FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
95
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 269

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 09 mar 2023, 11:19

slika

Grob te hebo i naslov kontam u najmanju ruku Mark Clattenburg se oglasio kad ono salem yebeni prolic hvali onu komediju od sudjenja juce

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 mar 2023, 11:34

4/9 :kafa:
Koševo Zapad

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 mar 2023, 11:35

Ipak igramo u DK.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2023, 11:52

Nevjerovatno :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 09 mar 2023, 12:01

Jel meni neko može objasnit zasto mi nismo sve vrijeme samo igrali upravo na MGM Areni? Zna se da je to odgovaralo i klubu i navijacima te bi umjesto na 5 razlicitih stadiona bili domaćini samo na Koševo i MGM Arena ove sezone?

Ova uprava treba da ide koliko je sutra jer su nesposobni da vode klub iz 5 lige Konga a kamoli najveceg kluba u drzavi. Mirvicu glup si ko k

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 mar 2023, 12:08

Kakav trol je ovaj @antikloc a čovjek redovno truje temu... Sva njegova inteligencija ogleda se u jednoj njegovoj rečenici "Dal loš, Avram još gori, Mario tu i tamo".

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 09 mar 2023, 12:11

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
09 mar 2023, 12:01
Jel meni neko može objasnit zasto mi nismo sve vrijeme samo igrali upravo na MGM Areni? Zna se da je to odgovaralo i klubu i navijacima te bi umjesto na 5 razlicitih stadiona bili domaćini samo na Koševo i MGM Arena ove sezone?

Ova uprava treba da ide koliko je sutra jer su nesposobni da vode klub iz 5 lige Konga a kamoli najveceg kluba u drzavi. Mirvicu glup si ko k
Zato sto savez glupi bira gdje cemo igrati, saltaju nas gdje stignu.

Mi smo htjeli na stadionu od Veleza igrati dok kosevo ne bude gotovo.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 mar 2023, 12:14

avram ocigledno ima nekih problema, meni ne izgleda kao da bi izdrzao 90 minuta. odlican igrac, ali nazalost povrede ga osakatise. Dal je prica za sebe, momak ocigledno ne moze, psihicki je pao i treba ga staviti na klupu. Bojim se da on njega nema sta specijalno dugorocno. Sto ne probati sa mustaficem na 10ki, imam osjecaj da ga vazda zavale da igra defanzivnije

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 12:21

spezial je napisao/la:
09 mar 2023, 11:19
slika

Grob te hebo i naslov kontam u najmanju ruku Mark Clattenburg se oglasio kad ono salem yebeni prolic hvali onu komediju od sudjenja juce
Koji je ovo portal Allaha ti, gledaj pismenosti, "Fifin sudija". :rol: :rol: :rol:
Od koje Fifi, Fifi i cvijetnog drustva? Valjda FIFA-in, yebem im uciteljicu
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 09 mar 2023, 12:21

napoleon72 je napisao/la:
09 mar 2023, 12:21
spezial je napisao/la:
09 mar 2023, 11:19
slika

Koji je ovo portal Allaha ti, gledaj pismenosti, "Fifin sudija". :rol: :rol: :rol:
Od koje Fifi, Fifi i cvijetnog drustva? Valjda FIFAin, yebem im uciteljicu
Sportske sinanove hahaha

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 mar 2023, 12:35

boki86 je napisao/la:
09 mar 2023, 12:14
avram ocigledno ima nekih problema, meni ne izgleda kao da bi izdrzao 90 minuta. odlican igrac, ali nazalost povrede ga osakatise. Dal je prica za sebe, momak ocigledno ne moze, psihicki je pao i treba ga staviti na klupu. Bojim se da on njega nema sta specijalno dugorocno. Sto ne probati sa mustaficem na 10ki, imam osjecaj da ga vazda zavale da igra defanzivnije
Osakatili ga mi i nestručnost našeg ljekarskog tima. Momak je prošle sezone u utakmici protiv Borca u Banjaluci doživio povredu igrajući pod injekcijama i na nagovor našeg ljekarskog tima u fazonu "neće biti problema".
Poslije te utakmice je imao dužu pauzu, i mislim da poslije toga nikako nije imao većih problema.

Nema potrebe da se izmišlja priča i da se traže opravdanja za igranje malog. Ne mislim na tebe nego općenito vidim da pojedini ovdje okreću priču na taj mlin, kako Avram ima staklene noge, hronične povrede, nespremnost itd. A ne da mu se šansa 2/3 tekme od početka da uveže pa da se pokaže njegova prava kvaliteta.

Sve i da je nespreman i da igra na jednoj nozi, za 10 minuta će uradit više nego Dal za cijelu polusezonu. U drugom kontaktu sa loptom jučer dao je pas i izbacio Ziljku između 3 njihova defanzivna igrača. To Dalara ni na fifi ne zna uradit.
Ali pojedinci će svakakvu glupost izvalit, tipa ovaj kloc antikloc, samo da se opravda Dalovo igranje.
PS. Pojma o fudbalu nema, ko god sve pozicije u timu posmatra kroz golove i asistencije. Ovdje se još samo nije pročitalo nešto na fazon: "yebes ovog golmana, koliko je on golova zabio otkako je kod nas" ?
A šta se sve ovdje pročita i vidi ne bi me iznenadilo da i to dočekam jedan dan.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 09 mar 2023, 12:38

ajdohordas je napisao/la:
09 mar 2023, 12:35
boki86 je napisao/la:
Osakatili ga mi i nestručnost našeg ljekarskog tima. Momak je prošle sezone u utakmici protiv Borca u Banjaluci doživio povredu igrajući pod injekcijama i na nagovor našeg ljekarskog tima u fazonu "neće biti problema".
Poslije te utakmice je imao dužu pauzu, i mislim da poslije toga nikako nije imao većih problema.

Nema potrebe da se izmišlja priča i da se traže opravdanja za igranje malog. Ne mislim na tebe nego općenito vidim da pojedini ovdje okreću priču na taj mlin, kako Avram ima staklene noge, hronične povrede, nespremnost itd. A ne da mu se šansa 2/3 tekme od početka da uveže pa da se pokaže njegova prava kvaliteta.

Sve i da je nespreman i da igra na jednoj nozi, za 10 minuta će uradit više nego Dal za cijelu polusezonu. U drugom kontaktu sa loptom jučer dao je pas i izbacio Ziljku između 3 njihova defanzivna igrača. To Dalara ni na fifi ne zna uradit.
Ali pojedinci će svakakvu glupost izvalit, tipa ovaj kloc antikloc, samo da se opravda Dalovo igranje.
PS. Pojma o fudbalu nema, ko god sve pozicije u timu posmatra kroz golove i asistencije. Ovdje se još samo nije pročitalo nešto na fazon: "yebes ovog golmana, koliko je on golova zabio otkako je kod nas" ?
A šta se sve ovdje pročita i vidi ne bi me iznenadilo da i to dočekam jedan dan.
Nije nas medicinski tim, nego njegov zemljak Vasoski koji ga nije htio izmijeniti. A covjek uopste nije trebao igrati tu utakmicu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 mar 2023, 12:43

izdzezveubrazil je napisao/la:
09 mar 2023, 12:38
ajdohordas je napisao/la:
09 mar 2023, 12:35
boki86 je napisao/la:

Nije nas medicinski tim, nego njegov zemljak Vasoski koji ga nije htio izmijeniti. A covjek uopste nije trebao igrati tu utakmicu.
Pa jeste i on jednim dijelom upravu si.
Ali eto ljudi ne znaju te informacije, potrošio si ga zbog jedne utakmice na 4/5 mjeseci pauze
Ali to je sad idealna prilika pojedincima da naprave Aničića od njega samo da bi Dalovo igranje opravdali, a čovjek uopšte nema problema sa povredama.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2023, 12:45

Koji amaterizam oko Travnika. Pa stoko prvo razgranicite sa domacinom 100% da ce stadion biti dostupan pa onda isti prijavite za utakmicu.
Uz to, OGLASITE SE VEC JEDNOM ZA KOSEVO JER JE SEZONA 1000000 % NEREGULARNA !!!
Ali jok, bolje sutiti ili kao aylah pricati da se kasni iz objektivnih razloga, yebo je Magoda objektivno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 mar 2023, 12:48

pitara je napisao/la:
09 mar 2023, 10:59
holyman je napisao/la:
09 mar 2023, 10:55
Moze neko izvuci komentare o dalu kad smo utrpali 3 komada borcu
Hahahahaha pitarluk, vidjeli ga svi u Ajaxu tada.
Evo sad nek uveže 2 3 dobre utakmice i zabije par golova i koju asistenciju, opet bi ga vidjeli u reprezentaciji. Da samo dobili Želju jučer uz igru kao protiv Širokog, ostali bi možda 2 lika da bi željeli Mirzin odlazak, svi bi ga hvalili i onda kad bi opet prosuli bodove negdje bilo bi keru masnokosi odlazi.
Hahaha
Taman da duplu krunu uzme i dovede Bajern na Koševo neće imati podršku. Yebem mu oba sina.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 12:48

NazorUso je napisao/la:
09 mar 2023, 12:45
Koji amaterizam oko Travnika. Pa stoko prvo razgranicite sa domacinom 100% da ce stadion biti dostupan pa onda isti prijavite za utakmicu.
Uz to, OGLASITE SE VEC JEDNOM ZA KOSEVO JER JE SEZONA 1000000 % NEREGULARNA !!!
Ali jok, bolje sutiti ili kao aylah pricati da se kasni iz objektivnih razloga, yebo je Magoda objektivno !!!
#PonosnaDoNeba!!
GRMI SA SJEVERA!
1946

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2023, 12:49

Upravo to,nije vise pitanje moze li Avramovski ili ne,vec daj sklonite ga vise jer mali nema ama bas nikakav ucinak vec duzi niz utakmica.
Ne moze ovaj moze neko treci,sto da ne i Mustafic?
Pa ucini nesto,presaltaj,probaj,nece ti se sinu noge osusiti ako odsjedi par tekmi ili udje eventualno s klupe. Zasto svi mi i klub moramo biti zrtva tog nepotizma??
Kad se vec poredi onda daj da se to radi detaljno,saberimo minute jednog i drugog,minute iz prvih 11 ili s klupe,ucinak na terenu za to vrijeme,posjed lopte,tacni,pogresni pasovi,asistencije,golovi,dojam kako izgleda i kako se ponasa cijeli tim dok je prvi ili drugi na terenu i kako to djeluje na ekipu,pa i na protivnika…
Ne treba biti pametan pa sve to skontati sa samo jednom usporednom tekmom,moze i derbi ili ona iz listice.
Nije Avramovski sveta krava i madjionicar,fazon je da nesto uradis gore u vrhu jer s ovim malim necemo docekati da se Renan raspuca,da posalje loptu na krilo kako valja da ovaj ima okomit prodor.
Nama lopte na krila dolaze iz zadnje linije ili u vrh glave ako Vrancic nesto posalje.
Tacno lik izgleda na terenu kao da imamo dvojicu sudija na terenu,vidis ga samo da zuji,u prazno
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 mar 2023, 12:55

Sir Alex nije želio kukavice u svom timu: "Nadam se da su ti je**ne noge slomljene" - ovakvog trenera hocu.

https://sportsport.ba/fudbal/sir-alex-f ... ani/445911
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2023, 12:57

Ono moze uvezati 2 3 utakmice i zabiti par govova na PESu samo i to na nekadasnjem "beginer" modu. Vidim povlaci se utakmica protiv Borca, vrazite slobodno, i vidite da je raja i tada pisala da je sebican. Isao je 3 na 2 i odlucio sutirati iako je imao 2 bolje opcije. Na srecu dao je gol...
Sve poslije toga je jad i cemer, ali neki to nece da priznaju. Inat, korist, neznanje... sta je razlog pa nece da vide, oni to znaju.
Jos jedna stvar, i ovdje kao i na terenu samo mu stvarate dodatni pritisak. Braneci ga kao i babuka mu, stavljate mu teret na pleca, a ono ne moze ni svoje 52 kile da nosi... Doveli ste do toga da ste izazvali animozitet kod raje do te mjere da se ljudi raduju kad izadje povrijedjen, jer je ocito to jedina sansa da ne zaigra.
Cinite mu medvjedju uslugu, ali vrijeme pokazuje da je mali go qrac na terenu i da ce nam vise para donijeti Numan Kurdic nego ona slina s brojem 10.
Nastavite ga braniti, odgovor realne raje ce biti 10x jaci (jer ljudi imaju argumente). Pa cemo u nedogled pisati a klub ispasta zbog bezobrazne sline sa brojem 10 !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2023, 13:01

Shvatite da je Dal projekat kluba, da je cilj za ovu sezonu da se on proda da Mirvic vrati makar dio ulozenog odmah, i bice vam lakse. Ko fol slucajno doveden Mirza (neko drugi bi daaavno uklonio Dala), ko fol slucajno pocinje apsolutno svaku utakmicu, iako evo imas dva u21 igraca... Nece Mirza da ga klupira jer im nije interes uspjeh Sarajeva nego iskljucivo prodaja malog. Sta da ga stavi na klupu tri utakmice a u te tri utakmice mi uzmemo 7 ili 9 bodova i pokaze se da smo tako 100 put bolji? Pod kojim izgovorom bi ga vratili u ekipu? Lakse ovako, gurat ga i zalit se na vjetar. Zar vam poslije one situacije sa Ikicem nista nije jasno?? Klub je talac porodice Varesanovic a svime diriguje glupi investitor koji ce za sitni sicar napravit mnogo vecu stetu nego korist.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”