Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ReX
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la ReX » 08 mar 2023, 23:54

jasmin10 je napisao/la:
08 mar 2023, 23:50
Ne razumijem šta je Ahmedhodzic razmišljao kada je pristao da igra za ovaj cirkus.
Mada me ne bi čudilo da i on prestane da se odaziva kada napravi neki jak transfer.
Jer mu je oduvijek bio san da igra pod zastavom reprezencije BiH. Kao i Dennisu, Amaru, Jusufu, Miralemu, itd. Jbg, kod nekih ljudi nema kalkulacija kakva god situacija bila. Ipak igras za svoju zemlju.

Ali opet, stvarno ne mogu da krivim ni pojedine igrace koji nisu spremni da pristanu na ovakav cirkus.
@igrajlopte 🐦

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 08 mar 2023, 23:55

zgembo89 je napisao/la:
08 mar 2023, 23:33
Ima istine u svemu sto ste napisali medjutim moramo priznati jednu stvar mi Bosanci Bosnjaci ili muslimani smo lakomni na pare moc ili zene lakopotkupljivi i to traje vec decenijama unazad jos od vremena Osmanlija i zato uvijek u nasim generacijama nadju se izdajice koje izdaju opsti interes radi licnog i to se desava u svim segmentima od politike zdravstva skolstva sudstva sporta uvijek se nadje jedan takav Bosnjak koji ce potpisat pustit zazmirit dignut ruku i kad se digne halabuka on konta brzo ce se smirit zaboravit samo nek ne puca i to je to nazalost..
I Zmaja od Bosne su izdali njegovi Bosnjaci ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 mar 2023, 23:56

NazorUso je napisao/la:
08 mar 2023, 23:48
slika

Povedi nas macaneeee grrrrrrr
Tobe jarabi. Pa jbt Tito, kakav lik.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :oops:
@igrajlopte 🐦

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 mar 2023, 00:17

ReX je napisao/la:
08 mar 2023, 23:54
jasmin10 je napisao/la:
08 mar 2023, 23:50
Ne razumijem šta je Ahmedhodzic razmišljao kada je pristao da igra za ovaj cirkus.
Mada me ne bi čudilo da i on prestane da se odaziva kada napravi neki jak transfer.
Jer mu je oduvijek bio san da igra pod zastavom reprezencije BiH. Kao i Dennisu, Amaru, Jusufu, Miralemu, itd. Jbg, kod nekih ljudi nema kalkulacija kakva god situacija bila. Ipak igras za svoju zemlju.

Ali opet, stvarno ne mogu da krivim ni pojedine igrace koji nisu spremni da pristanu na ovakav cirkus.
Ko će pristati da igra za ovaj cirkus ? Neko kome će repka pomoći da napravi transfer. Anelu svakako ne treba i čisto sumnjam da će u budućnosti biti redovan na okupljanjima.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 mar 2023, 00:33

Nevjerovatno je da je toliko neinteligentan selektor ispao kada je sastavio spisak preko broja (25 umjesto 23) i da ne nađe mjesta na tom proširenom spisku za Hamulića koji igra u ligama 5, tačnije Ligue1, sve cesce dobija priliku za igru, mlad, veliki potencijal, imao odličnu jesen u poljskoj ligi, uz Dzeku i Demirovića već sada naš najbolji napadač...
Kao što neko rece, isao si na noge Huseinbasicu koji te odbio, a ovamo igraca koji je bar istih kvaliteta, igra u jednako kvalitetnom timu, zeli da igra za reprezentaciju, obecali ste mu...i izlevatis ga.
Hajd da ti nisi pozvao ni Bilbiju ni Mesanovica, mozda bi se dalo donekle razumjeti njegovo nepozivanje jer si se oslonio na četvericu koji su dali doprinos do sada ili igraju na nekom nivou (Dzeko, Demirović, Kodro, Prevljak)...ali ti pozoves ovu dvojicu i tako se popi.sas Hamulicu u facu koji je od obojice zajedno bolji s jednom nogom i igra na vecem nivou.

Ako si pozvao vec preko 23, tj.25, pa pozovi i 26. Hamulica, 27. Barisica, pa i Zolotica...nece kamp u Zenici propasti zbog par igraca vise a stavit ces im do znanja da racunas na njih...A JA SAM UBIJEDJEN DA BI NEKI OD NJIH NAJOZBILJNIJE KONKURISALI BAR S KLUPE DA UDJU...kao onda HADŽIAHMETOVIC kad nije uopce bio na spisku, pa naknadno dobije poziv i gle cuda odmah u prvih 11 upadne i nezamjenjiv postane.
Pozvati Tahirovica a ne pozvati Hamulica je van svake pameti!!! Poenta je da je morao obojicu pozvati, a prije ovog drugog nego prvog.

Laži i neznanje selektora:
- Jasmin Mešanović – na pitanje zašto ga je pozvao odgovara da se vodio spiskovima Bajevića i Peteva (LAŽ), a dotični ga nisu ni pozivali, pogotovo ne za ovako bitne utakmice. Spominje kako je krilni igrač što nema veze s istinom. On je krilni igrač isto koliko i Demirović, Kodro...a Hamulić je recimo do prije 6 mjeseci igrao lijevo krilo ali bukvalno.
Kazuje kako za tu bocnu poziciju nije našao bolje rješenje a svi znamo da su Menalo, Hotić klasicna krila.
NAJINTERESANTNIJI dio u vezi s Mesanovićem je sljedeci: „Znam da je on i goalgetter ali ja ga planiram na krilnoj poziciji...ja sam se RASPITAO i igra na krilnoj u Kisvardi...“
Hej, on se raspitao. Kao što sam rekao prije 2 dana kada se pojavila vijest da je Mesanovic dobio poziv – Faruk nema pojma ko je Mesanovic i nije ga niti pola minute pogledao u Kisvardi. Bruka i sramota!!!

- Barišić – na pitanje o njemu selektor odgovara: „On je bio u Osijeku, jel tako?! Ovdje treba iskustva. Gledajuci visinu i protivnika, Milicevic igra standardno u LIGI NACIJA u odnosu na ovog momka.“ – LAŽ jer su obojica standardni u svojim timovima i plus je Barišić visociji za 1cm (193).
- Odgovor na pitanje u vezi s Hamulićem

Pozitivna strana kod Faruka:
- Odgovor u vezi s Huseinbasicem. Svaka cast za to. I to je to sto se tice pozitivne price s presice.
Nadati se da ce vec u junu tu biti Hamulic i Jasic...najmanje.
Na trenutke pozelim da se Mesanovic, Sanicanin ili neko drugi blaze povrijedi i propusi taman utakmice reprezentacije a potom ozdravi za klupske obaveze...a kako bi doticni naknadno pozvao Hamulica, Barisica i sl.
Ali ne treba nikome zlo zeljeti.

Sretno Faruce, ne zbog tebe nego zbog reprezentacije i nas navijaca. Pamet u glavu.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 09 mar 2023, 01:05

hurem je napisao/la:
09 mar 2023, 00:33
Laži i neznanje selektora:
- Jasmin Mešanović – na pitanje zašto ga je pozvao odgovara da se vodio spiskovima Bajevića i Peteva (LAŽ), a dotični ga nisu ni pozivali, pogotovo ne za ovako bitne utakmice. Spominje kako je krilni igrač što nema veze s istinom. On je krilni igrač isto koliko i Demirović, Kodro...a Hamulić je recimo do prije 6 mjeseci igrao lijevo krilo ali bukvalno.
Kazuje kako za tu bocnu poziciju nije našao bolje rješenje a svi znamo da su Menalo, Hotić klasicna krila.
NAJINTERESANTNIJI dio u vezi s Mesanovićem je sljedeci: „Znam da je on i goalgetter ali ja ga planiram na krilnoj poziciji...ja sam se RASPITAO i igra na krilnoj u Kisvardi...“
Hej, on se raspitao. Kao što sam rekao prije 2 dana kada se pojavila vijest da je Mesanovic dobio poziv – Faruk nema pojma ko je Mesanovic i nije ga niti pola minute pogledao u Kisvardi. Bruka i sramota!!!
Hureme, samo umno poremećena osoba ne vidi šta se krije iza poziva ovoj klocini Mešanoviću (ništa lično protiv njega nemam naravno), ja kao fan FKS sam imao priliku da ga nažalost gledam kako igra, ta klocina šta se isfulala za kratko vrijeme provedeno na Koševu je za priču, tek koliko je spor... Zamisli kad ti se neko čini sporim u PLBiH, kakav je onda na nekom jačem nivou? :lol: Helem, svakako neće minute dobit.

To je Husarino maslo koji je uspio da ubaci svoja 2 igrača u reprezentaciju, a ovaj i po stare dane zinuo na dunjaluk. (uzeo koju tisuću kapare) :lol:

Stokan ne zna u kojim klubovima mu igrači igraju, vjerovatno bismo nas ovdje 5-10 standardnih forumaša na ovom pdf-u sastavili duplo bolji spisak, još par vas koji imate možda iskustva igranja FM-a bi barem isto (ako ne bolje) vodili repku nego ova spodoba.

Šta će on objašnjavat Džeki, Kolašincu, Kruniću i Ahmedhodžiću? Skontaj koja im formacija najbolje odgovara (3-5-2), analiziraj 5 zadnjih mečeva Islanda i Slovačke, priloži analizu Džeki, Koletu, Kruniću i gotova stvar, ljudi će za 15min svima objasnit šta da rade. Šta će čovjek koji je i dalje u 80tim unaprijedit...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 09 mar 2023, 02:38

ja konja... Vazniji mu Bilbija od Hamulica
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 mar 2023, 07:02

Da Bog da sraćku dobio od te kafe što je piješ sad, govedo jedno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 mar 2023, 07:17

Faruce, da li si uputio poziv i izvinjenje Saidu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 09 mar 2023, 09:23

I onda ljudi pljuju po Vahi sto nece da preuzme repku.Pa ko normalan bi dosao u reprezentaciju da mi ovaj mentol dodje i kaze „evo imam klijenta, ne moze nigdje igrati, daj ga u repku da napravi jos neki transfer, da ja zaradim“…Al nasi mediji su najjaci, niko nista da napise u vezi tog menadzera, sute i oni.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 mar 2023, 10:40

"Znam da je on (Mesanovic) i goalgetter ali ja ga planiram na krilnoj poziciji...ja sam se RASPITAO i igra na krilnoj u Kisvardi...“, rekao je selektorcina Hadzibegic.
"Bio je na spiskovima Bajevica i Peteva..."

LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ.....LAŽ...
LAŽI LAŽI Dobrice.
Dobrica Ćosić ti zavidi.

Bitno je da si se ti RASPITAO i pogledao ga čak 0 minuta. Svaka cast.

Prfrzrm: Milicevic je visociji i igra redovno za razliku od ovog momka (Barisica)...
LAŽ, obojica igraju standardno u svojim klubovima i Barisic je visociji za 1cm (193>192).
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 09 mar 2023, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2023, 10:47

Suska se da ce i Piric biti prvi golman repke.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 mar 2023, 10:52

Ovo pašče šta god izusti slaže. Šta kaže, kućni prijatelj keru?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 09 mar 2023, 11:02

U odnosu na ovog lafinaša, Safet kojeg isto nisam simpatisao, za razliku od ovog je imao bolji karakter!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 mar 2023, 11:08

Goalgetter je napisao/la:
09 mar 2023, 10:47
I ja sam cuo isto. Stvarno nema obraza.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 09 mar 2023, 11:11

Goalgetter je napisao/la:
09 mar 2023, 10:47
Nije neki skandal s obzirom u kakvoj je formi, zasluzuje realno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 mar 2023, 11:14

emir79 je napisao/la:
08 mar 2023, 20:43
Faruk je bio i ostao pi.čketina. Sad bi imao o njemu toliko da pišem , ma eseje. On je najveći krivac što i Ibrahimović nije zaigrao za BiH. I dan danas imam njegov intervju, video zapis iz prvog mandata mu kad je bila riječ o Zlatanu. Yebo mu Husarić dupe.
Au Emire, znači baš je gadno, čim ga ti kao pitar tako rafalas.
Ne sjecam se tog intervjua, ali znam da je na Hasanu ostrio ki.tu.
Sada ocekujem slicno ponasanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 mar 2023, 13:16

Realno je ocekivat da bude Piric prvi golman. Od svih je u najboljoj formi trenutno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 09 mar 2023, 13:27

DamirT je napisao/la:
09 mar 2023, 13:16
Realno je ocekivat da bude Piric prvi golman. Od svih je u najboljoj formi trenutno
Nije ni Vasilj daleko. St. Pauli gazi sve pred sobom u proljetnom dijelu 2. Bundeslige.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 09 mar 2023, 15:06

Hoce li se Sehic sad oprostiti ako ne bude prvi golman :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], Micron, Rimes87, stokastoka23 i 15 gostiju.