English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Re: English Premier League
Di Tuchelo time
Zasluzio je da leti. Ispao je od ekipe koja bi se borila za opstanak u nba.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kao da je to nesto novo za Contea
Antonio Conte has now failed to win a UCL knockout game for over a decade. His last win was against Celtic on 6th March 2013. During this decade he has managed Juventus, Chelsea, Inter Milan and Spurs.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što bi ti rekao, mislim da bi se utakmica trebala ponoviti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zavisi od kluba do kluba
Npr da je pao igrač Barce bio bi penal i crveni bez gledanja VARa
United i Real bi nakon pregleda VARa dobili penal
Igrač Arsenala bi dobio žuti za simuliranje
Npr da je pao igrač Barce bio bi penal i crveni bez gledanja VARa
United i Real bi nakon pregleda VARa dobili penal
Igrač Arsenala bi dobio žuti za simuliranje
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Spurs make shortlist to replace Antonio Conte – with Luis Enrique a lead contender
Zamisli Hojbjerga, Diera i Skippa kako igraju tiki taku
Totas treba prodati Kanea i Sona, dovesti novog trenera koji igra atraktivan nogomet i te pare uloziti u rekonstrukciju ekipe mladim igračima
Opet im je max da budu ovaj nivo sto su sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo bi bar neke nade
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Treba iskoristiti dok još mogu igrat kad ih već imaš jer Tottenham ne može kupit igrača koji je već WC nivo. Može samo razvit nekog igrača do tog nivoa.
Zadnja recenica.
Nisam znao da je Carra ovakav troll.
Son odavno nije WC nivo svakako.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Zadnji put bio 2015.
- wadethegreat
- Kontakt:
Osimhen ili Kane
Koja je bolja opcija za Chelsea i United.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kane. Samo što nema šanse da će on u Chelsea. Tottenham i Chelsea nikad ne posluju međusobno.
Cini mi se da ga Levy ne bi dao Unitedu ni za 200mil.wadethegreat je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:20Osimhen ili Kane![]()
Ja bih se malo kockao i uzeo Osimhena naspram dokazanog luzera.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jos Modrica nisam prezalio
Luka Modric has revealed that Tottenham blocked his move to Chelsea in 2011 after he was invited for talks on Roman Abramovich's superyacht. The Blues came knocking for the Croatia international at the end of the 2010/11 campaign, when he was named as Spurs' player of the season.
@harden ma ne bih se zalio koji god iskreno.
Osimhen je veliki fan Didiera.
Mladji je i cini se da ima fizikalije za Englesku.
Luka Modric has revealed that Tottenham blocked his move to Chelsea in 2011 after he was invited for talks on Roman Abramovich's superyacht. The Blues came knocking for the Croatia international at the end of the 2010/11 campaign, when he was named as Spurs' player of the season.
Lillard sindrom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uf, koliko je Luka imao sreće ovdje...wadethegreat je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:28Jos Modrica nisam prezalio![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.