Čito sam tvoj post do ovdje.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Do finala

-
Bundesliga
- Kontakt:
Odlicno je da Kimmich nije dobio zuti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Julian 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ovo je prije svega Nagelsmanova pobjeda, sve u bobu je isplanirano, tajming savršen, selekcija igrača po formi i koristi ne po imenu, motivacija, energija,požrtvovanost,zalaganje igrača sve skoro pa savršeno.
Kimich nevjerovatna utakmica, vjerovatno najbolja njegova ikada partija. Poslije ove utakmice ko god kaze da je bolji na beku neka šuti zauvijek!
Svi ostali jako jako dobro, moglo bih se do finala ove godine.
Kimich nevjerovatna utakmica, vjerovatno najbolja njegova ikada partija. Poslije ove utakmice ko god kaze da je bolji na beku neka šuti zauvijek!
Svi ostali jako jako dobro, moglo bih se do finala ove godine.
Solidna utakmica Bayerna, ni manje ni vise od toga. Ali ova ekipa PSGa je sigurno najgori PSG u zadnjih 5-6 godina, ljudi veze nemaju sta rade na terenu.
Ali red je i da se pohvali Nagelsmann za ovaj dvomec. U 2 utakmice nije primio nijedan gol od Pariza sto ipak nije mala stvar.
Ali red je i da se pohvali Nagelsmann za ovaj dvomec. U 2 utakmice nije primio nijedan gol od Pariza sto ipak nije mala stvar.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlicno na kraju hvala kad ste me popisali po faci hvala i Veratiju za dvije predasistencije Od Staniše bi moglo biti nesto sa Cancelom ispred njega izgleda jos bolje. Sanea treba poslati hodzi kao da na mrvama spava.Sommer se iskupio za prvo poluvrijeme.
Upemecano igrac utakmice mbape ne viri iz dzepa. Idemo dalje mozda tabletas i uspihe sa ovim svim
Upemecano igrac utakmice mbape ne viri iz dzepa. Idemo dalje mozda tabletas i uspihe sa ovim svim
Ozbiljnije od ovog ? Ti dečko ili trolaš ili skrolaš tiktok dok traje tekma, treće nemaNeutral je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:54Prošle godine smo Salzburg izbacili pa u sljedećoj fazi sramtono ispali od Villareala.
PSG nas je mogao izbaciti, mlitavo smo igrali, mnogo bolje u Parizu nego u Minhenu.
Zaista se nadam da će se Mane oporaviti da ne gledam Kamerunca više.
Pavard se vraća, samo nam je Plzen uspio zabiti dva gola, odbrana dosta stabilno djeluje kada se gledaju rezultati, u stvarnosti nije tako. Sjetite se samo prvog poluvremena protiv Barcelone.
Ako se želi uzeti trofej treba se igrati mnogo ozbiljnije. Sommer je mogao ugasiti san o trofeju, šta lik radi![]()
Zaista se nadam da je ovo posljednja utakmica na kojoj gledam Musialu na krilu.
Gledajući prvi tim uz klupu, imamo uz City daleko najjači tim u Evropi. To treba pokazati na terenu a ne toplo-hladno što smo vidjeli u ovom dvomeču i protiv Barcelone kući (prvo poluvrijeme). Neke ekipe tipa Liverpoola ili Reala bi nas kaznili samo tako.
Zaista se nadam da ćemo konačno dobiti laganijeg protivnika a ne City-a. Chelsea, Milan ili Benfica![]()
Psg sa Mbapeom Mesijem i Ramosom je najopasnija ekipa na svijetuBalon je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:04Solidna utakmica Bayerna, ni manje ni vise od toga. Ali ova ekipa PSGa je sigurno najgori PSG u zadnjih 5-6 godina, ljudi veze nemaju sta rade na terenu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne slazem se za Cupu nikako jer covjek igra u zivotnoj formi. Ne znam sto se njega uhvatio. Mane s druge strane je u nikakvoj formi, ali valjda se digne nakon povrede.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vecina nas je ocekivalo pobjedu i prolaz ali da cemo u dvomecu od ekipe koja je dala skoro pa 100 golova sacuvati mrezu u oba meca, to je rijetko ko ocekivao.
Za razliku od Bundesligaskih utakmica, partije u LP izgledaju totalno drugacije i to vec vise nije nista slucajno nego je u pitanju motivacija kao i zasicenost dominacijom koja traje 10 godina.
U ovom momentu potpisujem kapitulaciju u ligi za usati trofej a siguran sam da moje misljenje dijeli vecina navijaca.
Za narednog protivnika bih htio Milan, ima tu nekih starih racuna koje bi trebalo izmiriti a i mi navijaci koji se sjecamo ranijih meceva da dodjemo na svoje.
Za razliku od Bundesligaskih utakmica, partije u LP izgledaju totalno drugacije i to vec vise nije nista slucajno nego je u pitanju motivacija kao i zasicenost dominacijom koja traje 10 godina.
U ovom momentu potpisujem kapitulaciju u ligi za usati trofej a siguran sam da moje misljenje dijeli vecina navijaca.
Za narednog protivnika bih htio Milan, ima tu nekih starih racuna koje bi trebalo izmiriti a i mi navijaci koji se sjecamo ranijih meceva da dodjemo na svoje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva utakmica,takticki se nesjecam kad smo ovako zrelo odigrali.Uzivanje ali bas.
Zrelo pametno bez srljanja,individualne greske su uvjek moguce ali zaista fenomenalno.
DeLiht apsolutno kralj.
Muller bukvalno trener na terenu nenzam.jesteli vidjeli kako rasporedjuje igrace,upravlja sa svim,da negovorim da je on uzeo loptu kod prvog gola.
Coman i u odbrani i u napadu odlican.
Dugo nisam gledao zreliji Bayern.
Za razliku od onih srljanja na svakog protivnika pa ti se desi Real,Liverpool ....zrelo i pametno do kraja

Zrelo pametno bez srljanja,individualne greske su uvjek moguce ali zaista fenomenalno.
DeLiht apsolutno kralj.
Muller bukvalno trener na terenu nenzam.jesteli vidjeli kako rasporedjuje igrace,upravlja sa svim,da negovorim da je on uzeo loptu kod prvog gola.
Coman i u odbrani i u napadu odlican.
Dugo nisam gledao zreliji Bayern.
Za razliku od onih srljanja na svakog protivnika pa ti se desi Real,Liverpool ....zrelo i pametno do kraja
Ovaj dvomeč je Nagelsmanov diplomski rad. Sa ovim prolazom je sebi osigurao trenersku poziciju na klupi Bayerna, bez obzira sta se desi u ostatku sezone.
Igrač utakmice su svi igraci Bayerna osim Sanea, nevjerovatno kakva je to glupa kretencina Leroy Sane, veceras je to dokazao ponovno u 5-6 navrata.
Svaka Nagelsmanu za ovo, posebno je pogodio sa Satnisicem, na kraju i sa Cancelom, koji je cak asistirao za ono malo sto je igrao. Rekao bih vukovi su siti, a sve ovce su na broju.
Igrač utakmice su svi igraci Bayerna osim Sanea, nevjerovatno kakva je to glupa kretencina Leroy Sane, veceras je to dokazao ponovno u 5-6 navrata.
Svaka Nagelsmanu za ovo, posebno je pogodio sa Satnisicem, na kraju i sa Cancelom, koji je cak asistirao za ono malo sto je igrao. Rekao bih vukovi su siti, a sve ovce su na broju.
Tanko prvo i vrlo dobro drugo poluvrijeme. Realno sveukupno smo u dvije utakmice bili bolji protivnik.
Messi i Mbape vjerovatno nece imat ovakvo markiranje kao danas, nema koji igrac ih u duelima nije uzeo, bas onako timska obrana.
Volio bih Milan u QF.
Messi i Mbape vjerovatno nece imat ovakvo markiranje kao danas, nema koji igrac ih u duelima nije uzeo, bas onako timska obrana.
Volio bih Milan u QF.
Strašna utakmica Bayerna. Sve se znalo, gdje ko stoji, šta može i želi. Pohvale i treneru.
Zalaganje vrhunsko, želja ogromna i kad se to sve prenese uz dozu sreće uspjeh je zagarantovan.
Auftrit je ključna riječ
Zalaganje vrhunsko, želja ogromna i kad se to sve prenese uz dozu sreće uspjeh je zagarantovan.
Auftrit je ključna riječ
Vom Jäger zum Gejagten
- bavaracmujo
- Kontakt:
A vidis da decko nije ni gledo utakmicu jer se drzi one postave sa sofascora gdje je ptikazana 4231 formacija koja nema veze sa stvarnosti.zona072 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:05Ozbiljnije od ovog ? Ti dečko ili trolaš ili skrolaš tiktok dok traje tekma, treće nemaNeutral je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:54Prošle godine smo Salzburg izbacili pa u sljedećoj fazi sramtono ispali od Villareala.
PSG nas je mogao izbaciti, mlitavo smo igrali, mnogo bolje u Parizu nego u Minhenu.
Zaista se nadam da će se Mane oporaviti da ne gledam Kamerunca više.
Pavard se vraća, samo nam je Plzen uspio zabiti dva gola, odbrana dosta stabilno djeluje kada se gledaju rezultati, u stvarnosti nije tako. Sjetite se samo prvog poluvremena protiv Barcelone.
Ako se želi uzeti trofej treba se igrati mnogo ozbiljnije. Sommer je mogao ugasiti san o trofeju, šta lik radi![]()
Zaista se nadam da je ovo posljednja utakmica na kojoj gledam Musialu na krilu.
Gledajući prvi tim uz klupu, imamo uz City daleko najjači tim u Evropi. To treba pokazati na terenu a ne toplo-hladno što smo vidjeli u ovom dvomeču i protiv Barcelone kući (prvo poluvrijeme). Neke ekipe tipa Liverpoola ili Reala bi nas kaznili samo tako.
Zaista se nadam da ćemo konačno dobiti laganijeg protivnika a ne City-a. Chelsea, Milan ili Benfica![]()
Po prvi put jos od jupa ekipa ima i glavu i rep i ne jurca bezglavo, iskreno nije bas na oko lijepo na trenutke, al daje rezultat i to je bitno.
Ove sezone u LP samo nam je Plzen uspio zabit go.Omerbavarac je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:10Vecina nas je ocekivalo pobjedu i prolaz ali da cemo u dvomecu od ekipe koja je dala skoro pa 100 golova sacuvati mrezu u oba meca, to je rijetko ko ocekivao.
Protiv Intera 180 minuta bez primljenog gola
Protiv Barcelone 180 minuta bez primljenog gola
Protiv PSG-a takodje...
Ko je sljedeci? Iskreno se nadam Real Madridu, dabogda oni bili sljedeci, osveta!!!
Ovaj dvomeč, taktika, borba, tako miriše da se ide do finala 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kompaktno, čvrsto i zabijanje naprijed u pravo vrijeme.
Ovo danas skoro ko da je Hitzfeld posližio ekipu, ko u njegovo vrijeme nazad čvrsto a naprijed ga zabijaš u pravo vrijeme..
Sommer je strašno pogriješio i sreća da to nije kažnjeno. Ali dobro je poslije i izvadio šut Ramosa, a imao i par još finih reakcija.
Goretzka zvijer, orao teren, kakvi dueli, požrtvovanost i onda još asistencija.
De Light zvijer, počistio dosta toga nazad.
Mladi Stana - kakva samo rutinska igra, čvrsto, sigurno. Bravo za Juliana da mu je ukazao povjerenje.
Generalno većina odradila dobar posao. Upamecano dobar, Kimmich staložen. Musiala i Davies ok, ali mogu puno bolje. Imali su par čudnih odluka, nepromišljenosti i brzopletosti.
Ovo danas skoro ko da je Hitzfeld posližio ekipu, ko u njegovo vrijeme nazad čvrsto a naprijed ga zabijaš u pravo vrijeme..
Sommer je strašno pogriješio i sreća da to nije kažnjeno. Ali dobro je poslije i izvadio šut Ramosa, a imao i par još finih reakcija.
Goretzka zvijer, orao teren, kakvi dueli, požrtvovanost i onda još asistencija.
De Light zvijer, počistio dosta toga nazad.
Mladi Stana - kakva samo rutinska igra, čvrsto, sigurno. Bravo za Juliana da mu je ukazao povjerenje.
Generalno većina odradila dobar posao. Upamecano dobar, Kimmich staložen. Musiala i Davies ok, ali mogu puno bolje. Imali su par čudnih odluka, nepromišljenosti i brzopletosti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.