Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.
1921!
Sjedneš i pregledaš sportske portale i to je to. On kopira vijesti s najčitanijih sportskih portala, nije da se potrudi naći neku vijest.BiHSportman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:50Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.
Jest, ali ti nisi kompleksas druze moj. Pusti ovog mladjahnog Husaru.BiHSportman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:50Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.

U ostalom logicno da cu objavit copy paste, nego pisati na dvije strane dva puta. Wtf.

@igrajlopte 🐦
Pozvo Milicevica od 30g eno razvaljuje ih WestHam 2 0 ,a Leon Barisic razvaljuje u Osijeku 22godine nema ga na spisku
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zaparalo mi usi ovo razvaljuje ih West Ham, a osijeka Istra i Varazdin. De odvadi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa to rade i portali. Bukvalno svi kopiraju jedni druge, i na kraju svi objave isti tekst, sa mozda jednom do dvije recenice promijenjenomMoodyHank je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:56Sjedneš i pregledaš sportske portale i to je to. On kopira vijesti s najčitanijih sportskih portala, nije da se potrudi naći neku vijest.BiHSportman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:50Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve 5, ali ovaj jedini ovdje preko foruma skuplja lajkove za svoju stranicu, što mi ide na nerve.DamirT je napisao/la: ↑10 mar 2023, 01:16Pa to rade i portali. Bukvalno svi kopiraju jedni druge, i na kraju svi objave isti tekst, sa mozda jednom do dvije recenice promijenjenomMoodyHank je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:56Sjedneš i pregledaš sportske portale i to je to. On kopira vijesti s najčitanijih sportskih portala, nije da se potrudi naći neku vijest.BiHSportman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:50
Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.

uspjesan lik, ostvaren, samopouzdanje do neba, zdravo zubalo i nervira ga piskaranje na forumu...jos laze kao ker da ne psuje u privatnim porukama, bude li te barem malo stid, pseto??
ponose li se starci, smijes li im pokazati sta radis u vrijeme kada bi trebao studirati? doduse, kakvi roditelji odgajaju takvog majmuna i hodajucu, tempiranu bombu.
za kraj jedan savjet, odjavi se, uzivaj u milionima, ostavi nama krezubasima da uzivamo barem u laznom svijetu, kada ne mozemo biti sretni i uspjesni kao ti, pseto lajavo i lazljivo:-)
ponose li se starci, smijes li im pokazati sta radis u vrijeme kada bi trebao studirati? doduse, kakvi roditelji odgajaju takvog majmuna i hodajucu, tempiranu bombu.
za kraj jedan savjet, odjavi se, uzivaj u milionima, ostavi nama krezubasima da uzivamo barem u laznom svijetu, kada ne mozemo biti sretni i uspjesni kao ti, pseto lajavo i lazljivo:-)
Ja svoj studij davno završio i garantujem ti da se roditelji jako ponose, što se za tvoje sigurno ne može reći.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 07:13uspjesan lik, ostvaren, samopouzdanje do neba, zdravo zubalo i nervira ga piskaranje na forumu...jos laze kao ker da ne psuje u privatnim porukama, bude li te barem malo stid, pseto??

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Rukvas je tu da zabije posljednji ekser u sanduku repke, njegova misija je da je ogadi do kraja, da menadzeri zavrse svoje neke planove i to je to. Sa fosilima se nikad nista i nije moglo napraviti pa da je i najposteniji. On je naucio da prva izmjena ide u 60. minuti, igras sa 3 zadnja vezna i samo nabij do 16. Sa njim znas da cemo biti raspad sistema na terenu, najbolji za ovaj posao zbog kojeg je i doveden.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
smijes li im pokazati poruke koje saljes drugim ljudima da ih ucinis jos ponosnijim:-)MoodyHank je napisao/la: ↑10 mar 2023, 08:19Ja svoj studij davno završio i garantujem ti da se roditelji jako ponose, što se za tvoje sigurno ne može reći.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 07:13uspjesan lik, ostvaren, samopouzdanje do neba, zdravo zubalo i nervira ga piskaranje na forumu...jos laze kao ker da ne psuje u privatnim porukama, bude li te barem malo stid, pseto??
za kraj jedan savjet, odjavi se, uzivaj u milionima, ostavi nama krezubasima da uzivamo barem u laznom svijetu, kada ne mozemo biti sretni i uspjesni kao ti, pseto lajavo i lazljivo:-)![]()
Apsolutno. Nego, ostavi broj da ti se javim kad idući put budem u tvom selu, da te odvedem da pojedeš nešto dostojno ljudskog bića.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:14smijes li im pokazati poruke koje saljes drugim ljudima da ih ucinis jos ponosnijim:-)MoodyHank je napisao/la: ↑10 mar 2023, 08:19Ja svoj studij davno završio i garantujem ti da se roditelji jako ponose, što se za tvoje sigurno ne može reći.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 07:13uspjesan lik, ostvaren, samopouzdanje do neba, zdravo zubalo i nervira ga piskaranje na forumu...jos laze kao ker da ne psuje u privatnim porukama, bude li te barem malo stid, pseto??
za kraj jedan savjet, odjavi se, uzivaj u milionima, ostavi nama krezubasima da uzivamo barem u laznom svijetu, kada ne mozemo biti sretni i uspjesni kao ti, pseto lajavo i lazljivo:-)![]()
pa da, kakvi roditelji, takav sin, sve jasno.
bujrum u zenicu kad god pozelis, ponesi slobodno i bankovni izvod da ih uporedimo, shugo.
nemoj tatin ponijeti:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.