FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta kaze Pantelija Avram kreirao 3 sanse za 15 minuta. Pa druze ja se ne mogu sjetiti 3 sanse na citavoj utakmici a ne Avramove 3 kreirane. Sjecam se promasaja Hamze, i praznog gola zamisli Avrama.
Nebitno je ba. Igracina je za Dala nema sta, trebao ga je na poluvremenu zamjeniti. Avramu treba dati sansu korektnu da se vidi sta moze i da li ga ostaviti poslije ljeta. Jer on dosad nije uvezao 3 utakmice da igra (sto povrede, sto klupa sad). Pa onda mu suditi. Ovo danas nidje veze, ja tu utakmicu gdje je Avram za 15 minuta izdominiro nisam gledao.
To sta si ti vidio nije niko ocito!
Nebitno je ba. Igracina je za Dala nema sta, trebao ga je na poluvremenu zamjeniti. Avramu treba dati sansu korektnu da se vidi sta moze i da li ga ostaviti poslije ljeta. Jer on dosad nije uvezao 3 utakmice da igra (sto povrede, sto klupa sad). Pa onda mu suditi. Ovo danas nidje veze, ja tu utakmicu gdje je Avram za 15 minuta izdominiro nisam gledao.
druze, tvoje gledanje fudbala se zasniva na golu i asistenciji, meni ne. Otkad je usao Avram, mi smo povezali sredinu, vrancic poceo da se vidi, avram dolazi cak na nasu polovinu i prenosi loptu, ako ne znas koje tri sanse, na sanse se ne misli bukvalno sanse nego je otvorio prostor da se uradi nesto kao ona dva pasa kroz odbranu, pas kroz sredinu kad je izbacio vezni red zeljane.nokee je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:39Sta kaze Pantelija Avram kreirao 3 sanse za 15 minuta. Pa druze ja se ne mogu sjetiti 3 sanse na citavoj utakmici a ne Avramove 3 kreirane. Sjecam se promasaja Hamze, i praznog gola zamisli Avrama.
Covjek povezuje vezu i napad, i odmah se zeljo morao povuci na 40 metara od gola, dok je dal igrao visili su na presingu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sta mislite, ali objektivno, da li cemo ikad docekati da igramo lijep fudbal i uzmemo glatko titulu dok je Mirvic tu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:43druze, tvoje gledanje fudbala se zasniva na golu i asistenciji, meni ne. Otkad je usao Avram, mi smo povezali sredinu, vrancic poceo da se vidi, avram dolazi cak na nasu polovinu i prenosi loptu, ako ne znas koje tri sanse, na sanse se ne misli bukvalno sanse nego je otvorio prostor da se uradi nesto kao ona dva pasa kroz odbranu, pas kroz sredinu kad je izbacio vezni red zeljane.nokee je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:39Sta kaze Pantelija Avram kreirao 3 sanse za 15 minuta. Pa druze ja se ne mogu sjetiti 3 sanse na citavoj utakmici a ne Avramove 3 kreirane. Sjecam se promasaja Hamze, i praznog gola zamisli Avrama.
Covjek povezuje vezu i napad, i odmah se zeljo morao povuci na 40 metara od gola, dok je dal igrao visili su na presingu.

Odavno vecu hrpu gluposti nisam procitao

- egocentrik
- Kontakt:
Samo bojkot !! Ni feninga za Mirvahov kupleraj !!Zeko87 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:58Ćevape kod Harija i tekmu na Piroti u nedjelju niko ne smije bojkotovati!Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:11Bolje i Travnik nego Bilino P. Da nije bojkot bila bi ludnica u Travniku
Utakmica koja nas direktno vodi u borbu za evropu. Ide ovo sve nabolje aBd.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sad da budala dovede normalnog trenera, već bi mogli krenuti dominaciju od iduće sezone. Ali hajd, ovako s Mirzom imat ćemo ogromne oscilacije jer većinski ovisimo od individualne kvalitete što sam i već spominjao ranije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
zato što se tvoje viđenje fudbala zasniva na golu i asistenciji, nije ti dalje ni trebao pisati.Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:49Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:43druze, tvoje gledanje fudbala se zasniva na golu i asistenciji, meni ne. Otkad je usao Avram, mi smo povezali sredinu, vrancic poceo da se vidi, avram dolazi cak na nasu polovinu i prenosi loptu, ako ne znas koje tri sanse, na sanse se ne misli bukvalno sanse nego je otvorio prostor da se uradi nesto kao ona dva pasa kroz odbranu, pas kroz sredinu kad je izbacio vezni red zeljane.nokee je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:39Sta kaze Pantelija Avram kreirao 3 sanse za 15 minuta. Pa druze ja se ne mogu sjetiti 3 sanse na citavoj utakmici a ne Avramove 3 kreirane. Sjecam se promasaja Hamze, i praznog gola zamisli Avrama.
Covjek povezuje vezu i napad, i odmah se zeljo morao povuci na 40 metara od gola, dok je dal igrao visili su na presingu.![]()
![]()
![]()
Odavno vecu hrpu gluposti nisam procitao![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hehe

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ako se ispuni par stvari moguce je od sljedece sezone vec.
1. Trener plus SD
2. Prodaja/rijesavanje Dala. Na tu poziciju ili Avram ili pojacanje.
3. Da ostane kostur tj vecina ovih igraca i da imaju neki kontinuitet.
Uz povratak na Kosevo, podizanje generalno atmosfere u i oko kluba i vrlo moguce ostvarivo.
Hoce li povuci par pametnih poteza Mirvic, vidjecemo, lik je bas nepredvidiv. To je s Varesanovicem pokazao..
Jbno je sto se i UEFAino i FIFAino vidjenje zasniva na golu i asistenciju a ne na prosipanju supljemnon46 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:54zato što se tvoje viđenje fudbala zasniva na golu i asistenciji, nije ti dalje ni trebao pisati.Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:49Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:43
druze, tvoje gledanje fudbala se zasniva na golu i asistenciji, meni ne. Otkad je usao Avram, mi smo povezali sredinu, vrancic poceo da se vidi, avram dolazi cak na nasu polovinu i prenosi loptu, ako ne znas koje tri sanse, na sanse se ne misli bukvalno sanse nego je otvorio prostor da se uradi nesto kao ona dva pasa kroz odbranu, pas kroz sredinu kad je izbacio vezni red zeljane.
Covjek povezuje vezu i napad, i odmah se zeljo morao povuci na 40 metara od gola, dok je dal igrao visili su na presingu.![]()
![]()
![]()
Odavno vecu hrpu gluposti nisam procitao![]()
![]()
![]()

Mirvic je budala, a od budale treba bjezati. Dok je njega oko nas,nama nema srece ni napredka. Titule sigurno vidjeti necemo,Evrope mozda ,jako upitno, sigurniji je bankrot i new era,pravo iz kantonalne !
-
- Kontakt:
Imal ko ovu dalabu da banuje?Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:26Mirvic je budala, a od budale treba bjezati. Dok je njega oko nas,nama nema srece ni napredka. Titule sigurno vidjeti necemo,Evrope mozda ,jako upitno, sigurniji je bankrot i new era,pravo iz kantonalne !
Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:26Mirvic je budala, a od budale treba bjezati. Dok je njega oko nas,nama nema srece ni napredka. Titule sigurno vidjeti necemo,Evrope mozda ,jako upitno, sigurniji je bankrot i new era,pravo iz kantonalne !

Jel realno da ljudi ne vide napredak koji dobijemo kad avramovski udje u igru umjesto mladunceta?! Pa ona podvaljena lopta iza odbrane ziljkicu (ili tomasevicu, ne sjecam se sad i nije ni bitno) je vrijednija od ukupnog ucinka dala varesanovica u ove tri utakmice zajedno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I meni ovaj antikloc pocinje da tukne…
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne mozes te stvari objasnjavaati nekome ko s namjerom ide da ocrni nekoga. Ja samo kao primjer dajem utakmicu Sarajevo Famos, gdje sa Dalom, po obicaju ne mozemo prismrditi golu, gdje renan izgleda ko polovna guma, ziljkic neaktivan, a onda izadje mladunac i mi natrpamo famos a avrma imao 3 ili 4 asistencije i bukvalno smo ih samljeli na terenu sa nekom dosta slabijom postavom.spezial je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:40Jel realno da ljudi ne vide napredak koji dobijemo kad avramovski udje u igru umjesto mladunceta?! Pa ona podvaljena lopta iza odbrane ziljkicu (ili tomasevicu, ne sjecam se sad i nije ni bitno) je vrijednija od ukupnog ucinka dala varesanovica u ove tri utakmice zajedno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije da ne vide, nego neće da vide.spezial je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:40Jel realno da ljudi ne vide napredak koji dobijemo kad avramovski udje u igru umjesto mladunceta?! Pa ona podvaljena lopta iza odbrane ziljkicu (ili tomasevicu, ne sjecam se sad i nije ni bitno) je vrijednija od ukupnog ucinka dala varesanovica u ove tri utakmice zajedno
To su likovi koji i dalje misle da ce se Dal bez trofeja i evropskih utakmica prodati negdje za 2 milionaspezial je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:40Jel realno da ljudi ne vide napredak koji dobijemo kad avramovski udje u igru umjesto mladunceta?! Pa ona podvaljena lopta iza odbrane ziljkicu (ili tomasevicu, ne sjecam se sad i nije ni bitno) je vrijednija od ukupnog ucinka dala varesanovica u ove tri utakmice zajedno

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:08To su likovi koji i dalje misle da ce se Dal bez trofeja i evropskih utakmica prodati negdje za 2 milionaspezial je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:40Jel realno da ljudi ne vide napredak koji dobijemo kad avramovski udje u igru umjesto mladunceta?! Pa ona podvaljena lopta iza odbrane ziljkicu (ili tomasevicu, ne sjecam se sad i nije ni bitno) je vrijednija od ukupnog ucinka dala varesanovica u ove tri utakmice zajedno![]()
![]()
Bezveze se bruka ovako i on i ekipa i babo mu. Sigurno bi bolje partije pruzao i nabio jacu statistiku iz drugog plana.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Lewy21, mosarajvosa83, RagnarKlavan i 69 gostiju.