Grob te hebo i naslov kontam u najmanju ruku Mark Clattenburg se oglasio kad ono salem yebeni prolic hvali onu komediju od sudjenja juce
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sto savez glupi bira gdje cemo igrati, saltaju nas gdje stignu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:01Jel meni neko može objasnit zasto mi nismo sve vrijeme samo igrali upravo na MGM Areni? Zna se da je to odgovaralo i klubu i navijacima te bi umjesto na 5 razlicitih stadiona bili domaćini samo na Koševo i MGM Arena ove sezone?
Ova uprava treba da ide koliko je sutra jer su nesposobni da vode klub iz 5 lige Konga a kamoli najveceg kluba u drzavi. Mirvicu glup si ko k
Koji je ovo portal Allaha ti, gledaj pismenosti, "Fifin sudija".
Sportske sinanove hahahanapoleon72 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:21Koji je ovo portal Allaha ti, gledaj pismenosti, "Fifin sudija".![]()
![]()
![]()
Od koje Fifi, Fifi i cvijetnog drustva? Valjda FIFAin, yebem im uciteljicu
Osakatili ga mi i nestručnost našeg ljekarskog tima. Momak je prošle sezone u utakmici protiv Borca u Banjaluci doživio povredu igrajući pod injekcijama i na nagovor našeg ljekarskog tima u fazonu "neće biti problema".boki86 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:14avram ocigledno ima nekih problema, meni ne izgleda kao da bi izdrzao 90 minuta. odlican igrac, ali nazalost povrede ga osakatise. Dal je prica za sebe, momak ocigledno ne moze, psihicki je pao i treba ga staviti na klupu. Bojim se da on njega nema sta specijalno dugorocno. Sto ne probati sa mustaficem na 10ki, imam osjecaj da ga vazda zavale da igra defanzivnije
Nije nas medicinski tim, nego njegov zemljak Vasoski koji ga nije htio izmijeniti. A covjek uopste nije trebao igrati tu utakmicu.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:35Osakatili ga mi i nestručnost našeg ljekarskog tima. Momak je prošle sezone u utakmici protiv Borca u Banjaluci doživio povredu igrajući pod injekcijama i na nagovor našeg ljekarskog tima u fazonu "neće biti problema".boki86 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:14avram ocigledno ima nekih problema, meni ne izgleda kao da bi izdrzao 90 minuta. odlican igrac, ali nazalost povrede ga osakatise. Dal je prica za sebe, momak ocigledno ne moze, psihicki je pao i treba ga staviti na klupu. Bojim se da on njega nema sta specijalno dugorocno. Sto ne probati sa mustaficem na 10ki, imam osjecaj da ga vazda zavale da igra defanzivnije
Poslije te utakmice je imao dužu pauzu, i mislim da poslije toga nikako nije imao većih problema.
Nema potrebe da se izmišlja priča i da se traže opravdanja za igranje malog. Ne mislim na tebe nego općenito vidim da pojedini ovdje okreću priču na taj mlin, kako Avram ima staklene noge, hronične povrede, nespremnost itd. A ne da mu se šansa 2/3 tekme od početka da uveže pa da se pokaže njegova prava kvaliteta.
Sve i da je nespreman i da igra na jednoj nozi, za 10 minuta će uradit više nego Dal za cijelu polusezonu. U drugom kontaktu sa loptom jučer dao je pas i izbacio Ziljku između 3 njihova defanzivna igrača. To Dalara ni na fifi ne zna uradit.
Ali pojedinci će svakakvu glupost izvalit, tipa ovaj kloc antikloc, samo da se opravda Dalovo igranje.
PS. Pojma o fudbalu nema, ko god sve pozicije u timu posmatra kroz golove i asistencije. Ovdje se još samo nije pročitalo nešto na fazon: "yebes ovog golmana, koliko je on golova zabio otkako je kod nas" ?
A šta se sve ovdje pročita i vidi ne bi me iznenadilo da i to dočekam jedan dan.
Pa jeste i on jednim dijelom upravu si.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:38Nije nas medicinski tim, nego njegov zemljak Vasoski koji ga nije htio izmijeniti. A covjek uopste nije trebao igrati tu utakmicu.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:35Osakatili ga mi i nestručnost našeg ljekarskog tima. Momak je prošle sezone u utakmici protiv Borca u Banjaluci doživio povredu igrajući pod injekcijama i na nagovor našeg ljekarskog tima u fazonu "neće biti problema".boki86 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:14avram ocigledno ima nekih problema, meni ne izgleda kao da bi izdrzao 90 minuta. odlican igrac, ali nazalost povrede ga osakatise. Dal je prica za sebe, momak ocigledno ne moze, psihicki je pao i treba ga staviti na klupu. Bojim se da on njega nema sta specijalno dugorocno. Sto ne probati sa mustaficem na 10ki, imam osjecaj da ga vazda zavale da igra defanzivnije
Poslije te utakmice je imao dužu pauzu, i mislim da poslije toga nikako nije imao većih problema.
Nema potrebe da se izmišlja priča i da se traže opravdanja za igranje malog. Ne mislim na tebe nego općenito vidim da pojedini ovdje okreću priču na taj mlin, kako Avram ima staklene noge, hronične povrede, nespremnost itd. A ne da mu se šansa 2/3 tekme od početka da uveže pa da se pokaže njegova prava kvaliteta.
Sve i da je nespreman i da igra na jednoj nozi, za 10 minuta će uradit više nego Dal za cijelu polusezonu. U drugom kontaktu sa loptom jučer dao je pas i izbacio Ziljku između 3 njihova defanzivna igrača. To Dalara ni na fifi ne zna uradit.
Ali pojedinci će svakakvu glupost izvalit, tipa ovaj kloc antikloc, samo da se opravda Dalovo igranje.
PS. Pojma o fudbalu nema, ko god sve pozicije u timu posmatra kroz golove i asistencije. Ovdje se još samo nije pročitalo nešto na fazon: "yebes ovog golmana, koliko je on golova zabio otkako je kod nas" ?
A šta se sve ovdje pročita i vidi ne bi me iznenadilo da i to dočekam jedan dan.
Taman da duplu krunu uzme i dovede Bajern na Koševo neće imati podršku. Yebem mu oba sina.pitara je napisao/la: ↑09 mar 2023, 10:59Hahahahaha pitarluk, vidjeli ga svi u Ajaxu tada.
Evo sad nek uveže 2 3 dobre utakmice i zabije par golova i koju asistenciju, opet bi ga vidjeli u reprezentaciji. Da samo dobili Želju jučer uz igru kao protiv Širokog, ostali bi možda 2 lika da bi željeli Mirzin odlazak, svi bi ga hvalili i onda kad bi opet prosuli bodove negdje bilo bi keru masnokosi odlazi.
Hahaha
#PonosnaDoNeba!!NazorUso je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:45Koji amaterizam oko Travnika. Pa stoko prvo razgranicite sa domacinom 100% da ce stadion biti dostupan pa onda isti prijavite za utakmicu.
Uz to, OGLASITE SE VEC JEDNOM ZA KOSEVO JER JE SEZONA 1000000 % NEREGULARNA !!!
Ali jok, bolje sutiti ili kao aylah pricati da se kasni iz objektivnih razloga, yebo je Magoda objektivno !!!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, brojjedan, Combattente87, Djulboni, greenwood, Hilmo123, JavierBosnia, Krste11, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mire971, mosarajvosa83, tajsamja, Tatamata1946, Yanichar, Zeko87 i 229 gostiju.