Kakvi kljucevi brave,sta vam je.Bas se ide iz krajnosti u krajnost.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:25Evropa je pod moranje inace kao sto Irfo rece mozes komotno kljuc u bravu ili naravno imas opciju prodati pomocni budzašto jer ti se žuri neces moci izvuci maksimum cak i da se odluce na tu opciju prodaje pomocnog.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Muftic
Sehic Drina Cocalic Jasarevic
Hajdarevic Hodzic
Drljo Stilic Santos
Ara
Stilic nam mora igrat ako je spreman, drugacije ne mozemo bas nista iskreirat. Hajdarevic da trci i ganja u sredini.
U drugom pol. Stilic/ Mekic, Drljo /Amoah, Ara/Krpic.
Krpic u drugom za skok igru a Amoah na svjezinu i svoju snagu da poboljsa naprijed.
Vadiona nije los teren i oni se bore za opstanak. Borimo se i mi za Evropu, igramo na istom terenu i imamo puno bolju ekipu.
Sehic Drina Cocalic Jasarevic
Hajdarevic Hodzic
Drljo Stilic Santos
Ara
Stilic nam mora igrat ako je spreman, drugacije ne mozemo bas nista iskreirat. Hajdarevic da trci i ganja u sredini.
U drugom pol. Stilic/ Mekic, Drljo /Amoah, Ara/Krpic.
Krpic u drugom za skok igru a Amoah na svjezinu i svoju snagu da poboljsa naprijed.
Vadiona nije los teren i oni se bore za opstanak. Borimo se i mi za Evropu, igramo na istom terenu i imamo puno bolju ekipu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Idi bolan na klix mlati gluposti ostavi narod na miru s svojim glupostimaMocMahale444 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:25Evropa je pod moranje inace kao sto Irfo rece mozes komotno kljuc u bravu ili naravno imas opciju prodati pomocni budzašto jer ti se žuri neces moci izvuci maksimum cak i da se odluce na tu opciju prodaje pomocnog.
Hulahopka je napisao/la: ↑09 mar 2023, 21:31Idi bolan na klix mlati gluposti ostavi narod na miru s svojim glupostimaMocMahale444 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:25Evropa je pod moranje inace kao sto Irfo rece mozes komotno kljuc u bravu ili naravno imas opciju prodati pomocni budzašto jer ti se žuri neces moci izvuci maksimum cak i da se odluce na tu opciju prodaje pomocnog.
ExBlueone je napisao/la: ↑09 mar 2023, 21:34Hulahopka je napisao/la: ↑09 mar 2023, 21:31Idi bolan na klix mlati gluposti ostavi narod na miru s svojim glupostimaMocMahale444 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:25Evropa je pod moranje inace kao sto Irfo rece mozes komotno kljuc u bravu ili naravno imas opciju prodati pomocni budzašto jer ti se žuri neces moci izvuci maksimum cak i da se odluce na tu opciju prodaje pomocnog.![]()

otislo je sve u **** krasni ,dva najgluplja trenera ,derby u Zenici ,u 13h se igra ,sto bi sudzuka rekao bez igraca ,Ara pukao i slag na tortu Gras-ovac govori nekom da pusti ljude na miru

Ovo je dokaz da uvijek moze gore

-
- Kontakt:
Hahah brat sve redom napada i kaze drugom pusti ih na miru
- MocMahale444
Ovaj moj sincina bezbeli nedokazan insan.
Ja se izvinjam forumasima plave boje zbog malog muflona carapice. Moj cilj nije da se svadjam s tobom sinko ali ako zelis mogu da te zaposlim kao pastira
ako Virto stomatolog da potvrdu da imas sve zube na broju.
Necu da krezav prepadas zivitinje kao strasilo za ptice.
Ja se izvinjam forumasima plave boje zbog malog muflona carapice. Moj cilj nije da se svadjam s tobom sinko ali ako zelis mogu da te zaposlim kao pastira

Necu da krezav prepadas zivitinje kao strasilo za ptice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I sta si ti pametno sad napisao živo me zanima?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 21:58Hahah brat sve redom napada i kaze drugom pusti ih na miru
Jel ovo na facebooku fake profil neki ili ovo stvarno Armin pise hahahahahah pa sine sjeba sve sebi
Hahahahahahahaha e jebhiga onda Ara ce fakat sa nama gledat tekme do kraja sezone nista od njegovog igranja

- Meraak1921
- Kontakt:
Napusi mi se kurca dobro i ti i hodzicMeraak1921 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 00:10Pisete gluposti, profil nije njegov nit koristi fb, raspitaj se prvo debily
Da ga ne koristi demantovao bi do sada ovo jer ove objave direktno stete i njemu i Klubu.
-
- Kontakt:
Prije nego sto pocnete komentarisati Aru.
Probajte skontati da je zadnja objava prije povezivanja sa nama bila 2021.
Ne iskljucujem da je puko 100%
Probajte skontati da je zadnja objava prije povezivanja sa nama bila 2021.
Ne iskljucujem da je puko 100%
Frajer pomijeso vodu i ulje svega mi
Iste gluposti postavlja i na instagram. Ima vrhunskog dilera
Klub nam je trenutno bez glave i repa i to je vrlo zabrinjavajuce.
Doveli smo beka od 27 godina a izgubili Malica od 22 godine. Ako to radis onda taj igrac mora biti za dvije klase bolji od mladog igraca, a da ne zaboravimo u kakvoj je situaciji Malic dosao i ostao u klubu.
Doveli smo Krpica i Hodzica radi hajca. Halo, mi radi hajca dovodimo dva igraca koji su za staro gvozdze a Krizevac trune i Jaganjac ode a da nije osjetio teren kako treba.
Na klupi nam trener o kojem ne treba trositi rijeci, ali nije on kriv sto je jos uvijek tu. Ono sto je meni najgore je da uprava kluba (samo da odma naglasim, uprava koja radi dosta dobre stvari nevezano za sportski segment i obzirom na situaciju u kojoj smo) nije postavila ciljeve pred trenera i ekipu pod izgovorom “Bolji je kad nije pod pritiskom”, koja spiska lovu na spomenute igrace radi hajca i moli Boga da izborimo plasman u Europu inace nas nigdje nema.
Da se dotaknem i skupstine za koju sam govorio da je sacinjena od jako dobrih ljudi. Nazalost, vremenom su se stranacki interesi postavili ispred kluba, vrh skupstine je svakako onaj od ranije i nije bilo nista ni za ocekivati od njih, jedino sto su uradili je da su svaki pokusaj da se nesto uradi izblokirali a na svaki savjet ostajali gluhi. Medjutim, hajde to je neko moje vidjenje, ali ono sto je cinjenica je da se usvojio cetverogodisnji plan koji se ne implementira pod izgovorom “ne mozemo, moramo se prilagodjavati trenutnoj situaciji”. Omladinski pogon je opet zaboravljen i zapostavljen, a tome u prilog ide i jedna izjava iz samog vrha skupstine “Nasa sansa za zaradu su navijaci, investitor ili plasman u Europu”. Gdje je tu gospodo OP, i kada cete shvatiti da je to nas jedini adut, a izgubili smo vec godinu ipo za razvoj i prodaju igraca.
Nekako, mozda i iz najboljih namjera, su se svi pogubili i ne zna se ko pije ko placa. Iz administracije kluba su otisli ljudi koji su puno radili i imali rezultate, a u klubu su nam i dalje stranacki paraziti koji lihvare klub zarad licnih interesa.
Najzalosnije je to sto su navijace toliko iscijedili, potrosili su sve kredite, sva ona bezrezervna podrska nije mogla trajati 10 godina cemu su se oni nadali i sve donacije i novcane pomoci nisu mogle trajati vjecno. A i sve to je klub dobio najvise zahvaljujuci Manijacima. Ukoliko se ubrzo ne dese radikalne promjene pocevsi od terena pa dalje, bojim se da nam se jako crno pise. Zahvaljujuci ovom strasnom napadackom dvojcu, atmosfera u svlacionici je uzasno narusena, a zahvaljuci trenerskom magu ista je narusena i medju navijacima.
Doveli smo beka od 27 godina a izgubili Malica od 22 godine. Ako to radis onda taj igrac mora biti za dvije klase bolji od mladog igraca, a da ne zaboravimo u kakvoj je situaciji Malic dosao i ostao u klubu.
Doveli smo Krpica i Hodzica radi hajca. Halo, mi radi hajca dovodimo dva igraca koji su za staro gvozdze a Krizevac trune i Jaganjac ode a da nije osjetio teren kako treba.
Na klupi nam trener o kojem ne treba trositi rijeci, ali nije on kriv sto je jos uvijek tu. Ono sto je meni najgore je da uprava kluba (samo da odma naglasim, uprava koja radi dosta dobre stvari nevezano za sportski segment i obzirom na situaciju u kojoj smo) nije postavila ciljeve pred trenera i ekipu pod izgovorom “Bolji je kad nije pod pritiskom”, koja spiska lovu na spomenute igrace radi hajca i moli Boga da izborimo plasman u Europu inace nas nigdje nema.
Da se dotaknem i skupstine za koju sam govorio da je sacinjena od jako dobrih ljudi. Nazalost, vremenom su se stranacki interesi postavili ispred kluba, vrh skupstine je svakako onaj od ranije i nije bilo nista ni za ocekivati od njih, jedino sto su uradili je da su svaki pokusaj da se nesto uradi izblokirali a na svaki savjet ostajali gluhi. Medjutim, hajde to je neko moje vidjenje, ali ono sto je cinjenica je da se usvojio cetverogodisnji plan koji se ne implementira pod izgovorom “ne mozemo, moramo se prilagodjavati trenutnoj situaciji”. Omladinski pogon je opet zaboravljen i zapostavljen, a tome u prilog ide i jedna izjava iz samog vrha skupstine “Nasa sansa za zaradu su navijaci, investitor ili plasman u Europu”. Gdje je tu gospodo OP, i kada cete shvatiti da je to nas jedini adut, a izgubili smo vec godinu ipo za razvoj i prodaju igraca.
Nekako, mozda i iz najboljih namjera, su se svi pogubili i ne zna se ko pije ko placa. Iz administracije kluba su otisli ljudi koji su puno radili i imali rezultate, a u klubu su nam i dalje stranacki paraziti koji lihvare klub zarad licnih interesa.
Najzalosnije je to sto su navijace toliko iscijedili, potrosili su sve kredite, sva ona bezrezervna podrska nije mogla trajati 10 godina cemu su se oni nadali i sve donacije i novcane pomoci nisu mogle trajati vjecno. A i sve to je klub dobio najvise zahvaljujuci Manijacima. Ukoliko se ubrzo ne dese radikalne promjene pocevsi od terena pa dalje, bojim se da nam se jako crno pise. Zahvaljujuci ovom strasnom napadackom dvojcu, atmosfera u svlacionici je uzasno narusena, a zahvaljuci trenerskom magu ista je narusena i medju navijacima.
-
- Kontakt:
Pisete gluposti
-
- Kontakt:
Baš tako, uvijek se nekome okači zvono bez razloga, kad se samo sjetim kako su Bekrića pljuvali fuj.Hansestadt je napisao/la: ↑09 mar 2023, 15:38Isti navijaci koji sad velicaju Bekrica, su ga prije nekoliko godina zvali "Rumeni" i rugali mu se. I tako nastane taj negativan spiral, uz to se nesto i pridoda zbog nekih drugi interesa, pa obican navijac i pomisli nesto lose o njemu, a ispade da se radi o sasvim korektnoj osobi, jos ima i neko znanje za BiH uslove. Tako se uvjek neka zrtva nadje pa mu se ljudi popnu na ledja i jasu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.