FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja da se pitam zabranio bi zakonom svim klubovima iz drzave da se takmice u evropi.Jedino sto se nadam evropi je da profitiramo i to je to i eto da mozda odem na neko fino putovanaje da se zajebavam,navijam i malo da guzica vidi evuropice i da istrpim karanje od nekih estonskih klubova i to je to u sustini evropa nam je bitna samo da zaradimo koji dinar da se malkice rijesimo dugova kluba.Lijepo je nas Ivica Osim babuka rekao da je moderni fudbal pobjedio i da se nikad vise nece desiti da klubovi iz istocne evurope poput zvezde i steaue osvoje evropu neku!Ja necu u evropu nek ona dodje nama
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Nesviran cist penal i ponisten cist gol.. Za sada otimacina sezone u reziji kineskih fuksi..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Drugi cleen sheet zaredom, Aco zvijer. 

-
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:03https://www.veed.io/view/1befc1a8-0bfb- ... anel=share

- MocMahale444
Strašno, nek nam je Bog na pomoći
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
zeljovac21 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:14MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:03https://www.veed.io/view/1befc1a8-0bfb- ... anel=share![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Sta se cudite vako su nas i proslu kad je Kosoric zabio na Grbavici
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
0:10
I ovdje kad su ponistili cist go
Joj Somera ko Bender u vakat 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- manijacikonjic87
- Kontakt:
penal na santosu.. gol koji nije priznat.. lakat dzafica na krpicu za drugi zuti.. ZAŠTO KLUB ŠUTI ?!
edise pi*ko odlazi ! branio si se ko zadnja pi*da protiv usranog sarajeva.. ara zadnjih 5min stilic zadnje 2min cisto samo da ukrades na vremenu.. ni jedne smislene akcije osim izbijanja nije bilo.. od prve minute se vidjelo da si ih poslao da ne izgube ! odlazi dok nam nije kasno za sve neznalnico !
derbi za zaborav.. jedan od gorih koje sam gledao u zivotu.. patnja za oci i sto neko kaze za ovo izdanje treba uzet po bod..
edise pi*ko odlazi ! branio si se ko zadnja pi*da protiv usranog sarajeva.. ara zadnjih 5min stilic zadnje 2min cisto samo da ukrades na vremenu.. ni jedne smislene akcije osim izbijanja nije bilo.. od prve minute se vidjelo da si ih poslao da ne izgube ! odlazi dok nam nije kasno za sve neznalnico !
derbi za zaborav.. jedan od gorih koje sam gledao u zivotu.. patnja za oci i sto neko kaze za ovo izdanje treba uzet po bod..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Zvijezdi blokiran racun, upitno odigravanje revansa
Jedva cekam sljedecu tekmu na Grbavici da zagalamim Edise Odlazi ova budala ce nas ubiti. Parmak pravi,ocekujte sad svaku tekmu Muftica,Kosorica,Beganovica u prvih jedanest. Ublehas uvodi Aru i Stilu po 5 odnosno 3 min. Amoah je trebao poceti odma od drugog poluvremena..Edis nece otic dok ga mi navijaci neotjeramo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
potpisujem.Ama je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:14Jedva cekam sljedecu tekmu na Grbavici da zagalamim Edise Odlazi ova budala ce nas ubiti. Parmak pravi,ocekujte sad svaku tekmu Muftica,Kosorica,Beganovica u prvih jedanest. Ublehas uvodi Aru i Stilu po 5 odnosno 3 min. Amoah je trebao poceti odma od drugog poluvremena..Edis nece otic dok ga mi navijaci neotjeramo

Mi smo Željini, Željo je naš !
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da li smo mi odigrali jednu akciju ove sezone?
Bod je dobar sa gostovanja. Problem je što nema igre, niti ima bilo kakve taktike. Kosorić je bio dobar jer mu odgovara ovakva igra, izbij nabij, skoči glavom i sl. Ne izvlečimo najbolje iz igrača, to je definitivno. Santosu gurati loptu u for, Drlji isto. Da li imamo igrače koji mogu poslati kvalitetan pas, imamo sigurno. Dovođenje Are i Krpića nije donio nikakav napredak prema naprijed.
Druga stvar: strategija mora biti promovisanje mladih igrača, znači mora. Procijeniti koji su to igrači. Valjda postoji neko ko to može skontati. Raditi individualno sa mladim, forsirati po cijenu lošijeg plasmana. Ako ovako nastavimo, mislim da ćemo teško izboriti evropu. Šta imamo od mladih? Muftić nek brani, biće grešaka, ali ni Bender nije bolji. Drina, nek igra prije Ace, jer je žrtva. Drljo nek igra, skontati da se proba izvući najviše od njega. Križevac bi mi igrao prije Krpića i Are. Mislim da se tu završava priča oko mladih igrača. Beća je izgubljen slučaj. Aco klupa, Krpić klupa, Ara tribine.
Muftić
Galić Drina Cocalić Jašarević
Hodžić Mekić
Drljo Štilić Santos
Amoah(Križevac)
Druga stvar: strategija mora biti promovisanje mladih igrača, znači mora. Procijeniti koji su to igrači. Valjda postoji neko ko to može skontati. Raditi individualno sa mladim, forsirati po cijenu lošijeg plasmana. Ako ovako nastavimo, mislim da ćemo teško izboriti evropu. Šta imamo od mladih? Muftić nek brani, biće grešaka, ali ni Bender nije bolji. Drina, nek igra prije Ace, jer je žrtva. Drljo nek igra, skontati da se proba izvući najviše od njega. Križevac bi mi igrao prije Krpića i Are. Mislim da se tu završava priča oko mladih igrača. Beća je izgubljen slučaj. Aco klupa, Krpić klupa, Ara tribine.
Muftić
Galić Drina Cocalić Jašarević
Hodžić Mekić
Drljo Štilić Santos
Amoah(Križevac)
-
- Kontakt:
Klub suti zato sto mi nismo u poziciji ni za sta
Cak ni da zahtjevamo pravdu
Dok kone imaju kesa toliko da mogu da biraju kad ce se derbi igrat
Cak ni da zahtjevamo pravdu
Dok kone imaju kesa toliko da mogu da biraju kad ce se derbi igrat
Meni je samo zao sto mi imamo trenutno ekipu koja ce propasti jer je nema ko ukomponovati
- LegendaIvica
- Kontakt:
Haris Medunjanin je kazao za ESPNnl da zeli da se vrati u BIH i da postane trener kako bi pomogao mladim talentima. Volio bi bas nekad vidjeti Stilica i Medunjanina kao nase trenere.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.