Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Bezveze pristup, ne čudi što gubimo
Ne lezi mi ovaj Turner nikako iskreno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Mora se priznat da i Kiwior ne zna je li poso ili doso. Covjek konstantno pokriva prazan teren.
Ubacit ovdje Parteya, ESRa i Gabriela, dok nas nisu natrpali ljudi.
Ubacit ovdje Parteya, ESRa i Gabriela, dok nas nisu natrpali ljudi.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 09 mar 2023, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa gadjaj odmah Martinelli čemu potez viška yebo ga ti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ubise nas ljudi 
Saliba zna cesto petljati s loptom, ko da je neki vrsni tehnicar u pitanju
Auu srece....

Saliba zna cesto petljati s loptom, ko da je neki vrsni tehnicar u pitanju
Auu srece....
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako cemo ovako igrati bolje da ispadno odma jer sa ovom igrom necemo osvojiti
Yebote Saka i kad ima stinker od tekme uradi nesto sto dovede do gola
A yebo majku pa ovi se samo zale
Meni je nejasno malo kako Nelson bolje ne koristi svoje fizikalije, haos brz na nogama i imao je dobrih 15 20 minuta u prvom, ali nakon toga nidje veze

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobit ćemo ih na Emiratima lagano, nema sikirancije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma na Emiratima su ovi zicer ,oni su inace prava domacinska ekipa i igralo im je smo neka pobjeda od dva razlike protuv nas da se nadaju prolazu,oni na strani tesko pobjedjuju ekipe iz donjeg djela tabele u Portugalskoj ligi,popit ce tri komada najmanje na Emiratima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Saka u devedesetoj jedva hoda, žao mi je momka, baš smo ga potrošili. Samo se nadam da neće ostati bez snage u ključnim utakmicama u ligi, kad nam najviše bude trebao. Obzirom na mix postavu, rezultat solidan, taman da se odradi posao u uzvratu. Najgore je što ćemo morati opet potrošiti sve prvotimce.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
I Withe je disao na skrge ,jedva je hodao,bas imam brigu za vikend protiv Fulhama,Martineli nikako u spicu jednostavno nije to tobega_afc je napisao/la: ↑09 mar 2023, 21:12Saka u devedesetoj jedva hoda, žao mi je momka, baš smo ga potrošili. Samo se nadam da neće ostati bez snage u ključnim utakmicama u ligi, kad nam najviše bude trebao. Obzirom na mix postavu, rezultat solidan, taman da se odradi posao u uzvratu. Najgore je što ćemo morati opet potrošiti sve prvotimce.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne treba sudit Martinelliju nakon jedne utakmice, gdje je iza sebe relativno bezidejan vezni red, te prije svega vezni red koji ga ne moze pratit tempom. Sa Trossardom i normalnom ekipom pozadi je bio odlican i zabio par vaznih golova u zadnjim tekmama. Konstantno se rotirao na CF. Onaj solo prodor mogu uradit 2-3 igraca trenutno na svijetu. Mada treba bit iskren i reci, da on protiv ekipa sa duboko postavljenom odbranom tesko da i moze nesto vise. Jedino kontre ili brze polukontre, a to je sa Xhakom i Jorginhom malo teze.
Saka je trebao bit prioritet za odmorit u ovoj tekmi. Covjeka prebijaju iz kola u kolo i samo cekam njegovu povredu u zadnjih 5-6 utakmica. Bilo bi neozbiljno izvest najbolji sastav u uzvratu, a ovdje si kalkulirao. Kiwior me iskreno razocarao. Koliko su mu hvalili fizicke predispozicije i brzinu nakon testova, mislio sam da ce bit poljska verzija Salibe, a on odigrao tekmu na nivou Mustafija. Mada je neozbiljno i od Artete poslat novajliju u prvih 11 na noz ekipi, koja uzima 90% utakmica kuci.
Saka je trebao bit prioritet za odmorit u ovoj tekmi. Covjeka prebijaju iz kola u kolo i samo cekam njegovu povredu u zadnjih 5-6 utakmica. Bilo bi neozbiljno izvest najbolji sastav u uzvratu, a ovdje si kalkulirao. Kiwior me iskreno razocarao. Koliko su mu hvalili fizicke predispozicije i brzinu nakon testova, mislio sam da ce bit poljska verzija Salibe, a on odigrao tekmu na nivou Mustafija. Mada je neozbiljno i od Artete poslat novajliju u prvih 11 na noz ekipi, koja uzima 90% utakmica kuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.