FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 13:07

napoleon72 je napisao/la:
09 mar 2023, 13:01
Shvatite da je Dal projekat kluba, da je cilj za ovu sezonu da se on proda da Mirvic vrati makar dio ulozenog odmah, i bice vam lakse. Ko fol slucajno doveden Mirza (neko drugi bi daaavno uklonio Dala), ko fol slucajno pocinje apsolutno svaku utakmicu, iako evo imas dva u21 igraca... Nece Mirza da ga klupira jer im nije interes uspjeh Sarajeva nego iskljucivo prodaja malog. Sta da ga stavi na klupu tri utakmice a u te tri utakmice mi uzmemo 7 ili 9 bodova i pokaze se da smo tako 100 put bolji? Pod kojim izgovorom bi ga vratili u ekipu? Lakse ovako, gurat ga i zalit se na vjetar. Zar vam poslije one situacije sa Ikicem nista nije jasno?? Klub je talac porodice Varesanovic a svime diriguje glupi investitor koji ce za sitni sicar napravit mnogo vecu stetu nego korist.
valjda igraca proda kolektiv koji je dobar. Ni mladost doboj kakanj ne vidi nista interesantno u njemu. Jedino ako nam je vracanje ulozenog vreca select lopti onda se Mirva izvadio..

Budala koja je obmanuta i prevarena. Dobar tim promovise i onog manje kvalitetnog igraca, i on izgleda dobro. Ne mogu da vjerujem da trosim prste i tastaturu pored tih sillnih uefa strucnjaka u nasem klubu. Nevjerovatno da neko jos vjeruje da nam je to jedini nacin povrata sredstava. Ovo je sve samo ne bi li se ova bosnjacka sirotinja prodala.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 09 mar 2023, 13:16

Pa od 25 igrača na rosteru samo se o Dalu priča. J*bo vas više on! Preimenujte temu u Dal umjesto FK Sarajevo.
Devet mjeseci prave usrani teren, seljakamo se po Bosni iz vikenda u vikend i ne nazire se kraj agonije, *ebe nas ko stigne već godinu dana i nikome ništa. Al' samo Dal i priča o njemu.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2023, 13:16

Baca nas Mirvic u bandak samo tako. Toliko nebuloznih a s druge strane ujedno svrsishodnih odluka da je to nepojmljivo za ljudski um.

Definicija paradoksalnih nonsensa i intriga= Ismir Mirvic
Yeeah
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 13:25

kenoHZ je napisao/la:
09 mar 2023, 13:16
Pa od 25 igrača na rosteru samo se o Dalu priča. J*bo vas više on! Preimenujte temu u Dal umjesto FK Sarajevo.
Devet mjeseci prave usrani teren, seljakamo se po Bosni iz vikenda u vikend i ne nazire se kraj agonije, *ebe nas ko stigne već godinu dana i nikome ništa. Al' samo Dal i priča o njemu.
Neka Dal zasjedne na klupu i vjeruj mi da se nece pricati o Dalu. Ja cu najsretniji biti na svijetu da Dala otjeramo kao oni Kloca anamo pa nas sutra sve popisa i zaigra za manchester city. Dal nije samo igrac u formaciji pa eto mi na njega pik uzeli. Vec osoba koja je projektovana da bude nosioc igre. Direktno utice na igru! Dobio je slobodu kao Messi u barceloni nicim zasluzenu. I na kraju vjerovatno nije sjaho dok ne obuce 10ku pa majstore sad budi ta 10ka.

Trebas da razigravas, trebas da se spustas da odigras nesto s vrancicem, baltom, nebitno.. cak i bekovima. Non stop da trcis ali ne da zujis vec da se nudis, da svojom kretnjom oslobodis prostor svom igracu, pa makar dosao do stopera..ne mogu vise trositit tastaturu na ovu brigadu - nije im jasno sta je Dal kriv?! pa i nece vam biti jasno sve dok ne bude prekasno.

Ja vise slova cijenjenog necu potrositi na tog nafuranog antitalenta.
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 13:28

slika

Sta Dal radi trenutno u formaciji.

slika

A sta treba da radi.
- 1 9 4 6 -

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 09 mar 2023, 13:57

Sa ovim ucinkom i igrama u kojim on na utakmici nema tacan pas ni dribling , niti jednu oduzetu loptu , sut bez ikakvog ucinka oni njega nece moci prodati Famosu iz Hrasnice .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 14:05

Ma uvalit ce ga preko neke menadzerske sheme. Kakav god bio, u CVu ima Liverpul, Dinamo i Sarajevo. Uvalit ce ga za 200-300k kao macku u vreci nekom, pare podijelit i vozdra. Dobar menadzer moze zlata vrijedit, Bojan Letic i Adi Mehremic imaju odlicne karijere a ovdje bili mrtve kharine.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 14:10

09 mar 2023, 14:05
Ma uvalit ce ga preko neke menadzerske sheme. Kakav god bio, u CVu ima Liverpul, Dinamo i Sarajevo. Uvalit ce ga za 200-300k kao macku u vreci nekom, pare podijelit i vozdra. Dobar menadzer moze zlata vrijedit, Bojan Letic i Adi Mehremic imaju odlicne karijere a ovdje bili mrtve kharine.
a kad bi obrnutom logikom isli, ne bi bio nosioc igre ni u prvom planu. Ekipa bi, uvjeren sam dosta konkretnije i bolje izgledala. Umjesto jedne pravili bi 4-5 sansi. U takvoj konstalaciji gdje ce se nesto iskreirati siguran sam da bi i Dal dao 3-4 gola mozda podijelio i 3-4 ass. Vece bi nam sanse bile i za evropu. I onda ga prodas za 500E plus pare od evrope itd itd... ali dzaba ne vide ljudi sumu od drveta. Rekoh da necu pisati vise za doticnog i ovim zavrsavam da ne placu osjetljivi i uvrijedjeni pojedinci.
- 1 9 4 6 -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 mar 2023, 14:19

nokee je napisao/la:
09 mar 2023, 08:33

Ti da si posten isto tako bi napomenuo da je prvo poluvrijeme Famos i mogao da nesta istrci, isprati. Drugo poluvrijeme smo ih uzeli na cistu snagu i fiziku. Al jok! A Famos je relevantan inace pravo.
Kako vidite samo jednostrano to je nevjerovatno. Ebes Dal-a nebitan je frajer, sve stoji za njega sto ga raja nece u prvih 11,i sam se slazem. Ali brate furati Avrama ko da je Di Maria je postalo bas degutantno. Par cinjenica:
1. Avram nije uvezao 3 utakmice da je zdrav,
2. Avram nema nikakvog posebnog ucinka od kad je kod nas,
3. Nije presudio nikakvu utakmicu u nasu korist (bila je jedna protiv posusja 3 asista, al tu je i Dal briljirao)
4. Avram prima enormno visoku platu, volio bi da se sracuna po utakmici koliko nas on kosta (hajd tacno ima ih i sa vecim platama al bar igraju)
5. Da je domaci igrac pa da ga cekas toliko, ok.

Jel igracina, jeste. Jel kod nas promasaj ovo godinu koliko je kod nas, jeste!
Ponavljam, treba dobiti sansu do ljeta da vidimo od cega je i je li moze on nastaviti igrati bez povreda. Znamo da ima znanja i da je najbolja opcija na 10 ali na njemu je da to opravda. Do sada to NIJE uradio i tu moja prica zavrsava oko njega. :salut:
Pa nisu bili umorni u 55. Min. Možda u 75. Tako da ti ta teorija pada u vodu. Nisu se šanse redale iz umora već od sjajnih lopti avrama, samo pogledaj... i taman kad je došao u formu, kada leti po terenu, zavičaju na tribine, pa na klupu, zbog igrača koji ne da je prosjek nego negativno utječe na sliku ekipe na terenu.
I opet, nije utakmice koje je usao, čovjek je pokazao znanje i mogućnosti, prvi put usao nezagrijan jer se dal ozlijedio.

Čovjek je imao problema sa ozljedom, nije on kriv što su ga vratili prije nego je trebalo. Sad je ok, može igrati ali ne igra jer smo slika i prilika ove države u kojoj je nepotizam ogledalo društva a duša nam je filozofirati svima.

Na kraju, šta je to dal uradio pa.da igra svaku od 1. Min pa dok ne postane toliko loš da iz frustracije počne praviti sranja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 14:30

kad ti ode jedan amortizer i ne mijenjas ga i drugi ce vrlo brzo da ode. Jer je sav pritisak na njemu u datom momentu. Tako i za sve ostale dijelove koji zavise jedan od drugog. Postoji neka uzrocno-posljedicna veza.

Koristimo kapacitet Sarajeva trenutno kao covjek ljudski mozak. od 100% nekih 10-13% jel.. to mi ne ide u glavu samo

Ne morate ostaviti temu, nego nadjite nacin da pobijete te mitove cinjenicama.
- 1 9 4 6 -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 14:51

Fascinantno mi je da su Renan i Kyeremeh proglaseni od starta pojacanjima iako dolaze iz ocajne lige i imaju jednu dobru sezonu u zivotu, i NIKO ih s ove teme nije gledao nego na youtube klipovima. Al ne do Bog sta reci protiv njih, crnac i Brazilac, to su za ovu ligu automatski top igracine, daj publici da vidi Brazilca, k'o da dolazi svemirac.
S druge strane, vec se pljuje Mario kojeg smo manje vise SVI gledali, sto u reprezentaciji, sto u Bundesligi, Premier ligi ili Championshipu. Da li pojedini ocekuju od Vrancica da zabija golove s 30 metara u svakoj utakmici, ja ne znam, al fkt niste normalni. Cuj Mario "tu i tamo", nakon 200njak minuta pod vodstvom ove ublehe. Svasta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 14:56

09 mar 2023, 14:51
Fascinantno mi je da su Renan i Kyeremeh proglaseni od starta pojacanjima iako dolaze iz ocajne lige i imaju jednu dobru sezonu u zivotu, i NIKO ih s ove teme nije gledao nego na youtube klipovima. Al ne do Bog sta reci protiv njih, crnac i Brazilac, to su za ovu ligu automatski top igracine, daj publici da vidi Brazilca, k'o da dolazi svemirac.
S druge strane, vec se pljuje Mario kojeg smo manje vise SVI gledali, sto u reprezentaciji, sto u Bundesligi, Premier ligi ili Championshipu. Da li pojedini ocekuju od Vrancica da zabija golove s 30 metara u svakoj utakmici, ja ne znam, al fkt niste normalni. Cuj Mario "tu i tamo", nakon 200njak minuta pod vodstvom ove ublehe. Svasta.
a dobro, imali su dobre sezone obojica i u evropi. A drugo jos je rano za bilo koga dati sud od novopridoslica.

Ovo je pravljenje vjestacke hajke ka Vranicu. Dovoljno je da se za ovo misljenje uhvate jos 4-5 osoba i lagano postaje uobicajeno misljenje. Botine rade po nalogu na svim frontovima

Vidjeli kakav je Vrancic a znaju da je tu sad za sad 6 mjeseci pa da to raz*ebemo kako mi znamo i otjeramo covjeka. Ne dati se pitariiI!
- 1 9 4 6 -

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 09 mar 2023, 14:56

Kad hrasnicki prevarant planira pakovat kofere

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 14:58

Ti si druze negdje procitao taj pojam "dizelas", svidio ti se i sad silujes i gdje treba i gdje ne treba. Isto ovi SDA botovi kad procitaju novi pojam kod Mulahuse pa drustvene mreze preplave ti pojmovi. Sta ti znaci da je neko "dizelas"? Svaki igrac koji zna lopte i diktira tempo sa sredine terena je "dizelas"? Kako je "dizelas" Vrancic koji je godinama uspjesno igrao u fizicki najzahtjevnijoj ligi na svijetu koja ne trpi spor fudbal? Jesu li dizelasi bili Xavi i Scholes, Xabi Alonso, Fabregas, Iniesta, De Bruyne...? Kako oni mogu igrat na najvecem svjetskom nivou a nama u ovoj jadnoj ligi ne moze jedan Mario Vrancic jer je "dizelas"?
GRMI SA SJEVERA!
1946

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 09 mar 2023, 15:32

Vas dvojica ko djeca u pubertetu. Imate privatne poruke pa se prepucavajte Allaha vam

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2023, 15:35

hibrid je napisao/la:
09 mar 2023, 15:32
Vas dvojica ko djeca u pubertetu. Imate privatne poruke pa se prepucavajte Allaha vam
Sve dok na ovoj temi orgijaju oni koji nisu navijaci Sarajeva, dobivat ce ovakve odgovore.
Imas opciju ignore.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2023, 15:38

Nije ovo samo vaša tema, malo je i naša.
Imate pp pa se tamo yebite.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2023, 15:44

ElCartel11 je napisao/la:
09 mar 2023, 15:38
Nije ovo samo vaša tema, malo je i naša.
Imate pp pa se tamo yebite.
Navijaca Sarajeva, slazem se.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2023, 15:46

Petrovic na centru ko biva nek’ pobjedi bolji,ili je dobio nalog da mi poglaba malog jer nije da nas i on nije hinjski u nekoliko navrata masakrirao.

Da izborimo euro i udjemo u grupu opet ostaje cinjenica da rezes granu na kojoj sjedis pa i tom svom vlastitom dijetetu osim ako nisi u suglasju sa vrhom uprave. Sto opet implicira da nisi iskren govoreci kako ti niko ne moze oduzeti ljubav koju osjecas prema FKS.
Nekako sam se potajno nadao nakon predstavljanja i te hajke da ce doci pameti i bas u tom smislu razmisljati i raditi racionalno na opste dobro kluba,svoje licno i tog dijeteta te se tako pokusati pribliziti svima nama opet za dobrobit svih tj.kluba.
Ovako sta bi to sad trebalo da znaci da ti de facto radis na rizik gubitka i posljedica koje ce opet najvise snositi klub ali i svi mi u toj lancanoj poveznici.
Ne znam,ne mozes biti pametan,ali kao sto sam rekao intrige i apsurdi su okovali klub i ova sezona ce biti upisana posebnim slovima kako god zavrsila.

Jedno je sugurno rasplet ce se desiti veoma brzo pitanje je samo s kojim posljedicama!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2023, 16:29

BordoBBoja je napisao/la:
09 mar 2023, 14:56
Kad hrasnicki prevarant planira pakovat kofere
Kad proda dionice.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonWhite1946 i 26 gostiju.