Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Pisao sam kad je tek bio izabran, ova budala, sivonja prepotentna je uspjela da ostrani Salihamidzica iz reprezentacije. Konta covjek, da je sazrio sa godinama, kao sto govori za sebe, a idiot nastavio sa slicnim potezima.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 08 mar 2023, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
- katalinski
- Kontakt:
Zasluzio je poziv . Nije samo stvar ko ce zabiljezizi nastup, valjda je bitno da osjeti i taj duh reprezentacije pogotovo sad na startu kvalifikacija.
Ajvatar
- Centre forward
- Kontakt:
Pa što vas čude ovi njegovi potezi ?
Svi smo mi ovo otp i znali, ali smo se potajno nadali da će bit' drugačije, ovaj put.
On je produkt ove kulture i podneblja, neandertalske i zatucane rulje koje nema pojma ni ko je ni šta je. Nema nas gorih.
Svi smo mi ovo otp i znali, ali smo se potajno nadali da će bit' drugačije, ovaj put.
On je produkt ove kulture i podneblja, neandertalske i zatucane rulje koje nema pojma ni ko je ni šta je. Nema nas gorih.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Haj sve, ali ovaj nije dobio jedan poziv i zatvorio vrata reprezentaciji. Profesionalno nema sta, a pritom i odise ljubavlju i postovanjem prema reprezentaciji. Jos ono ce se boriti za Nizozemsku. Ne ulazeci u opravdanost razloga koje je naveo Hadzibegic za kojeg je opcepoznato da je qrac od trenera, ali de momak spusti se na zemlju. Zauzeo stav kao da je Ronaldo.
Na kraju krajeva, igra se za reprezentaciju i u konacnici za drzavu, ne za selektora. Koliko god to bila izlizana fraza i klise, na kraju je istina.
Na kraju krajeva, igra se za reprezentaciju i u konacnici za drzavu, ne za selektora. Koliko god to bila izlizana fraza i klise, na kraju je istina.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakav je ovo ublehas i prodana dusa, pa mi smo sebi najveci dusmani nije ni cudo sta nam rade ostali nek nas yebu svi redom seres se na ovakav narod i mentalitet prodani sramota
-
- Kontakt:
Kaze Hadzibegic da je zasluzio da bude selektor jer je puno uradio za nasu reprezentaciju, da udjemo u FIFUQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:54kakav je ovo ublehas i prodana dusa, pa mi smo sebi najveci dusmani nije ni cudo sta nam rade ostali nek nas yebu svi redom seres se na ovakav narod i mentalitet prodani sramota

Ako mu se olako predje preko svega on će to nekad u budućnosti opet i ponoviti. Mislim, ponoviće vjerovatno i ovako al' treba da se zna red. Pogotovo jer rizikujemo i da se drugi ugledaju na njega pa da se počnu isto ponašat.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gori ste vi što mislite da ovaj fosil na klupi ima ikakve veze sa spiskom reprezentacije i igračima koji se zovu, na liku se vidi da nema pojma ni gdje igraju naši reprezentativci osim možda Džeke, Kolašinca, Pjanića i još 2, 3 igrača. On je tu samo marioneta koja će izać na press i pročitat spisak koji mu je u ruke dat prije istog i odgovarati na pitanja novinara vezana za spisak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
neki pusaric uplatio navodno tristo hiljada za poziv ovog malog mesanovica
-
- Kontakt:
Kazu vico unistava repku, ne unistava nas nikakav vico nego mi sami sebe, gori su nam nasi ljudi koji rade u interesu vice, a i mi svi koji pisemo milion komentara, umjesto da se rusi taj **** savez i svi ti lopovi unutra
i onda neko nešto zamjera Vladanu
neka i trebaa svi koji mogu da igraju za SRB i HRV trebaju ići, iz tih repki će se bar prodati da valja.
Otjeraj sve Fare koji će nam qrac

Otjeraj sve Fare koji će nam qrac
-
- Kontakt:
Toliko sr.anja oko novih imena a na kraju samo Tahirovic.Sramota da Hamulica nije zvao.Ja bih ga pozvao barem da se upozna sa ekipom kao nagradu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad Barišić ode za Hrvatsku igrati bit će ista priča.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koliko kosta poziv Faruce, ubleho?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ovo je bolesno jedno stanje, da imas pola drzave koja je mrzi i radi protiv nje, ali zivi od te iste drzave.
I sve to uz pomoc nasih **** prodanih dusa, de da ja stavim 100 000 u dzep, **** drzavu, i nismo za bolje.
Faruk je bio i ostao pi.čketina. Sad bi imao o njemu toliko da pišem , ma eseje. On je najveći krivac što i Ibrahimović nije zaigrao za BiH. I dan danas imam njegov intervju, video zapis iz prvog mandata mu kad je bila riječ o Zlatanu. Yebo mu Husarić dupe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eto i sta da pricamo vise, ovo nije za proteste, nego da palis sve od reda...u lice nam se pisaju isti oni sto drzavu unistavaju, i to onako sa osmjehom, i pricom kako ce oni nesto!
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, kakarut, Sveti i 45 gostiju.