istina, a i jedni i drugi(bome i napoli sada)jako mlade ekipe koje nisu bili favoritmilanist je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:42Dobro bilo je u proljece par kikseva kako jedni tako i drugi, ali na kraju u zadnji 5 kola Milan je uvezao isto toliko pobjeda uz izrazito tezak raspored i potvrdio da je zasluzeno dosao do skudeta. Sjecam se protiv Lazia kad ga Tonali ovako uvalja u nadoknadi za pobjedu, isto sam se osjecao kao i vi danasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:31Tamo nekad pri kraju su znali i Inter i Milan kiksati. Bukvalno poklanjali jedno drugom Scudetto![]()
Zato vjerujem da mozete do titule, i da su ovakve pobjede kao ove danas zlata vrijede i zasluzujete ove sezone da dignete pehar![]()
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Gledao sam ponovo utakmicu i ne znam kako ovo nismo dobili tri razlike. Bournemouth u 70.minuti primio drugi gol i tek onda krenuli sa bunkera igrati "rusku kućicu". Tehnički je lopta išla kako mora ići, Ødegaard je nastojao probiti zonu šutevima izvana, Saka bio baksuz u par situacija, sudije dale free pass gostima za igranje rukom.
Defanzivno smo kiksali par puta, to je bez dalje diskusije. Salibu Gabriel čupa k'o kliještima nakon SP.
Defanzivno smo kiksali par puta, to je bez dalje diskusije. Salibu Gabriel čupa k'o kliještima nakon SP.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Tell me than you are a Gooner, without telling me that you are a Gooner. 

Kako je jaka kompozicija na tom videu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta ono Fabregas radi u prostorijama kluba 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Uči se trenirati sa Džekom. Ne znam stvarno zašto mu je to dopušteno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo da su Xhaka ili Gabriel uradili, dobili bi 5 utakmica suspenzije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znači nas se svaku tekmu kažnjaje zbog slavlja gola ali to što nas 3. Put ove sezone netko šaketa nema veze
Nemojte braco ko Boga vas molim ,opet ce "anam oni"da kazu kako kukamo na sudijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 03:33Ovo da su Xhaka ili Gabriel uradili, dobili bi 5 utakmica suspenzije.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Vidi se da je igrao u Barceloni. Sve sto cigana ima u svijetu fudbala, proslo je kroz taj kolektiv.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kada se sve u totalu pogleda:
1. Ekipe dolaze protiv nas i prave bunker, ciganisu do maximuma i igraju na granici zutog, kada vide da ih se nece kartonirati ti startovi budu sve zesci.
2. Za Arsenal se vec nekoliko utakmica ne sviraju ociti faulovi, penali itd.
Sreca nasa pa ekipe poput United-a ili Tottenhama nisu ni u kakvoj borbi ili bi se donosile jos ekstremnije odluke, na nasu stetu.
1. Ekipe dolaze protiv nas i prave bunker, ciganisu do maximuma i igraju na granici zutog, kada vide da ih se nece kartonirati ti startovi budu sve zesci.
2. Za Arsenal se vec nekoliko utakmica ne sviraju ociti faulovi, penali itd.
Sreca nasa pa ekipe poput United-a ili Tottenhama nisu ni u kakvoj borbi ili bi se donosile jos ekstremnije odluke, na nasu stetu.
⚜️~⚜️~⚜️
Most touches in the opposition box by a team in a single Premier League game this season:
Arsenal vs Bournemouth - 78
Arsenal vs Man Utd - 64
Man City vs Brentford - 62
Arsenal vs Nottingham Forest - 59
Man City vs Southampton - 56
#Voajeroljupci na respiratorima.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bukvalno basket princip napadanja, ovo je patentirao Guardiola. Naravno trebaju ti atlete na pozicijama stopera da bi se ovo izvelo.
Kada imas 5-6 igraca u sesnaestercu, bukvalno lopta moze bilo gdje pasti i tu ce biti nas igrac da zakuca loptu.
Jedino sto nam fali ove sezone jeste neko brzo krilo, dodatna opcija kada se napada je da imas brzu tranziciju. Kod nas je tranzicija jedna od sporijih u top 6.
Kada imas 5-6 igraca u sesnaestercu, bukvalno lopta moze bilo gdje pasti i tu ce biti nas igrac da zakuca loptu.
Jedino sto nam fali ove sezone jeste neko brzo krilo, dodatna opcija kada se napada je da imas brzu tranziciju. Kod nas je tranzicija jedna od sporijih u top 6.
⚜️~⚜️~⚜️
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.