Mozes li objavit taj video brate

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ovo je bolesno jedno stanje, da imas pola drzave koja je mrzi i radi protiv nje, ali zivi od te iste drzave.
I sve to uz pomoc nasih **** prodanih dusa, de da ja stavim 100 000 u dzep, **** drzavu, i nismo za bolje.
Kad bi se neko suprostavio završio bi kao Đinđić u Srbiji. Ovo su mnogo dublji i veći problemi, ovo je začaran krug u kojem glavnu riječ vode velike svjetske sile.gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ovo je bolesno jedno stanje, da imas pola drzave koja je mrzi i radi protiv nje, ali zivi od te iste drzave.
I sve to uz pomoc nasih **** prodanih dusa, de da ja stavim 100 000 u dzep, **** drzavu, i nismo za bolje.
Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Hvala Aliji na Dejtonu nabijem ga na ****denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ma yebe me što je to sve na VHS tad kad sam sve snimao. Imam more tih stvari i utakmica reprezentacije. Imam nekih 500 VHS na potkrovlju smještenih. Moram sve pregledati, ali imam taj intervju sa Bahom, kad ga je Baho molio da ostane, a ovaj otišao za Betis. Ovo je bio oproštajni intervju. Citiraću ga bar za sad:
Ljudi nekontaju da bi srbi I hdz bili bukvalno nemocni da nema nasih posrbica... sda- sdp su obje udbaske stranke koje srbima potpisuju sta god zinu... tako su potpisali zakon o prebivalistu, entitetsko drzavljanstvo, sabotirali tuzbu protiv srbije, k..m nisu mrdnuli da zastite bosnjake u genocidnom krmetnjaku .. bukvalno svaku instituciju I ministarstvo koje ima potencijal da podigne patriotizam I drzavotvornu svijest su predali srbima I hdzeu...oni su covjece potpis 1/1 za ulazak u nato okrenuli I pretvorili ga u plan za saradnju s natom... posrbice dal mladomuslimanske ili jugobalijske su veci srbi od samih srba..denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:10Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26
Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Istruhli zivi dabogda, pokoljenja im se patila zivot cijeli, mater im ****!
Jugobalije kao sto je i sam Alija bio su nas ukopali, od toga svijet bjezi iz drzave i dan danas...nikad nisamo nasli ta muda da se suprostavimo ovome svemu, nego nas unistavaju ljdudi kao sto je jedan Vico, mafijas klasicni...pa **** te zivot nemas novinara sa mudima na tim pres konferencijama da pita nesto normalno...gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:21Ljudi nekontaju da bi srbi I hdz bili bukvalno nemocni da nema nasih posrbica... sda- sdp su obje udbaske stranke koje srbima potpisuju sta god zinu... tako su potpisali zakon o prebivalistu, entitetsko drzavljanstvo, sabotirali tuzbu protiv srbije, k..m nisu mrdnuli da zastite bosnjake u genocidnom krmetnjaku .. bukvalno svaku instituciju I ministarstvo koje ima potencijal da podigne patriotizam I drzavotvornu svijest su predali srbima I hdzeu...oni su covjece potpis 1/1 za ulazak u nato okrenuli I pretvorili ga u plan za saradnju s natom... posrbice dal mladomuslimanske ili jugobalijske su veci srbi od samih srba..denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:10Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02
Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...
Istruhli zivi dabogda, pokoljenja im se patila zivot cijeli, mater im ****!
Upravo!RajvoSA03 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:14Hvala Aliji na Dejtonu nabijem ga na ****denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
J.eba nas budala, uzduž i poprijeko.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()
Jadna je ta drzava ne kazem da si menadzer Dzeki ili Pjanicu pa uvali jednog koji ne treba na spisak... Ali frajer menadzer treceg golmana i jos uvaljuje skarta...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()
Opis jednom rijecju, moroncinaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()