Ambalaža rotira Zgembo, odmori malo, kakav otkaz
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Pa vi stvarno ovu nakazu s 10 acc na ovoj temi.shvatate ozbiljno. Ma hajte molim vas..zgembodudlasic
Sa Zrinjakim bolje kod njihLynx je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Koliko ja vidim ako ostanemo 4. uopšte neće biti lagan raspored:
Ako budemo 4.
- idemo u goste Zrinjskom
- igramo kući protiv Borca/Širokog, to jest protiv 2. plasirane ekipe
- igramo u gostima protiv Borca/Širokog, to jest 3. plasirana ekipa
- igramo protiv 5. plasirane ekipe kod kuće, to može biti ili Velež ili Sarajevo (ja bih više volio Sarajevo kući)
-igramo protiv 6. plasirane ekipe u gostima (opet mogu biti u opciji Sarajevo/Velež, ista situacija kao kod Borca/Širokog)
Ako budemo kao 5. završili (što je veoma teško jer bi Velež morao Sarajevo dobiti sa dva razlike uz to da ne prime više golova večeras i od Sarajeva za vikend):
- igrali bi kući sa Zrinjskim
- u gostima protiv 2. plasirane ekipe
- kući protiv 3. plasirane ekipe
- Veležu u gostima
- Sarajevu kući
Po ovom možda čak i više godi da budemo 5. ali nema veze, vjerovatno kao 4. ekipa završavamo, eh sad najbolje bi bilo ove direktne konkurente za Europu (ako je i možemo dohvatiti) dočekati kući, a ako se dobro potrefi ždrijeb najviše bih volio da dočekamo Borac i Sarajevo kući (ako Sarajevo 5. završi, a Borac 2.) a išli bi u goste Širokom i Veležu.
Siroki bolje dole, znamo mi uzeti dole bod/bodove
Borac bolje kuci (da ispravimo ono sranje od jesenas)
Sarajevo svejedno
Mislim da je bolje 4ti i na kraju, sve je do nas i liga i kup.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Bersaga
- Kontakt:
Što nas Memija demantova, standardan i još će postati prvak države. Loša procjena 
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Najbolje da se ugasimo ko klub i da se izbrise tema s foruma al to vama s formua bash i nebi odgovaralo jer nebi imali prostora da se izrazavate seratorski a vjeru da ja ima mnogo razvijen kriticki um i veci sam kriticar i od tebe i od svih takvih profila ko ti al vi samo kritikujete klub nikad se ne usudite malo kritikovati nesto mimo nas.Kriticni smo al gdje je kritika za ponisten gol i sve ostalo u bliskoj proslosti sto su nam cinilidrzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Najbolje je sutiti i govoriti da je sve top.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:35Najbolje je srati protiv trenera protiv igraca pojedinaca tu nema greske to je na siguricu svi ce se sloziti s tobom al to sto nas vozaju ko levate i odgadjaju termine mjenjaju terene i na kraju nas pokradu to nema veze ne treba cackat mecku samo na siguricu seri po Želji i uvjek ces biti u pravu ha ya![]()
Sve je top od uprave do trenera. Bravo momci! Idemo dalje! Dobar rezultat! Igrali smo odlično! Ide Evropa!
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Imao je dosta grešaka večeras. To se u Zrinskom toliko ne osjeti, jer drugi igrači pokriju to, ali u nekom manjem klubu bi potopio sredinu s onakvim greškama.
Ni sjena nekadašnjeg igrača.
Mada je za nas kakvi jesmo trenutno i naš roster opet solidan igrač.
Meni je nekako draže da kući igramo protiv Sarajeva, jer gledajući statistiku nekoliko zadnjih derbija na Koševu smo odigrali katastrofa. Četiri godine mi nismo kako treba odigrali derbi na Koševu, a od tada imamo dva poraza (3:1, 2:0) i dva remija po 1:1 gdje smo zabijali golove iz 2-3 šanse ukupno koje smo imali. Po meni je isplatljivije igrati sa konama na Grbavici.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- LegendaIvica
- Kontakt:
I ja bi volio da nabijemo Borac ali protiv njih imamo vec dva poraza (zahvaljujuci sudijama) i ne mozemo poboljsati medjusobni omjer.Argentina je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:04Sa Zrinjakim bolje kod njihLynx je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Koliko ja vidim ako ostanemo 4. uopšte neće biti lagan raspored:
Ako budemo 4.
- idemo u goste Zrinjskom
- igramo kući protiv Borca/Širokog, to jest protiv 2. plasirane ekipe
- igramo u gostima protiv Borca/Širokog, to jest 3. plasirana ekipa
- igramo protiv 5. plasirane ekipe kod kuće, to može biti ili Velež ili Sarajevo (ja bih više volio Sarajevo kući)
-igramo protiv 6. plasirane ekipe u gostima (opet mogu biti u opciji Sarajevo/Velež, ista situacija kao kod Borca/Širokog)
Ako budemo kao 5. završili (što je veoma teško jer bi Velež morao Sarajevo dobiti sa dva razlike uz to da ne prime više golova večeras i od Sarajeva za vikend):
- igrali bi kući sa Zrinjskim
- u gostima protiv 2. plasirane ekipe
- kući protiv 3. plasirane ekipe
- Veležu u gostima
- Sarajevu kući
Po ovom možda čak i više godi da budemo 5. ali nema veze, vjerovatno kao 4. ekipa završavamo, eh sad najbolje bi bilo ove direktne konkurente za Europu (ako je i možemo dohvatiti) dočekati kući, a ako se dobro potrefi ždrijeb najviše bih volio da dočekamo Borac i Sarajevo kući (ako Sarajevo 5. završi, a Borac 2.) a išli bi u goste Širokom i Veležu.
Siroki bolje dole, znamo mi uzeti dole bod/bodove
Borac bolje kuci (da ispravimo ono sranje od jesenas)
Sarajevo svejedno
Mislim da je bolje 4ti i na kraju, sve je do nas i liga i kup.
Opet kazem nama trebaju pobjede protiv Sarajeva, Sirokog i Veleza i naravno bolja gol razlika. Moguce je da cemo na kraju imati isti broj bodova kao navedeni i tu ce se onda pikati prvo omjer pa onda gol razlika.
Zadnja izmjena: LegendaIvica, dana/u 08 mar 2023, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ne treba ni previse s.ratdrzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Najbolje je sutiti i govoriti da je sve top.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:35Najbolje je srati protiv trenera protiv igraca pojedinaca tu nema greske to je na siguricu svi ce se sloziti s tobom al to sto nas vozaju ko levate i odgadjaju termine mjenjaju terene i na kraju nas pokradu to nema veze ne treba cackat mecku samo na siguricu seri po Želji i uvjek ces biti u pravu ha ya![]()
Sve je top od uprave do trenera. Bravo momci! Idemo dalje! Dobar rezultat! Igrali smo odlično! Ide Evropa!
Sve je idealno 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
zeljovac21 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:46Objasni nam strucnjak kako treba da se kotrlja loptaMocMahale444 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:45Najbolje za Edisa je da ode, ali on nece ceka otkaz da naplati.
Toliko o njemu.
Srozo je ekipu, pogubio se sve na silu ide nema on blage veze.
Objasnjavamo vam vec 3 mjeseca okano
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Bersaga
- Kontakt:
Zbog ovog je još i čudnije što je standardan u takvoj moćnoj ekipi ali iskreno nisam očekivao da bude u bilo kakvoj ozbiljnijoj kombinaciji.ExBlueone je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:11Imao je dosta grešaka večeras. To se u Zrinskom toliko ne osjeti, jer drugi igrači pokriju to, ali u nekom manjem klubu bi potopio sredinu s onakvim greškama.
Ni sjena nekadašnjeg igrača.
Mada je za nas kakvi jesmo trenutno i naš roster opet solidan igrač.
To stoji taman bio Marcelo
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- Bersaga
- Kontakt:
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- dubioza144
- Kontakt:
Evo evo Evrope vadi vadi pasosee za sve ti hvala Ediseeeee
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Da je pao Ziljkic umjeato Santosa pitao bih vas da li bi svirao ili ne.
Loše do bola.
Igra 0, napad 0
Realno ne ličimo na onu ekipu od jesenas.
Žao mi Drine, uopšte se ne radi na tome da se zaradi neki novac na njemu.
Igra 0, napad 0
Realno ne ličimo na onu ekipu od jesenas.
Žao mi Drine, uopšte se ne radi na tome da se zaradi neki novac na njemu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)