Pa jel moguće ovo... na zagrijavanju pri polaganju

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Glendale, Colorado police has closed its investigation into Grizzlies star Ja Morant with no charge or crime: “There was not enough available evidence to charge anyone with a crime.”
Zašto da ne. Do ove povrede Duranta, pretpostavka je da bi Sunsi bili najveća prijetnja na Zapadu, a vjerovatno bi završili kao 2. ili 3. s obzirom da je Memphis u slobodnom padu nakon ovog sr*nja sa Morantom, plus imaju hrpu povrijeđenih.
Niko ne želi Denver. Denver izlazi sa zapada bez da ce odigrati game7jose je napisao/la: ↑09 mar 2023, 09:34Zašto da ne. Do ove povrede Duranta, pretpostavka je da bi Sunsi bili najveća prijetnja na Zapadu, a vjerovatno bi završili kao 2. ili 3. s obzirom da je Memphis u slobodnom padu nakon ovog sr*nja sa Morantom, plus imaju hrpu povrijeđenih.
Petim mjestom bi vjerovatno upravo u prvom kolu išli na Memphis, a onda u polufinalu mislim da je bolje ići na Denver nego na Sunse/Warriorse.
Pa vidjećemo. Denver se još nije pokazao kao ekipa koja u PO može dominirati.nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2023, 11:03Niko ne želi Denver. Denver izlazi sa zapada bez da ce odigrati game7jose je napisao/la: ↑09 mar 2023, 09:34Zašto da ne. Do ove povrede Duranta, pretpostavka je da bi Sunsi bili najveća prijetnja na Zapadu, a vjerovatno bi završili kao 2. ili 3. s obzirom da je Memphis u slobodnom padu nakon ovog sr*nja sa Morantom, plus imaju hrpu povrijeđenih.
Petim mjestom bi vjerovatno upravo u prvom kolu išli na Memphis, a onda u polufinalu mislim da je bolje ići na Denver nego na Sunse/Warriorse.
Zar ti nisi mrzitelj Jokica?nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2023, 11:03Niko ne želi Denver. Denver izlazi sa zapada bez da ce odigrati game7jose je napisao/la: ↑09 mar 2023, 09:34Zašto da ne. Do ove povrede Duranta, pretpostavka je da bi Sunsi bili najveća prijetnja na Zapadu, a vjerovatno bi završili kao 2. ili 3. s obzirom da je Memphis u slobodnom padu nakon ovog sr*nja sa Morantom, plus imaju hrpu povrijeđenih.
Ma kakviJustin je napisao/la: ↑09 mar 2023, 15:43Zar ti nisi mrzitelj Jokica?nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2023, 11:03Niko ne želi Denver. Denver izlazi sa zapada bez da ce odigrati game7jose je napisao/la: ↑09 mar 2023, 09:34
Zašto da ne. Do ove povrede Duranta, pretpostavka je da bi Sunsi bili najveća prijetnja na Zapadu, a vjerovatno bi završili kao 2. ili 3. s obzirom da je Memphis u slobodnom padu nakon ovog sr*nja sa Morantom, plus imaju hrpu povrijeđenih.
Pa dobro, je li objektivno prošlogodišnji GSW izgledao kao konstantna ekipa i neko ko bi mogao biti prvak? Valjda znaš da regularna sezona i playoff nisu isto. Taj Hardenov Houston je upravo dokaz tome.
Kakav drama queen, tempirana bomba, ne daj Bože jednu sezonu šutiti, igrati košarku i ne davati nikakve izjave osim onih vezane za samu utakmicu.
Philadelphia's Joel Embiid and James Harden are currently at #2 and #4 respectively on Basketball Reference's MVP Tracker
Full top 5:
Nikola Jokic
Joel Embiid
Giannis Antetokounmpo
James Harden
Luka Doncic
Za dobit te kloceve nije Temetrius ni potreban.
A u PO prošle godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.